Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Peale igat Pohlaku intekat tunned kuidas osa ajurakke on peast lahkunud.

Kommentaar

Miks? Miks küll? Miks küll krt nii?

Miks me üldse peame seda kuradi avalikku ajupeetust aastal 2025 taluma ikka veel niimoodi alandliku ilmega?

see on ju puhas sotsiaalne okse ja ilmestab seda kaugelt-üle-võlli arulagedust, mis on hallollust globaalselt nakatanud.
      MIA SAN MIA!

Kommentaar

Ei pea alandlikult taluma. Pohlaku hoiak natsi-Venemaa suhtes on olnud jälk. Kõige enam pakub mulle huvi, millest selline hoiak tuleb?

Kommentaar

Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
          Ei pea alandlikult taluma. Pohlaku hoiak natsi-Venemaa suhtes on olnud jälk. Kõige enam pakub mulle huvi, millest selline hoiak tuleb?
          Eks sellest samast, mis teistelgi venemaale kaasaelajatel. Vene korruptsioon, ühe mehe ainuvõim, 'pobleemide' lahendamine jõuga on eeskujuks paljudele.

Kommentaar

Diktaatorile ikka ja alati sümpatiseerib teine diktaator, asi ongi nii lihtne.

Kommentaar

Pohlaku moraal on ikka olematu kahjuks
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                Diktaatorile ikka ja alati sümpatiseerib teine diktaator, asi ongi nii lihtne.
                Just nii on. "Kõik on minu vastu", "kõik valetavad või teevad asju valesti", "ainult mina tean, kuidas asi käib" on näited otse diktaatori õpikust.

Kommentaar

Fännidele Pohlak meeldib ilmselt. 2/3 jalkaklubidele ka.

Kommentaar

Algselt postitas SunWolf Vaata postitust

Eks sellest samast, mis teistelgi venemaale kaasaelajatel. Vene korruptsioon, ühe mehe ainuvõim, 'pobleemide' lahendamine jõuga on eeskujuks paljudele.
                    Enamus Pohlaku toetajad ja talle hääleandjad pole väga suured venemaa fännid vast. Lihtsalt moraalitud värdjad kes enda rahakotist kaugemale ei vaata.
                    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                      Just nii on. "Kõik on minu vastu", "kõik valetavad või teevad asju valesti", "ainult mina tean, kuidas asi käib" on näited otse diktaatori õpikust.
                      Alati on kõiges ka kõik teised süüdi. Teised inimesed lõhestavad ja kujutavad Pohlakut üht või teistmoodi, tema enda otsused ja öeldu ei oma mingit tähtsust. Lisaks pole ta ka kunagi kedagi sildistanud, naeruvääristanud ega teistest ühtegi pilti maalinud. Ja ka kõik otsused on reeglina õiged ja õigustatud (vähemalt oma ajas), ning kui keegi aru ei saa, siis on ise loll.

Venemaa teema oli ka muidugi kirss tordil. Olgem siis rahul selle käsitlusega, et maailm on selle koha pealt palju "mitmetoonilisem" ning meedia on hoopis kurjajuur, mis meie ajusid nüristab. Kui on aeg küps Venemaa taas mängu võtta, siis küllap tervitame seda kahe käega.

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

moraalitud värdjad
                        Kõva sõna... Ma olen nii hea ja salliv inimene ning kõik, kes nii ei mõtle nagu mina, need tuleb maha tappa.

Kommentaar

Algselt postitas trk Vaata postitust

Kõva sõna... Ma olen nii hea ja salliv inimene ning kõik, kes nii ei mõtle nagu mina, need tuleb maha tappa.
                          Ah ära pane tähele, temasuguse maailmavaatega inimesed teisel pool lompi mõrvavas juba neid kes nende narratiiviga ei ühti

Kommentaar

Johhaidii. Väga tihti foorumis ei käi, siis magad täitsa maha, kuidas kaala äkitselt vasakäärmuslaseks ümber defineeritakse.

trk. Ma pole ka päris lahti veel hammustanud, kas sa oled Aivar ise või mõni tema pepupoistest, ent see lause oli väga tabav. Aivari passiivagressiivne meediasuhtlus ja võltspatsifism ju täpselt sama mõttemaailma endas kannavadki. Mõjus tööriist see va peegel

Muidu ka teemasse, et hea LHV, selliste pisikeste pallikeste näitamisel ei maksa imestada, miks Revolut jt äri ära võtavad
                            20 LEGEND

Kommentaar

Siis EJL koondise ambitsiooniks oleks Rahvuste Liiga C alagrupis edasi vegeteerimine järgmise 4 aasta jooksul. Sellest õhkub suure juhi suurt ambitsiooni. Huvitav kui mõni EJL sponsoritest oma aktsionäridele teataks et järgmise 4 aasta jooksul ei kavatse me sentigi kasvada - mis siis nende juhatustega juhtuks. Samas milleks üldse siis minna mängima EM või MM valikturniire?

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                                Muidu ka teemasse, et hea LHV, selliste pisikeste pallikeste näitamisel ei maksa imestada, miks Revolut jt äri ära võtavad
                                LHV-l on EJL sponsorlus veidi teistel põhjustel.

Kommentaar

Working...
                                X