Vastus teemale \'Pohlak = diktaator, kelle mõju on kahjulik. Jah või Ei.\'
Irw .... sinu jutu peale meenub mulle juhus keskkooli päevilt .Keemi õpetaja sõimas mind idioodiks.Ega ma siis seda asja nii ka ei jätnud.Tõin vastavast asutusest paberi kus oli ilusti kiras ,et mu vaimne areng on eakohane.Kui sa ilusti palud siis võin ka sulle tuua selle paberi.....kuigi jahh mis sul sellest sa oskad su ise diagnoosi panna
Algselt postitas levada99
Sa 13 oled ikka loll küll, mul on sinust juba kahju kuigi ma sind ei tunne. Sa peaksid peale tervishoiu muuseumi külastamist ka kindlasti oma vaimset tervist kontrollima.
Pohlakul on õnneks juuste all ka midagi, missest et pikkade juuste ja ka pestud juuste, kuid sinu kolba all valitseb küll tühjus
Algselt postitas 13
Ma käisin neljapäeval tervishoiu muuseumis ja seal olid ühe tädi juuksed.ok oleks siis tavalised juuksed olnud ,aga olid sellised mida poldud kümme aastat pestud ja kammitud.nagu sellest veel vähe oleks olnud - tal oli kogu see aeg rätik peas.juuksed eemaldati 1998 aastal Keila haiglas(!!!).Mis ma selle jutuga tahan siis öelda?!Muud ei midagi ,aga mulle meenus kohe härra Pohlak kui neid juukseid nägin
Ma käisin neljapäeval tervishoiu muuseumis ja seal olid ühe tädi juuksed.ok oleks siis tavalised juuksed olnud ,aga olid sellised mida poldud kümme aastat pestud ja kammitud.nagu sellest veel vähe oleks olnud - tal oli kogu see aeg rätik peas.juuksed eemaldati 1998 aastal Keila haiglas(!!!).Mis ma selle jutuga tahan siis öelda?!Muud ei midagi ,aga mulle meenus kohe härra Pohlak kui neid juukseid nägin

Pohlakul on õnneks juuste all ka midagi, missest et pikkade juuste ja ka pestud juuste, kuid sinu kolba all valitseb küll tühjus

Kommentaar