Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui Voolaid nüüd peatreeneriks saab, kas siis maailm on läbi?
    Mkm. Ma panin 20€ Voolaidi peale. Koef oli 15. Millal teavitatakse?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Voolaid ???? Korraldage siis jalgpalli matused ka kohe ära .

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kui Voolaid nüüd peatreeneriks saab, kas siis maailm on läbi?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Sellega meenus mulle mu autoostmise lugi 5 aastat tagasi.

Panin kokku rahasumma, mis vaba oli ning toksisin eeldatavad parameetrid. Lootsin sakslast. Parim, mille sain, oli vana jaapanlane.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Kuula seda:

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tundub, et uus peatreener on lähedal?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Okei, siis ei kuulnud/mäletanud valesti.

Leave a comment:

• Jormma
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Okei, siis kuulsin/mäletasin valesti.
    Ei kuulnud/mäleta valesti...(pole aimugi kust kaala selle info võttis aga aivari sõnad on järgmised)

"Uue peatreeneri loodab Pohlak ametisse saada juunikuu jooksul"

viimane lõik...

Leave a comment:

• allars
    replied
    Okei, siis kuulsin/mäletasin valesti.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Kas Pohlak lubas enda pressikal hiljemalt juuni lõpuks uue peatreeneri nime või oli tema lause midagi sellist, et päris juuni lõpuni vast ei lähe?
    Juuli löpuni max

Leave a comment:

• allars
    replied
    Kas Pohlak lubas enda pressikal hiljemalt juuni lõpuks uue peatreeneri nime või oli tema lause midagi sellist, et päris juuni lõpuni vast ei lähe?

Leave a comment:

• trk
    replied
    EJL võtab nii palju teha (küll suuresti imporditud toetuse abiga), et avalikkus ja siinsed kommentaatorid unustavad ära, et EJL on klubide liit ning mitte vastupidi.
    Mina kuulasin ka ÕL saate ära ning oli sümpaatne ja aus jutt. Aga midagi uut noorte jalgpalliga kokku puutunud inimese jaoks seal ei olnud.
    Kui mina teeksin homme uue klubi, siis ma investeeriksin ise ning otsiksin treenerid jms. Kõik see on ülimalt keeruline, aga sama keeruline oleks oma saamatuses süüdistada EJL-i.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

fännide esindajad võiksid jalgpalliliidule korraliku kirja saata ampsu teemal, see alkoholi hinna muutus mängude vahel on ikka masendavalt hale käitumine.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Keegi ei vallandanud peatreenerit. Peatreener astus ise tagasi. Seda küsiti väga konkreetselt ka pressikonverentsil ja ka selle järgsetes intervjuudes, kus nii Reim kui ka Poom vastasid konkreetselt: survet tagasiastumiseks ei olnud.
    mina lugesin sellest pressikast ja reimist midagi muud välja. aga ehk tuleb tõesti paljudele üllatusena, et inimesi sunnitakse lahkuma pahatihti nii, et nad tegelikult "ise lahkuvad"

fännide esindajad võiksid jalgpalliliidule korraliku kirja saata ampsu teemal, see alkoholi hinna muutus mängude vahel on ikka masendavalt hale käitumine.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Keegi ei vallandanud peatreenerit. Peatreener astus ise tagasi. Seda küsiti väga konkreetselt ka pressikonverentsil ja ka selle järgsetes intervjuudes, kus nii Reim kui ka Poom vastasid konkreetselt: survet tagasiastumiseks ei olnud.
    Millal ikkagi Amps tagasi astub see huvitab keskmist jalgpallifänni vast rohkemgi kui Reimi teema.

Leave a comment:

Working...
X