Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Kui Voolaid nüüd peatreeneriks saab, kas siis maailm on läbi?
Leave a comment:
-
Sellega meenus mulle mu autoostmise lugi 5 aastat tagasi.
Panin kokku rahasumma, mis vaba oli ning toksisin eeldatavad parameetrid. Lootsin sakslast. Parim, mille sain, oli vana jaapanlane.
Leave a comment:
-
Ei kuulnud/mäleta valesti...(pole aimugi kust kaala selle info võttis aga aivari sõnad on järgmised)Algselt postitas allars Vaata postitustOkei, siis kuulsin/mäletasin valesti.
"Uue peatreeneri loodab Pohlak ametisse saada juunikuu jooksul"
viimane lõik...
Leave a comment:
-
Juuli löpuni maxAlgselt postitas allars Vaata postitustKas Pohlak lubas enda pressikal hiljemalt juuni lõpuks uue peatreeneri nime või oli tema lause midagi sellist, et päris juuni lõpuni vast ei lähe?
Leave a comment:
-
Kas Pohlak lubas enda pressikal hiljemalt juuni lõpuks uue peatreeneri nime või oli tema lause midagi sellist, et päris juuni lõpuni vast ei lähe?
Leave a comment:
-
EJL võtab nii palju teha (küll suuresti imporditud toetuse abiga), et avalikkus ja siinsed kommentaatorid unustavad ära, et EJL on klubide liit ning mitte vastupidi.
Mina kuulasin ka ÕL saate ära ning oli sümpaatne ja aus jutt. Aga midagi uut noorte jalgpalliga kokku puutunud inimese jaoks seal ei olnud.
Kui mina teeksin homme uue klubi, siis ma investeeriksin ise ning otsiksin treenerid jms. Kõik see on ülimalt keeruline, aga sama keeruline oleks oma saamatuses süüdistada EJL-i.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
fännide esindajad võiksid jalgpalliliidule korraliku kirja saata ampsu teemal, see alkoholi hinna muutus mängude vahel on ikka masendavalt hale käitumine.
Leave a comment:
-
mina lugesin sellest pressikast ja reimist midagi muud välja. aga ehk tuleb tõesti paljudele üllatusena, et inimesi sunnitakse lahkuma pahatihti nii, et nad tegelikult "ise lahkuvad"Algselt postitas asdf Vaata postitustKeegi ei vallandanud peatreenerit. Peatreener astus ise tagasi. Seda küsiti väga konkreetselt ka pressikonverentsil ja ka selle järgsetes intervjuudes, kus nii Reim kui ka Poom vastasid konkreetselt: survet tagasiastumiseks ei olnud.
fännide esindajad võiksid jalgpalliliidule korraliku kirja saata ampsu teemal, see alkoholi hinna muutus mängude vahel on ikka masendavalt hale käitumine.
Leave a comment:
-
Millal ikkagi Amps tagasi astub see huvitab keskmist jalgpallifänni vast rohkemgi kui Reimi teema.Algselt postitas asdf Vaata postitustKeegi ei vallandanud peatreenerit. Peatreener astus ise tagasi. Seda küsiti väga konkreetselt ka pressikonverentsil ja ka selle järgsetes intervjuudes, kus nii Reim kui ka Poom vastasid konkreetselt: survet tagasiastumiseks ei olnud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: