Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PTC Vaata postitust
    Siis EJL koondise ambitsiooniks oleks Rahvuste Liiga C alagrupis edasi vegeteerimine järgmise 4 aasta jooksul. Sellest õhkub suure juhi suurt ambitsiooni. Huvitav kui mõni EJL sponsoritest oma aktsionäridele teataks et järgmise 4 aasta jooksul ei kavatse me sentigi kasvada - mis siis nende juhatustega juhtuks. Samas milleks üldse siis minna mängima EM või MM valikturniire?
    Meil on koondise tasemel harrastussport - tähtis pole mitte võit vaid osavõtt

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust

trk. Ma pole ka päris lahti veel hammustanud, kas sa oled Aivar ise või mõni tema pepupoistest, ent see lause oli väga tabav. Aivari passiivagressiivne meediasuhtlus ja võltspatsifism ju täpselt sama mõttemaailma endas kannavadki. Mõjus tööriist see va peegel
      Inimesi on igasuguseid, aga nimetada enda kaasmaalasi või rahvuskaaslasi värdjateks... mis inimesed need õigupoolest on?

Kommentaar

Algselt postitas trk Vaata postitust

Inimesi on igasuguseid, aga nimetada enda kaasmaalasi või rahvuskaaslasi värdjateks... mis inimesed need õigupoolest on?
        Mis vahet seal rahvusel on? Värdlus ei küsi rahvust...

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust

Mis vahet seal rahvusel on? Värdlus ei küsi rahvust...
          Et ongi värdjad?

Kommentaar

Kõva sõna... Ma olen nii hea ja salliv inimene ning kõik, kes nii ei mõtle nagu mina, need tuleb maha tappa.
            Algselt postitas raudidas Vaata postitust
            Ah ära pane tähele, temasuguse maailmavaatega inimesed teisel pool lompi mõrvavas juba neid kes nende narratiiviga ei ühti
            Te koos raudidasega selle tapmise jutuga veidi üle ei pinguta? Värdjas pole ilus öelda, aga tapmiskaardiga vehkimine on küll uus tase.

Kommentaar

Et ongi värdjad?
              Mul on ntx piinlik olla Pohlaku kaasmaalane ja rahvuskaaslane.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

LHV-l on EJL sponsorlus veidi teistel põhjustel.
                Vaja inglismaal näidata, et toeatavad jalkat?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Vaja inglismaal näidata, et toeatavad jalkat?
                  Just.

Kommentaar

Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Mul on ntx piinlik olla Pohlaku kaasmaalane ja rahvuskaaslane.
                    Sama siin, solk inimene, kes pooldab terroristlikku riiki, kes tapab lapsi ja vägistab naisi. Vot nii tulebki teda tutvustada. Midagi ERR'ile, kui sellist värdi veel ekraanil näitavad.

Kommentaar

Esimene julge, ma ootaks nüüd ka teisi.

Kommentaar

Võiksid nüüd oma toetuse otse rohujuureni viia - mõni klubidest, kes ei valinud pohlakut.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                          https://sport.delfi.ee/artikkel/1204...-muid-valikuid

Esimene julge, ma ootaks nüüd ka teisi.
                          Kahjuks on sellest vähe.

Kommentaar

Algselt postitas Catalan Vaata postitust

Kahjuks on sellest vähe.
                            Muidugi, aga diktaatoreid kukutada on alati lihtsam, kui sa suudad nende rahakraanid kinni keerata.

Kommentaar

Eesti vs Andorra oli minu meelest juba märk, et rahvas ei toeta EJL. Legendide lahkumismǎng, kl 19 algus ja huvi leige nii publiku kui ka pressi poolt. Koondis pole enam nii südames kui vanasti

Kommentaar

Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitust
                                Eesti vs Andorra oli minu meelest juba märk, et rahvas ei toeta EJL. Legendide lahkumismǎng, kl 19 algus ja huvi leige nii publiku kui ka pressi poolt. Koondis pole enam nii südames kui vanasti
                                See oli ikkagi Andorra ka päeva lõpuks ja sõpakas.

Kommentaar

Working...
                                X