Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Minu poolt treeneri valiku eest hindeks 3,6 palli - not great, not terrible. Aga võib öelda, et eesolevaid mänge vaadates on kerge metallimaitse suus.
-
Nojah, esialgu siis KT. Ilmselt ei olnud ei esimene ega ka teine target. Aga eks näis. Midagi kaotada nagunii pole.
Leave a comment:
-
Mängija kes hakkab õõnestama treeneri jalgealust ei tohiks ka koondisesse kuuluda. Enne kui Karelit maha tehakse, oodake ära 6. septembri mäng.
Leave a comment:
-
Ainuke positiivne tugev aspekt on see, et tunneb meie noori.
Vanemad olijad ka teda kuulavad üldse? We'll see ...
Leave a comment:
-
Halb hakkab nende tölplaste pärast, kes meest hakkavad kohe maha tegema. Vaadake tema ideed kõigepealt ära.
Leave a comment:
-
Voolaid kohusetäitja valiksarja lõpuni.
Leave a comment:
-
See tsükkel on nagunii juba tagumikus. Ei tahaks hakata enneaegselt hagu alla ajama, las teod ja tulemused räägivad enda eest.
Leave a comment:
-
Kui Voolaid siis kes oli see välismaalane keda kaaluti peatreeneri kohale?
Leave a comment:
-
Muhe vend, kunagi läks põhjanaabrite juures üle käte ainult. Las proovib.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tannn Vaata postitustJorma, meil on mitu treenerit järjest võidu % rekordeid purustanud. Ei ole hullu kui mõni treener natuke rohkem kaotama peaks😁
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jormma Vaata postitustVoolaiu statistika U21 eest näitab 16 mängu millest ainult 1 võit (1:2 sõpruskohtumine Kasahstaniga), 6 viiki ja 9 kaotust.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jormma Vaata postitustVoolaiu statistika U21 eest näitab 16 mängu millest ainult 1 võit (1:2 sõpruskohtumine Kasahstaniga), 6 viiki ja 9 kaotust.
Leave a comment:
-
Voolaiu statistika U21 eest näitab 16 mängu millest ainult 1 võit (1:2 sõpruskohtumine Kasahstaniga), 6 viiki ja 9 kaotust.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui mingi kontor prooviks sellise haleda vabandusega maksmisest pääseda, siis see, et nende juures minu raha enam kunagi ei näe, oleks kõige väiksem samm, mis ma astuks.
Tehku oma koefitsiendid siis korda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: