Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by erts

Fuckinngggg pask

kuradi jobud affid portod..... krdi haiged näitlejad, eriti see till Ricardo... vajalik näitemäng käis seal platsil raisk!!!

ja Frisk on ka ikka täielik idioot!!! turniiri sitem vile siiamaani!!!

ja kõige värdjam on Dickhead Advocaat kes ikka ei suutnud ainuõiget otsust teha ja Kluivertit mängu panna
    täielik loodusõnnetus on see paks tatt, kuidas selline jobi Hollandi treeneriks on saanud?????

mees kes on viimastel aastatel Hollandi eest superhästi mänginud ei saa minutitki mängida, andke andeks aga MIKSSSSSSSSSSSSSSSSS? ma küsin....

PISSSSSED OFF...
    Küsi Pijpersi käest, äkki ta tunneb teda juhuslikult?
    Helistad FCF kontorisse ja palud teda telefonile Numbri saad hõlpsasti netist.

Kommentaar

miks peab see haige kronu van Pastel iga kord 90 min platsil olema kui ta 89 minutit lihtsalt sittub seal???
      aga Overmars oli vaja jälle välja vahetada 45 min??!!??? no täitsa kabi, ei ole kahtlust kes Oranje turniiri perse keeras - hr DICKHEAD himself....

Kommentaar

Originally posted by nimh

Fuckinngggg pask

kuradi jobud affid portod..... krdi haiged näitlejad, eriti see till Ricardo... vajalik näitemäng käis seal platsil raisk!!!

ja Frisk on ka ikka täielik idioot!!! turniiri sitem vile siiamaani!!!

ja kõige värdjam on Dickhead Advocaat kes ikka ei suutnud ainuõiget otsust teha ja Kluivertit mängu panna
        täielik loodusõnnetus on see paks tatt, kuidas selline jobi Hollandi treeneriks on saanud?????

mees kes on viimastel aastatel Hollandi eest superhästi mänginud ei saa minutitki mängida, andke andeks aga MIKSSSSSSSSSSSSSSSSS? ma küsin....

PISSSSSED OFF...
        Küsi Pijpersi käest, äkki ta tunneb teda juhuslikult?
        Helistad FCF kontorisse ja palud teda telefonile Numbri saad hõlpsasti netist.
        Ai putsi, rõve koomik oled ikka! Ei suuda, naeran ilmeslt kaks nädalat veel sinu mõtteavalduse peale.

Kommentaar

pistets raisk... kahju, muud midagi pole ütelda. Aga tõele näkku vaadates, mängis portugal täna selgelt paremini kui holland(seda oli valus ütelda). Minu silmis on ikkagi kõige ebasümpaatsem võistkond läbi aja olnud ja ka jäeb selleks portugal. Loodan siiralt, et Kreeka edasi ei saa, sest muidu oleks tegu äärmiselt vastukarva käiva lõunamaise finaaliga... Kuigi oleks huvitav näha, kas Kreeka edasipäesu korral suudab uuesti Portugalile koti pähe panna. Aga palugem jumalat, et tšehhi siit nüüd võidu võtaks:P

Kommentaar

Mäng oli päris ilus täna. Portugal lõi kõik kolm väravat, mis pole ka ime: Hollandi rünnak jäi minu meelest üsna lahjaks. Makaay sissetoomine asja oluliselt ei parandanud. Kas selle suluseisust värava mitte Overmars ei löönud ja kas mitte just tema suluseisus polnud? Minu meelest küll. Tegelikult oli Hollandi parim mängija täna vv Van der Sar. Küllap Advocaat saab nüüd veel ühe peapesu - Kluivert ju jäigi proovimata ja noor imemees Sneijder sai vist korra vahetusest platsile vaid. Ma usun, et vähemalt mõnele kolmikust Davids-Seedorf-Ovemars oli tänane luigelauluks koondises.
            Täna oli Luis Figo suurepärane - esimest korda sel turniiril. Ja Maniche ülekande rezhissööri poolt mahamagatud värav lausa imeline.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by Neth

...et Frisk on täielik MUNN!!
              jah. sul on õigus!

Kommentaar

PORTUGAL ON FINAALIS!!!
                päris normaalne mäng oli, portugal tegi väga ilusa mängu. paistab, et ma pean oma kiitvaid sõnu dick advocaadi kohta sööma, sest mehe vahetused ei toonud peaaegu üldse tulemusi. makaay ei sobi ääreründajaks ja van der vaarti polnud üldse näha... portgal kindlasti väärib seda kohta finaalis, meeskond on näidand läbi turniiri head mängu. kindlasti peab kiidusõnu avaldama scolari suunas, kes on meeskonna peale kreeka kaotust väga hästi käima saand (tänu tarkadele vahetustele kaitseliinis). esimene värav oli van bronckhorsti süü, kes magas c ronaldo lihtsalt maha. hiljem tegi ka van bronckhorst vea, kui lasi figol teha ohtliku löögi, mis tabas posti. mees küll hiljem parandas oma vead andes tsenderduse millest tuli omavärav. teine värav oli täielikult maniche meistritöö. väga täpselt keerutatud ülanurka, arvatavasti on etv 5 parema värava seas oodata muudatusi. aga mängu parimaks võiks valida portugali kaitseliini (+ costinha), kes neutraliseerised täielikult hollandi ründajad ja poolkaitsjad eesotsas ruud van nistelrooyga. tegelikult oleks väärind portugal suuremat võitu, sest ohtlikke olukordi oli mitmeid... aga kuigi olin enne mängu hollandi poolt, pole mul midagi selle vastu, et portugal finaali sai. vähemalt ma tean kelle poolt ma finaalis olen, sest teises tabelipooles olevad meeskonnad pole eriti sümpaatsed...

Kommentaar

ja unustasin veel lisada et paljukiidetud ja Advocaati lemmiklaps Robben oli ka täna täielik ants... õppis vist Figo (& CO) pealt kuidas käsi laiutada ja pikali visata sest muud ta täna ju ei tenudki...

Kommentaar

Friski vile oli suurepärane. Midagi sellist poleks ma isegi osanud loota. Esimest korda nägin, kuidas mees hoidis liini, kus näitlemine ja film ei töödanud. Braavo.
                    Mängust niipalju, et parim võitis. Ja nagu mcnamara asjalikult mainis - Luis Figo oli fantast. Minu jaoks pigem antipaatia, siis täna oli tema hingestatud mäng ja eriti kaitses osas täielik üllatus. Respect!

Kommentaar

ja unustasin veel lisada et paljukiidetud ja Advocaati lemmiklaps Robben oli ka täna täielik ants... õppis vist Figo (& CO) pealt kuidas käsi laiutada ja pikali visata sest muud ta täna ju ei tenudki...
                      Täiskasvanud inimene võiks isegi sellisel raskel hetkel mõningase väärikuse säilitada. Ühest sõimupostitusest oleks piisanud küll.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Kas selle suluseisust värava mitte Overmars ei löönud ja kas mitte just tema suluseisus polnud? Minu meelest küll.
                        Eksid, värava lõi van Nistelrooy, kuid võinuks palli jätta Seedorfile vbl tulnuks sealt samuti midagi ohtlikku. Nistekas jäi \"isetsemisega\" silma ka teisel poolajal, kui korra oli super võimalus pall rinnaga Robbenile sööta, aga mees lükkas palli hoopis omale ette ning koheselt ka kaotas selle

Kommentaar

Originally posted by Aramis
                          Friski vile oli suurepärane. Midagi sellist poleks ma isegi osanud loota. Esimest korda nägin, kuidas mees hoidis liini, kus näitlemine ja film ei töödanud. Braavo.
                          millist mängu sa täna vaatasid??? ajuvaba jutt - mäng oli sellel svenssonil täiesti tuulde lastud ja vile oli täiesti kaootiline... mitte ei saa aru kuidas siuke tyyp saab Euroopa TOP3 kohtunike hulgas olla...

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                            Täiskasvanud inimene võiks isegi sellisel raskel hetkel mõningase väärikuse säilitada. Ühest sõimupostitusest oleks piisanud küll.
                            aitähh issi!

pane suu kinni kuradi aff ja ära targuta siin!

Kommentaar

hate me now, kui pidin valima, kas olla CR või Ruudi poolt, jäi kaalukauss, siiski CR - ja Portugali poolele..:P

Scolari omandab minu jaoks suht maagilist oreooli juba - ei ole seal meeskonnas kaht koosseisu superstaare, esiründaja pole suutnud veel jalga valgeks saada ja palju on räägitud noorte ja vanade olelusvõitlusest võistkonna sees: aga näe, finaalis nad ongi. Peab olema kõva mees see brass, peab olema.

Vile ja sellesse suhtumine on suht subjektiivne; nagu enamik inglise poolehoidjaid, ei pea ka mina enam kuigivõrd yhest shveitsi kohtunikust, samas kui täna ei leia ma midagi ERAKORDSET, mille kallal vigiseda. mängida lasti jõuliselt, seda küll, kuid ma ei arva, et oleks olnud mõni vaieldav või lausa vale otsus friski poolt.

ootame homset, aga liig kõvad vist on tshehhid praegu kreekale - ja miski ütleb, et ka portugalile.
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by Aramis

Friski vile oli suurepärane. Midagi sellist poleks ma isegi osanud loota. Esimest korda nägin, kuidas mees hoidis liini, kus näitlemine ja film ei töödanud.
                                Palun tee selgeks, mis kuradi pidi sa seda TV\'d kodus vaatasid? Kas oled juhuslikult pime?(pidin lihtsalt küsima) Vile oli pask ja kui mitte pask, siis ülipask. Ok tänaseks aitab, sai esmane vihahoog väljaelatud, homme tulevad järelnähud.

Peace kõigile ja ärge liialt südamesse mu poste võtku, olen selgelt subjektiivne
                                hetkel.

Kommentaar

Working...
                                X