Peale igat Pohlaku intekat tunned kuidas osa ajurakke on peast lahkunud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas cyrusvk Vaata postitustEi pea alandlikult taluma. Pohlaku hoiak natsi-Venemaa suhtes on olnud jälk. Kõige enam pakub mulle huvi, millest selline hoiak tuleb?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustDiktaatorile ikka ja alati sümpatiseerib teine diktaator, asi ongi nii lihtne.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas SunWolf Vaata postitust
Eks sellest samast, mis teistelgi venemaale kaasaelajatel. Vene korruptsioon, ühe mehe ainuvõim, 'pobleemide' lahendamine jõuga on eeskujuks paljudele.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustJust nii on. "Kõik on minu vastu", "kõik valetavad või teevad asju valesti", "ainult mina tean, kuidas asi käib" on näited otse diktaatori õpikust.
Venemaa teema oli ka muidugi kirss tordil. Olgem siis rahul selle käsitlusega, et maailm on selle koha pealt palju "mitmetoonilisem" ning meedia on hoopis kurjajuur, mis meie ajusid nüristab. Kui on aeg küps Venemaa taas mängu võtta, siis küllap tervitame seda kahe käega.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
moraalitud värdjad
Kommentaar
-
Algselt postitas trk Vaata postitust
Kõva sõna... Ma olen nii hea ja salliv inimene ning kõik, kes nii ei mõtle nagu mina, need tuleb maha tappa.
Kommentaar
-
Johhaidii. Väga tihti foorumis ei käi, siis magad täitsa maha, kuidas kaala äkitselt vasakäärmuslaseks ümber defineeritakse.
trk. Ma pole ka päris lahti veel hammustanud, kas sa oled Aivar ise või mõni tema pepupoistest, ent see lause oli väga tabav. Aivari passiivagressiivne meediasuhtlus ja võltspatsifism ju täpselt sama mõttemaailma endas kannavadki. Mõjus tööriist see va peegel
Muidu ka teemasse, et hea LHV, selliste pisikeste pallikeste näitamisel ei maksa imestada, miks Revolut jt äri ära võtavad20 LEGEND
- Likes 1
Kommentaar
-
Siis EJL koondise ambitsiooniks oleks Rahvuste Liiga C alagrupis edasi vegeteerimine järgmise 4 aasta jooksul. Sellest õhkub suure juhi suurt ambitsiooni. Huvitav kui mõni EJL sponsoritest oma aktsionäridele teataks et järgmise 4 aasta jooksul ei kavatse me sentigi kasvada - mis siis nende juhatustega juhtuks. Samas milleks üldse siis minna mängima EM või MM valikturniire?
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMuidu ka teemasse, et hea LHV, selliste pisikeste pallikeste näitamisel ei maksa imestada, miks Revolut jt äri ära võtavad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar