Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pohlak = diktaator, kelle mõju on kahjulik. Jah või Ei.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pohlak = diktaator, kelle mõju on kahjulik. Jah või Ei.\'

Mina vajutasin.

Mõttetu tekst teil siin. Sõnadega on kõik kõvad mehed, samas kui võimalus tegutseda siis on vait ja pärast plärisevad edasi.. Vahetage Pohlak välja kui ei meeldi vastasel juhul olge lihtsalt tasa :P

Kommentaar

Algselt postitas amority

Mina vajutasin.

Mõttetu tekst teil siin. Sõnadega on kõik kõvad mehed, samas kui võimalus tegutseda siis on vait ja pärast plärisevad edasi.. Vahetage Pohlak välja kui ei meeldi vastasel juhul olge lihtsalt tasa :P
      Oleks minu vahetada oleks ta juba ammu välja vahetatud.Aga oleks on parem kui poleks
      Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

Mina igatahes kaldun Pohlaku eksabikaasat uskuma.
        kaldud?

hülgemöla!

Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

küllaltki suur osakaal minu arvamuse mõjutamisel peitub Pohlakute lastes, kes väitsid, et nemad pole kunagi näinud, et Aivar oleks Signet peksnud (et hoopis ema eest pidi kurika ära peitma). Vaevalt, et see nüüd mitte kunagi nii ei olnud, vahest ikka üksteisele kolakaid andsid, naine provotseeris ja vana pohlak oli sunnitud matsu andma. Kuid kokkuvõttes olen mina ikkagi pigem Pohlaku poolt, sest tihti on ju juhuseid, kus naised lahutuse ajal teevad kõik, et mehe varandust endale krahmata.
          Aga eks selle loo lõppsaaga jõuab ka kunagi avalikuse ette, kuigi ei tea kui tõene see on, aga ootame selle ära. Samas Pohlakul nüüd tõsised raskused jalgpalli juures jätkamisega, mis iseenest kahju, ta võib küll pöörane ning ühe süsteemi joru ajada, aga fanaatikuna on ta palju ära ka teinud.

Kommentaar

Algselt postitas magicm

...sest tihti on ju juhuseid, kus naised lahutuse ajal teevad kõik, et mehe varandust endale krahmata...
            tood ehk siis mõne näite?

ega ajakirjanduse kaudu ei saa kunagi midagi objektiivselt kirjeldada (eriti kui info põhineb SL Õhtulehel) aga see mida on natukene usaldusväärsemad allikad kui Õhtuleht rääkinud Pohlakust ja ta iseloomust tekitavad viimase suhtes ette negtiivse hoiaku kõigis asjades

Kommentaar

Vastus teemale \'Pohlak = diktaator, kell

Algselt postitas 13

no sa oled sutsu poolearune ka! Naine on lihtsalt üks glory hunter, kellel nagu taipu ei ole ainult...
              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Algselt postitas 13

no sa oled sutsu poolearune ka! Naine on lihtsalt üks glory hunter, kellel nagu taipu ei ole ainult...

Mida sa sitavares ka tead?!Kasva natuke ja siis äkki hakkad maailma asjadest rohkem taipama ja arusaama.Ok oletame,et naine mõtles loo välja ..... ei tea kas härra Hepner ja härra Dubovikov mõtlesid samuti eilses Õhtulehes oma lood välja???Või on nad ka sinu arvates glory hunterid?!Minu arvatse oled sina üks pisike ja noor sitavares kes tahab tähelepanu saada.Kuna sul asjalikku midagi öelda pole enamasti,siis lihtsalt pritsid tatti ja tõmbad teravat.
                Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Juhul kui nüüd teie enamuse suur soov peaks teoks saama ja Pohlak on sunnitud jalgpallsit tagasi tõmbuma siis isiklikult on mul väga suur eelaimdus, et meie riigi jalgpalli on ees ootamas krahh.

Kahtlen mina kas suudatakse ilma selle suure onuta neid õigeid otsuseid teha EJL-s. Olen seisukohal et enamus EJL istuvad inimesed ei oska ise möelda vaid austavad suure onu arvmust.

Enamus kirub Aivarit et tema otsustab kes koondises mängib jne. Kuid jällegi kui poleks tema jalgpalli juurde tulnud siis oleksid kõik meeskonnad EMV-l nagu Tartu Merkuurid. Kas seda me soovime?

Lõpetuseks on selle juhtumi juures imelik asjaolu, et see just siis välja tuli kui Al Coq Arenaga kõik laabuma hakkas. Imelik või kuidas?

Kommentaar

PraS-i jutus iva sees staadioni valmimise ja skandaali ajalise kokkulangevuse suhtes.
                    Kui ta sunnitakse EJL-i asepresidendi kohast loobuma siis ei saa keegi sundida Pohlakut loobuma Florast ja kuna liidu juhatuses Flora esindatud siis igatipidi jääb Pohlakul käpp sisse sinna.Iseasi kui palju tal võimu alles jääb.

INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Juhul kui nüüd teie enamuse suur soov peaks teoks saama ja Pohlak on sunnitud jalgpallsit tagasi tõmbuma siis isiklikult on mul väga suur eelaimdus, et meie riigi jalgpalli on ees ootamas krahh.

Kahtlen mina kas suudatakse ilma selle suure onuta neid õigeid otsuseid teha EJL-s. Olen seisukohal et enamus EJL istuvad inimesed ei oska ise möelda vaid austavad suure onu arvmust.
                      Asendamatuid inimesi pole olemas ning iga inimene ammendab ennast mingil ajal.

Samuti sooviks teada millised on need õiged otsused millest sa siin räägid.

Kommentaar

Üks õige otsus oleks Rüütli palkamine koondise peatreeneriks.Nii et am kahe käega poolt,et Sahhiib minema löödaks juhatusest,sest nii kaua kui see mees seal nööre tõmbab ei juhtu see kunagi
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas PraS
                          Kuid jällegi kui poleks tema jalgpalli juurde tulnud siis oleksid kõik meeskonnad EMV-l nagu Tartu Merkuurid.
                          Ma ei saa sellest võrdlusest aru. Venekeelsed meeskonnad?
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas PraS
                            Kuid jällegi kui poleks tema jalgpalli juurde tulnud siis oleksid kõik meeskonnad EMV-l nagu Tartu Merkuurid.
                            Just nii

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Algselt postitas Martin

Algselt postitas PraS
                              Just nii
                              Sitt võrdlus sel juhul, imbetsill.

Kommentaar

Miks ta siis sitt võrdlus on?
                                Pohlak pani aluse kehtna jalgpallikoolile,selle eeskujul tekkis hulgi noorte klubisid kust tulid,tulevad Eesti omad poisid.
                                Tra teab mis seisus see jalgpall oleks kui sahhiib poleks selline entusiast olnud.Muidu ta normaalne küll pole jah
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X