Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pohlak = diktaator, kelle mõju on kahjulik. Jah või Ei.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pohlak = diktaator, kelle mõju on kahjulik. Jah või Ei.\'

Algselt postitas marcello

Tra teab mis seisus see jalgpall oleks kui sahhiib poleks selline entusiast olnud.Muidu ta normaalne küll pole jah
    Point ongi selles,et ei saa teada.Võiks olla sitemas seisus,aga ei saaks ka öelda ,et paremas.Oleksid ei maksa midagi.
    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Üritage nüüd enam-vähem kainelt mõelda. Mitte ykski jutt ei teki tyhja koha pealt. Midagi kindlasti juhtus. Kuid mis seda näitab aeg.
      Ma loodan, et kui Pohlak jääb syydi, ei juhtu Eesti jalgpalliga sama lugu mis juhtus Soome suusatamisega peale suurt skandaali.

Kommentaar

Algselt postitas Marduk
        Ma loodan, et kui Pohlak jääb syydi, ei juhtu Eesti jalgpalliga sama lugu mis juhtus Soome suusatamisega peale suurt skandaali.
        See on ikka eriti tabav võrdlus

Ok, I\'ll get my coat...
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas 13

Algselt postitas Roosaelevant

Algselt postitas 13

Mina igatahes kaldun Pohlaku eksabikaasat uskuma.

no sa oled sutsu poolearune ka! Naine on lihtsalt üks glory hunter, kellel nagu taipu ei ole ainult...

Mida sa sitavares ka tead?!Kasva natuke ja siis äkki hakkad maailma asjadest rohkem taipama ja arusaama.Ok oletame,et naine mõtles loo välja ..... ei tea kas härra Hepner ja härra Dubovikov mõtlesid samuti eilses Õhtulehes oma lood välja???Või on nad ka sinu arvates glory hunterid?!Minu arvatse oled sina üks pisike ja noor sitavares kes tahab tähelepanu saada.Kuna sul asjalikku midagi öelda pole enamasti,siis lihtsalt pritsid tatti ja tõmbad teravat.

Kaldud uskuma??
          Ja millised suurepärased väljendid... sitavares
          Sa peaks vist küll juba suur poiss olema aga mõistust sulle millegipärast antud ei ole.
          Ja sul on küll alati midagi asjalikku öelda Enamus sinu poste on Pohlakust ja kui paha ta ikka on. Huvitav, mis sul selle Pohlakuga küll on?
          Aga jah, 13 jalgpallijobuks

Kommentaar

Sina kallis levada99 pole ka mu jutust aru saanud.Või lihtsalt ei taha aru saada.Minu arust või Pohlak teha oma EHV TSEE Vlooraga mida tahab,aga EJL pole tema omand ja asjad ei peaks käima seal nii nagu tema tahab.
            Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

Sina kallis levada99 pole ka mu jutust aru saanud.Või lihtsalt ei taha aru saada.Minu arust või Pohlak teha oma EHV TSEE Vlooraga mida tahab,aga EJL pole tema omand ja asjad ei peaks käima seal nii nagu tema tahab.
              Mina ei ole sulle kallis
              Kuidas need asjad siis käivad seal EJL-s. Sinu omand ammugi mitte ja kui asjad käiksid nii nagu sina tahad siis ei oleks eestis jalgpalli olemaski, sest sa oled rumal inimene.

Kommentaar

Algselt postitas kaala

Ma nägin palju vaeva selle läti tüdruku südamesse pääsemiseks ja selleks, et olla tema lähedal, ja kui ma väga tüütuks muutusin ja sellest probleem tekkis, ütles ta, et pole mind kunagi tahtnud ja esimesed viis aastat suisa ei sallinud mind, aga siis otsustas, et ma olen väga hea mees, ja kuna ma väga tahtsin, siis otsustas minuga abielluda ja see oli tema jaoks piisav õigustus ja lõplik argument, põhjendamaks kõiki olukordi, kus ta minu suhtes ebaõiglaselt käitus.
                tuleb välja, et signe on lätakas. lätlased äki maksid talle, et meie \"juhi\" mainet kahjustada
                no-noh............mida veel????
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas levada99

Algselt postitas 13

Mina ei ole sulle kallis
                  Kuidas need asjad siis käivad seal EJL-s. Sinu omand ammugi mitte ja kui asjad käiksid nii nagu sina tahad siis ei oleks eestis jalgpalli olemaski, sest sa oled rumal inimene.
                  tahad näiteid kuidas käivad - näiteks kui Arno enam ei sobinud Floorale ei sobinud ka kohe koodisele.huvitav kokkulangevus kas pole?!konkurentidele provotseerivate ja labaste küsimuste esitamine - meenub kahe aasta tagune EJL hooaja avapidu pirital kus härra Pohlak küsis ühe esiliigat esindavate klubi tegeleste käest järgmise küsimus - Kus on siis teie klubi esimees?Kas Marbellas?? Labane mu arust.Samuti pole harvad juhused kus härra Pohlak enne EJL üldkogu helistab juhatuse liikmetele ja pehmelt öeldes \"suunab\" neid kuidas ja kelle poolt hääletada.Näiteid on veelgi ,aga ei viitsi rohkem siia kribada.

Kommentaar

nonii, kohe tulevad pohlaku jüngrid siia kirjutama, et 13 on idioot ja pohlak on meie vaimne isa

Kommentaar

Algselt postitas 13

Algselt postitas levada99

Algselt postitas 13

Mina ei ole sulle kallis
                      tahad näiteid kuidas käivad - näiteks kui Arno enam ei sobinud Floorale ei sobinud ka kohe koodisele.huvitav kokkulangevus kas pole?!konkurentidele provotseerivate ja labaste küsimuste esitamine - meenub kahe aasta tagune EJL hooaja avapidu pirital kus härra Pohlak küsis ühe esiliigat esindavate klubi tegeleste käest järgmise küsimus - Kus on siis teie klubi esimees?Kas Marbellas?? Labane mu arust.Samuti pole harvad juhused kus härra Pohlak enne EJL üldkogu helistab juhatuse liikmetele ja pehmelt öeldes \"suunab\" neid kuidas ja kelle poolt hääletada.Näiteid on veelgi ,aga ei viitsi rohkem siia kribada.
                      naised saunad rääkisid pole mitte just väga usaldusväärsed allikad. 13 sa üle sellest Pohlaku isikust. kui poleks Pohlakut poleks sind vast jalgpalli juures, vaid korjaksid nõmme metsas käbisid

Kommentaar

Olen kuulnud et 13 polegi mingi jalka fann. Ilgub niisama siin

Kommentaar

Irw PraS .... Pohlaku pärast ma nüüd küll jalgpalli ei mängi ja samuti ei käi ma ka tema pärast vaatamas koondisemänge.Hoiaksin EESTI koondisele pöialt isegi siis kui sina oleksid EJL esimees ja levada99 su asetäitja.

Kommentaar

Ah, lõpetage oma lollakas vaidlemine ära.

Tema tegi, tema tegi. Tema on loll kill koll.

Pubekad.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Ah, lõpetage oma lollakas vaidlemine ära.

Tema tegi, tema tegi. Tema on loll kill koll.

Pubekad.
                              PUNKT.
                              Unustasid kirjutamata

Kommentaar

Vastus teemale \'Pohlak = diktaator, kell

Tere,

Tavaliselt ma Eesti jalgpalli käekäiku puudutavaid teemasid ei loe. Olen üks nendest keda isa kunagi staadionile ei viinud. Ju nüüd ei pekugi eesti jalgpall eriti huvi. Arvan, et pole väga hullu. Täna oli aga igav ja tulin kaema, et mis kallis sõber runno ka kirjutas. Suurt midagi ei saanud aru. Kerisin lehe tagasi. Jaa nii edasi. Lugesingi viisakalt kogu teema läbi, ning mõni asi hämmastas mind natuke. (eieiei, mitte seoses Rünnoga ) Nimelt see, et suhteliselt suured inimesed ei suuda elementaarseid asju lahus hoida.

Vaadake, head foorumlased: Pohlak Eesti jalgpalli arendajana on üks asi,
                                Pohlak kui kriminaalkuriteos süüdistatu on teine asi.

Toon veel korra vahepeal sisse ühe loogikanalja. (siinkohal: loogika, kui matemaatika haru).
                                Öeldakse, et kui klassikalises loogikas A\'st järeldub B ja A on Tõene, siis B on Tõene. Naiste loogika pidavat natuke erinema: kui A\'st järeldub B ja A on meeldiv, siis B on õige.

Ehk siis teie puhul, austatud foorumlased: kui Pohlak on sümpaatne, siis on naine ise vana mõrd, kes kas valetab, või kutsus vähemalt peksu esile. Igal juhul süüdi. Võite seda nimetada ka \"Sobivuse printsiibiks\".

Koduvägivald ei ole tegelikult normaalne. Isegi mitte siis, kui Pohlak ehitas sellise staadioni, kus me peaaegu võitsime Hollandit. Olgem ikka natuke inimeseks ka.

more to follow..
                                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X