Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2020 Play-off

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Täitsa juhuslikult peetakse inglase ka köige nömedamateks turistideks maailmas?
    Ma tegin Boldiks osa, millele ma rõhutasin, aga las olla.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    UK-s ongi normaalne aeg.
    Inglise liiga ei alga kunagi nii hilja (vist). Ju siis pole eriti ok kellaaeg ka neile. Mul muidugi vahet pole, sest puhkus. Kuid tunnen kaasa teisetele.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kõige debiilsem on siiski kellaaeg. Arvasin alati, et mäng toimub kell seitse õhtul.
    UK-s ongi normaalne aeg.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kõige debiilsem on siiski kellaaeg. Arvasin alati, et mäng toimub kell seitse õhtul.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kaubanduslikult ju kasulikum.

Reedel ostan juua.
    Laupäeval ostan juua.
    Pühapäeval enam ei osta. Aa, finaal on, ostan juua!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Selles paistab süüdi olevat koroona, sest eelmine aasta sama kuupäev oli laupäev

Ei... Oligi planeeritud pühapäev.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Pühapäeva hilisõhtune finaal on jah tööinimeste mõnitamine.
    Selles paistab süüdi olevat koroona, sest eelmine aasta sama kuupäev oli laupäev

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Olar Vaata postitust
    Miks see finaal peab pûhapäeval olema? Ajuvaba ju kui esmaspäev on vaja tööle minna ehk siis majanduslikult täiesti debiilne.
    Pühapäeva hilisõhtune finaal on jah tööinimeste mõnitamine.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Miks see finaal peab pûhapäeval olema? Ajuvaba ju kui esmaspäev on vaja tööle minna ehk siis majanduslikult täiesti debiilne.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Ha! Good one!
    Täitsa juhuslikult peetakse inglase ka köige nömedamateks turistideks maailmas?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Nii nõmedat fännibaasi ja meediat nagu inglastel ei ole ühelgi teisel vuti suuriigil. Ei maksa siin tulla jutuga, et kõik on chill. fpalm:
    Ha! Good one!

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Ausalt, mega üllatav, et palju sellist arvamust. Finaalis soovitaks inglastel kasti joosta ja siis hüpata pikali kuskil kaitsja kõrval, jalad Ashley Youngi moodi visata kaitsja poole ja kontakt olemas. Kindel pennal, te emotsionaalsed ei saa lihtsalt aru!!

Leave a comment:

• diver
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kui sa midagi caps lockis kirjutad, siis see ei tee asja tõesemaks. Ma vist ei eksi, et otsuse jõusse jätmisel näidati seda kordust. Taanlase põlv käis vastu Sterlingi säärt, et mingi "üldse puudet polnud" jutt on ka mööda. Oli väga-väga pehme, aga siiski silmaga nähtav puude.

Jep.

-e-
    Muidugi on meil tõlkes kadume läinud see, et tegu on reaalsuses video abikohtunikuga, mitte videokohtunikuga. Seal väike vahe sees. Oletame, et kastis on särgist rebimine ja kohtunik annab penalti. Lipuvend ei lähe tema juurde, et "yo, tead, rebimine küll oli, aga kui ma oleks peakohtunik, siis ma hoiaks hoopis teist liini". Umbes samas rollis on video abikohtunik, kelle asi pole keset mängu õpetada, et mis liini vend peaks hoidma ja kuidas asju tõlgendama. Oleks minu teha, siis ma annaks videokohtunikule märgatavalt suurema võimu, aga seda vast laiem publik ei neelaks alla.
    Kui ma õigesti mäletan seda kordust, siis põhiline kontakt oli Sterlingul Jenseniga (nr 24), mitte Maehlega (nr 5). Samas oli see ka piisavalt nõrk, et kohtunikule jätta võimalus mitte vilistada. Siiski otsustas ta pendla anda ning vaidlustada saab seda ainult emotsionaalsest vaatepunktist lähtudes.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Kui me fännidena tahame, et kohtunike töös valitseks mingigi järjepidevus ja üldarusaadavad põhimõtted, siis peame olema võimelised aktsepteerima ka otsuseid, mis on puht tehniliselt korrektsed, kuid emotsionaalselt väga-väga rasked alla neelata. Eilne pennal oli üks selliseid otsuseid. Esimese emotsiooni välja laskmise järel tuleb aru saada, et pehme pennal ei tähenda veel valesti antud pennalt ehk kohtuniku eksimust.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    puhanud graelish vs sterling kes terve mäng jooksnud ja võiks end vigastada... kumb välja võtta? retardgate teab vastust.

vahetusi oli veel vist kui ma ei eksi? rash/sancho ükskõik kes sinna ette ja oleks mäng tehtud
    See on Inglismaa koondis mitte Manchester United.

Leave a comment:

Working...
X