Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2020 Play-off

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    aga mis Hendersonist, TAAst ja Robertsonist saab? Nende edu on vähem tähtis kui sinu põlgus Raheem Sterlingu vastu?
    sul läks tiba rappa, Robbo on inglismaa põlisvastane, TAA mängib uue sonksiga kodus fifat, mis jätab Hendo, kes küll pingipoiss

mul pole otseselt naelsteringu vastu selle turna kontekstis, vaid inglismaa ja kõige kaasnevaga üldiselt - brexitiga eurooplaste poole vastu rindu tagumine, hümnide ja põlvitamiste buutamine, inglise põhi fännide traditsiooniline munnlus kui võõrsil käiakse (üldjuhul pärinetakse kuskilt Birminghamist, Leedsist, Burnleyst jne), inglise meedia surutud patriootlikus ja it's cummin õum, FA muidugi, Schmeichelile laseriga silma jne... mis põhimõtteliselt jätab kogu inglismaa krempli juures kõige meeldivamaks mängijad ise, vnoh mõned neist

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Kohtuniku poolt täiesti loogiline otsus penalti määrata - tema vaatenurgast on näha, kuidas taanlane paneb jala ette, toimub kontakt, Sterling kukub.

Televaataja näeb mitme eri nurga alt aegluubis korduseid, kust on näha, et Sterling oli juba kukkumas, kui kontakt oli ning kui suur see kontakt seal üldse oli.

VARi poolt täiesti loogiline otsus mitte sekkuda - ei olnud clear and obvious error. Kohtunikku ei kutsuta videot vaatama, see on kogu senise VARi kasutamise loogika vastane. Ott Järvela võttis kõik selle Soccernetis hästi kokku.

Olenemata vastasest olen alati Inglismaa koondise vastu olnud, aga proovige oma väike vihkamine püksi tagasi pista ja öelda nagu mina - olen pettunud, aga aktsepteerin otsust.

Leave a comment:

• maanus
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    2010 MM finaalis anti vigu ja kaarte väga kergekäeliselt.
    Aga kõige jõhkram viga jäeti ikkagi karistamatta.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Ei saanud. Tahtis viienda kaitsja tuua aga Sterlingut kiiruse tõttu platsile jätta.
    puhanud graelish vs sterling kes terve mäng jooksnud ja võiks end vigastada... kumb välja võtta? retardgate teab vastust.

vahetusi oli veel vist kui ma ei eksi? rash/sancho ükskõik kes sinna ette ja oleks mäng tehtud

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Õudne.. eks siis peab kuidagi katsuma itaalia poolt olla..
    aga mis Hendersonist, TAAst ja Robertsonist saab? Nende edu on vähem tähtis kui sinu põlgus Raheem Sterlingu vastu?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Õudne.. eks siis peab kuidagi katsuma itaalia poolt olla..

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Mis kasu sellest pingist kui Southgate ei tea, et vahetusi võib teha?
    Kas Graelish sai vigastada muidu?
    Ei saanud. Tahtis viienda kaitsja tuua aga Sterlingut kiiruse tõttu platsile jätta.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Mis värk selle Taani hümni väljavilistamisega on? Miks seda üldse vaja oli?
    Inglisad vilistavad kõik vastaste hümnid välja. Matsid on. Inglased on hullem rahvus, kui sakslased 40ndatel.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma juhiks siinkohal tähelepanu, et Inglismaa koondis on ilgelt noor ka peale kõige ehk siit saab veel pikalt vihata.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    see on umbes nagu vene hümni peale vilistamine eesti-vene mängul. endine okupant või nii

Leave a comment:

• Vask
    replied

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    ma üldiselt tegelikult ei viitsi sellesse "sinu meeskond daivib, seetõttu halb" versus "aga vaata itaaliat, seal samasugused ju" vestlusesse laskuda.

lepime lihtsalt kokku, et itaallased peded mu jaoks ja inglased su jaoks. ei pea põhjendama ja arutama ju, et miks nii ja miks naa. mõned asjad elus lihtsalt on nii! võidate tiitli, teil hea meel, meil halb ja vastupidi.

küll mõni järgmine turniir saab jälle vaadata "how the turntables" eksolä.

Nii nõmedat fännibaasi ja meediat nagu inglastel ei ole ühelgi teisel vuti suuriigil. Ei maksa siin tulla jutuga, et kõik on chill. Ühest küljest on itaallaste teesklemine Erikseni mõnitamine ja samas tehakse pokerface kui Kasperile laseriga näkku näidatakse. Ülisümpaatse turniiri teinud Taani hümni välja vilistamisest rääkimata. Aaa.... Becksile anti kunagi liiga pehme punane kaart, siis on kõik asjad järgmised 50 aastat võimalik omale ära põhjendada kuidas õiglus pääseb nüüd võidule!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kane divib?
    Eile mingi 4 korda.

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    ma üldiselt tegelikult ei viitsi sellesse "sinu meeskond daivib, seetõttu halb" versus "aga vaata itaaliat, seal samasugused ju" vestlusesse laskuda.

lepime lihtsalt kokku, et itaallased peded mu jaoks ja inglased su jaoks. ei pea põhjendama ja arutama ju, et miks nii ja miks naa. mõned asjad elus lihtsalt on nii! võidate tiitli, teil hea meel, meil halb ja vastupidi.

Nojah. Aga me mõlemad teame, et mul on õigus.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kane divib?
    Jep.!.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kuidas see parem on, kui keinid ja sterlingud täna sama teevad?

Leave a comment:

Working...
X