Algselt postitas Jormma
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Jorma, meil on mitu treenerit järjest võidu % rekordeid purustanud. Ei ole hullu kui mõni treener natuke rohkem kaotama peaks😁
-
Täna tuleb see pressikonverents, kus võiduprotsent pole enam oluline. Täna räägime sellest, kuidas U21 mängupilt oli väga hea, poisid olid psühholoogiliselt mängudeks valmis, surve oli suur, aga ülesannete ning väljakutsetega tuldi kenasti toime. Loodetavasti tuleb täismäng ja võetakse Lelov ning Hurt ka punti.Algselt postitas Jormma Vaata postitustVoolaiu statistika U21 eest näitab 16 mängu millest ainult 1 võit (1:2 sõpruskohtumine Kasahstaniga), 6 viiki ja 9 kaotust.
Leave a comment:
-
Voolaiu statistika U21 eest näitab 16 mängu millest ainult 1 võit (1:2 sõpruskohtumine Kasahstaniga), 6 viiki ja 9 kaotust.
Leave a comment:
-
Jah, ma ka ei loe neid lehti, mille ainuke loogika on klikibait.Algselt postitas Martin Vaata postitustKui mingi kontor prooviks sellise haleda vabandusega maksmisest pääseda, siis see, et nende juures minu raha enam kunagi ei näe, oleks kõige väiksem samm, mis ma astuks.
Tehku oma koefitsiendid siis korda.
Leave a comment:
-
Kui mingi kontor prooviks sellise haleda vabandusega maksmisest pääseda, siis see, et nende juures minu raha enam kunagi ei näe, oleks kõige väiksem samm, mis ma astuks.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui sa oled üks nende seast, kes pani esmaspäeval pärast kella 14-te vms., siis mitte nii hea bet.
Tehku oma koefitsiendid siis korda.
Leave a comment:
-
-
Eks üleeilsest telekavaataja postitusest oli aru saada, et info on välja jooksnud ja üritatakse sellepealt taskuraha teha.
Leave a comment:
-
Mis huvitav deadline see on?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui sa oled üks nende seast, kes pani esmaspäeval pärast kella 14-te vms., siis mitte nii hea bet.
Leave a comment:
-
19.juuni paninAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui sa oled üks nende seast, kes pani esmaspäeval pärast kella 14-te vms., siis mitte nii hea bet.
Leave a comment:
-
Kui sa oled üks nende seast, kes pani esmaspäeval pärast kella 14-te vms., siis mitte nii hea bet.Algselt postitas ericbana Vaata postitustElu parim bet.
Leave a comment:
-
Võib-olla poleks pidanud pressikonverentsil nii palju lobisema, sest praegu tuli Eesti treeneri nimetamisega meelde Ruja laul https://youtu.be/wBGDC44Kjw8
Leave a comment:
-
Elu parim bet.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTäna õhtul peaks pressikas olema.
Leave a comment:
-
Täna õhtul peaks pressikas olema.Algselt postitas ericbana Vaata postitustMkm. Ma panin 20€ Voolaidi peale. Koef oli 15. Millal teavitatakse?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: