Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pohlak = diktaator, kelle mõju on kahjulik. Jah või Ei.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pohlak = diktaator, kelle mõju on kahjulik. Jah või Ei.\'

lõik SL Õhtulehest : Eile teleintervjuu andnud jalgpalliguru Aivar Pohlak kinnitab, et tema pole oma eksabikaasat Signet kordagi löönud, aga pidanud end hoopis kaitsma, kui naine keeglikurikaga ja noaga kallale tuli.
    Mis asi on keeglikurikas? Äkki keegi kirjeldab või näitab pilti?
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

See on see tore väike asjapulk, mis ideaalis kukub Sinu visatud palli avaldatud surve tagajärjel pikali. Pilt ka. Palliga ja puha.

“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Nüüd jääb ära oodata veel pohlakute järelkasvu ülestunnistus nelli teatajas kus on üksikasjaliselt kirjas kuidas lapsed vanemaid peksid ja terroriseerisid
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

irww, ma ei tulnud selle pealegi, et kellegil võib selline asi kodus olla ... igatahes dumb me .
          ja thx pildi eest Jaan
          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas SleepWalking

Ühe armastuse lugu
            Võib vist rõhutada, et see on kahel leheküljel, ehk klikale alumist linki kah ikka, kui just lehest otse ei loe.
            siin keegi kaagutas shovinismist.. võibolla tõesti olen shovinistlik siga aga mina usun 99,9% pohlakut!!!

kui lapsed tõesti temaga on, siis pole enam mingit kahtlustki!

women - can\'t live with them, can\'t KILL them.

Kommentaar

... hirmus lätlanna..mõtle - lõi Aivaril peenise lillaks Tea kas Aivaril sellest arstlik kinnitus tõendi näol ka olemas on... see sopaloopimine kisub ikka väga detailseks..

P.s. kas seda piltide igalepooloe ülesse toppimist viimasel ajal (eriti peale totsid-totsid teema avamist) saaks kuidagi kontrollida..varsti ootad pool päeva ennem kui mingi teema lahti saad ja midagi lugeda võimalik on
              RummaBastards!

Kommentaar

No olgu Pohlak milline tahes, SLÕ pole mingi leht, mida saaks tõsiselt võtta. Postimees seevastu soliitsem väljaanne. Seega mõlemaid tekste lugedes ja veel laste kinnitus. Mina olen Aivari poolt!

Kommentaar

Algselt postitas Jaak

Tõde tuleb välja uurida!
                  Kui tibi jutt on õige, siis on vangla Aivarile kerge pääsemine. Kui aga Aivaril on õigus,siis ma isegi ei kujuta ette mida austatud eksabikaasast saab...
                  Kui arvestada sündmuste toimumise aega ja ilmselt ka otsustavate tõendite puudumist (muidu oleks neile juba vihjatud), siis täieliku tõe välja uurimine ei ole üldse praktiliselt reaalne. Ainus mis sellest loost saaks, oleks kuulujutud ja skandaalid, mis kahjustaksid osapoolte mainet, olgu selleks siis põhjust või mitte.

[/i]Priit Hõbemägi[/i]10. Kuulujutud ja oletused. Halvim variant on, kui tõe teadmise asemel ringlevad ühiskonnas kuulujutud ja oletused.
                  Asja suure kella külge panemisel saavad kuulujutud ja oletused aina hoogu juurde, mis iganes ametlikust uurimisest ka välja ei tuleks. Natuke hilja kuulujuttude ära hoidmisest rääkida või mis?

Muidugi võin ma ka eksida ja nähtavale võib tulla uusi ümberlükkamatuid tõendeid, mida mingil põhjusel veel esile toodud ei ole.

Hilja on nüüd muidugi rääkida mingisugusest eraasjast, kuna mull on meedia poolt juba suureks puhutud ja aina suuremaks see ilmselt paisub. Tõenäöoliselt läheb asi ametlikuks, mis on ka õige, aga see ei ole minu arvates veel põhjus Pohlaku ametist kõrvaldamiseks. Kui Signe Pohlak või prokurör arvab, et kriminaalsüüdistus on vajalik, siis palun väga, selleks on kõik õigused olemas, aga kas asjade läbi meedia ajamine oli ikka vajalik? Miks pr. Pohlak ei pöördunud oma jutuga ajakirjanduse asemel hoopis politseisse?

Olgu mis on, aga ma ei näe praegu muud põhjust Pohlaku kõrvaldamiseks EJL asepresidendi kohalt, kui ala maine kahjustamine, mis aga vähemalt hetkel on tema vastu täiesti ebaõiglane, kuna midagi tõestatud ju ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas treze

No olgu Pohlak milline tahes, SLÕ pole mingi leht, mida saaks tõsiselt võtta. Postimees seevastu soliitsem väljaanne. Seega mõlemaid tekste lugedes ja veel laste kinnitus. Mina olen Aivari poolt!

Treze sa oled noor ja rumal.Asi ei saanud üldse alguse Õhtulehest vaid hoopis Päevalehest .Mina igatahes kaldun Pohlaku eksabikaasat uskuma.Aivar on minu jaoks ebasümpaatne inimene.Igas mõttes.....nagu olen varem märkinud suudab ta musta valgeks rääkida.
                    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

Algselt postitas treze

Treze sa oled noor ja rumal.Asi ei saanud üldse alguse Õhtulehest vaid hoopis Päevalehest .Mina igatahes kaldun Pohlaku eksabikaasat uskuma.Aivar on minu jaoks ebasümpaatne inimene.Igas mõttes.....nagu olen varem märkinud suudab ta musta valgeks rääkida.
                      Sa oled jälle vana ja rumal. Kumb on hullem?

Kommentaar

Odoot, miks soccernet.ee lehel pole seda juttu üleval, ah?
                        Purjutavatest Levadia mängijatest kõlbas küll ju kirjutada, Mikk vajutas tsensuurinuppu või?

Kommentaar

Deem, deem, deem.

Ausalt öeldes kaldun Signe poole, sest Pohlak on, oli ja jääb vääääga ebasümpaatseks inimeseks. Ok see selleks, rohkem häirib mind see kuidas Pohlak rääkis kuidas talle anti juba ammusest ajast igasuguseid ravimeid ja rahusteid. Qrt, ta veel rääkis kuidas 1997.a. oli ta täielikus segaduses, ja ei suutnud oma tööasju täita. Aga kes siis tegi tema eest töö ära? Kas me tõesti tahame, et Eesti jalgpalli vaimne isa on pidevalt rahustite ja ravimite mõju all? No Fucking Way. Pohlak peab tagasi astuma. Nii Flora juhi kohapealt - kahtlane aga võimalik-, kui ka EJL asepresidenti kohalt PUNKT
                          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

veel natuke paska tänasesse päeva
                            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Vastus teemale \'Pohlak = diktaator, kell

Mehed!
                              Aga loo moraal on ju lihtne-ärme siis usalda mune naiste kätte!

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Odoot, miks soccernet.ee lehel pole seda juttu üleval, ah?
                                Purjutavatest Levadia mängijatest kõlbas küll ju kirjutada, Mikk vajutas tsensuurinuppu või?
                                Mul pole mingeid nuppe vajutada.
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X