Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by erts

Originally posted by Henryfan
    aga Figo võiks ausõna välja võtta ja Cristiano sisse panna. Näeks kuidas kaks noort, Simao ja Ronaldo äärtel hakkama saavad.
    eilse mängu põhjal isegi tahaks näha korraga platsil Figot ja Cristianot kes siiski on POR-i parimad ääred.... nad vist triblaks ja jookseks ja lollitaks Hispaania kaitse ribadeks....

aga no Figo puhul see pidev kätelaiutamine platsil võtab ikka 50% respekti ära

usun millegipärast et just Espana on see kes seekord jälle liiga vara kotid peab pakkima....
    Cristiano teeb äärel seda mida ise tahab ma ei saa aru kui Cristiano pannakse samahilja Hispaania mängu siis küll ei ole eriti võimalust Portugalil võita ta võiks juba kasvõi teiselpoolaja algusest peale mängid:P
    Jalgpallihaigla liige
    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

portugali ja hispaania vaheline mäng tõotab päris vihane tulla, sest kreeka on kindlalt edasi. nojah, portugal küll võitis viimati hispaanlasi 23 aastat tagasi, aga nüüd oleks väga magus võita. tegelikult oleks võinud saez kreeka vastu julgemaid vahetusi teha ja lõpus kahe ründajaga mängida ning äkki oleks nad edasipääsu kindlustanud. aga hispaania on seni löönud vaid kaks väravat kahe mänguga ja see võib portugali vastu saatuslikuks saada, kui ei suudeta väravaid lüüa. aga joaquin võiks hispaanial alustada algkoosseisus. portugal pole midagi ilusat veel suutnud näidata. mina arvan, et ronaldot ei kasutasta algkoosseisus kuna ta väsib ja ei suuda tervet mängu mängida. tegelikult ongi ronaldo nii hästi väljapaistnud seetõttu, et ta tuleb väljakule siis kui teised mehed on 70-80 minutit 30 kraadises kuumuses jooksnud ja nende jalad on töntsid. siis on ronaldo üliohtlik... niisiis peaks minu arvates ronaldo alustama ka järgmises mängus vahetusest.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
        .... siis ma käisin selle EM ajal esmakordselt keset mängu võileiba tegemas..:P
        see jutt käib ühe teise teema alla
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Pangu jah Christiano mängu.
          Tahaks näha: Ronaldo vs Puyol.
          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by rolandbu

Olen sinuga täiesti nõus. Kreeklaste edasisaamine sõltub vaid neis endist. Nende kaotuse korral ja \'simulantide\'* viigi korral, saavad grupist edasi pürenee poolsaare pojad:P
            Ei saa! Ei hakka pikalt seletama, aga skeem on olemas siin.

Originally posted by mcnamara

Kusjuures huvitaval kombel just eile õhtul hakkaski igav. A-grupp ei suuda mind innustada.
            Njaa, asjaolude kokkulangemisel jäi minul eile koguni poolteist mängu nägemata, aga peale selle, et A-grupis mängivad meeskonnad mind absoluutselt ei huvita rahustab mind veelgi fakt, et midagi erilist nad eile õhtul ei näidanud...

Ja siis veel tänud suurepärase lingi andjale!

Kommentaar

Venemaast, esimesest kindlast väljakukkujast. Nende saatus oli kuidagi nii etteaimatav. Talendiga mängijaid jätkub, aga mängufilosoofia on muutumatu aastast aastasse. Venemaa on rõhutatult poolkaitsekeskne meeskond. Puuduvad silmapaistvad ründajad, peaaegu täielikult puudub äärerünnak. Aga üksnes keskelt üritades tänapäeva jalgpallis imet ei tee. Kaitse tõmmatakse keskele kokku ja Venemaa ei suudagi midagi korda saata.
              Sisemised vastuolud meeskonnas - ka selles pole midagi uut. Vaevalt usutav, et ka midagi oluliselt muutub.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ja kui venemaa nii jätkab pole mingi ime kui nad mm2006 alagrupis maanduvad lichesteini ja luxemburgi ette ja slovakkia järel
                sigpic

Kommentaar

Originally posted by rauno

ja kui venemaa nii jätkab pole mingi ime kui nad mm2006 alagrupis maanduvad lichesteini ja luxemburgi ette ja slovakkia järel
                  Läti ja eesti, siis võitlevad teise* koha eest
                  sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Originally posted by rauno

Läti ja eesti, siis võitlevad kolmanda koha eest
                    pigem teise

Kommentaar

Originally posted by efafan

Originally posted by rolandbu

Olen sinuga täiesti nõus. Kreeklaste edasisaamine sõltub vaid neis endist. Nende kaotuse korral ja \'simulantide\'* viigi korral, saavad grupist edasi pürenee poolsaare pojad:P
                      Ei saa! Ei hakka pikalt seletama, aga skeem on olemas siin.
                      Sain aru. Portugallasi ei vii mitte kuhugi.

Kommentaar

Ma arvan millegipärast, et kreeklaste stiil sobib Venemaale paremini ja kui nad veel vähegi motiveeritud on, siis võib sellest mängust üllatus sündida.

EM finaalturniir on siiski hoopis teisest mastist kui valikmängud, nii et minu silmis jäävad nad valikgrupi ühtedeks favoriitideks nii ehk naa. Kuid niikaua, kui enamik pallureid teenib leiba kohalikus liigas ja treeneriks on Jartsevi stiilis \"vana kooli\" mehed, mingeid muudatusi mängufilosoofias vaevalt et tuleb.

PS. Täna hommikul rääkis Kuku raadio Jalgpallipäevikus Vene koondise pressikast peale viimast mängu. Kui siis Jartsevilt küsiti, kuidas ta antud mängu valguses kommenteerib Mostovoi kojusaatmist, järgnes sellele ca 4 minutit kestnud venekeelne kisa, mille tõlk diplomaatiliselt ja lühidalt kokku võttis lausega, et peatreener palub edaspidi küsimusi sellel teemal enam mitte esitada.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

muide üks huvitav meenutus ajaloost.... nimelt 94. a MM-il tegi juba edasipääsulootuse kaotanud Venemaa viimases mängus hullu partii... ehk Kamerun võideti mingi 6:1 vist... ja tolles mängus lõi Oleg Salenko 5 väravat kui ma nüüd puusse ei pane... seega Venemaal motivatsiooniga ei tohiks küll pahasti olla... pigem tahetakse just end tõestada... ma loodan küll et Kreeka veel selle musta stsenaariumi üles leiab

Kommentaar

ainuke variant kuidas GRE välja saaks jääda ongi nii et nad kaotavad suurelt Venemaale ja POR võidab Espanat

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                              tänastest mängudest pole midagi rääkida, kui mcnamara just mainis, et tal pole veel igav hakanud, siis ma käisin selle EM ajal esmakordselt keset mängu võileiba tegemas..:P
                              Njaa...eelmisel eurol jäi mul Figo värav inglaste vastu nägemata just tänu sellele, et läksin kööki võileibu tegema:P
                              Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by erts

ainuke variant kuidas GRE välja saaks jääda ongi nii et nad kaotavad suurelt Venemaale ja POR võidab Espanat
                                Portugal võidab Hispaaniat 1:0, Venemaa Kreekat 2:0, edasi Portugal ja Hispaania simpel....

Kommentaar

Working...
                                X