Algselt postitas Ott Järvela
Vaata postitust
Häbi: "Vaatasin ka Eesti-siseseid tippmänge. Kui tabeli tipmised neli-viis klubi omavahel kohtusid, siis millegipärast juhtus alati nii, et Flora võitis. See on oluline ja näitab midagi."
"Seuke puder, et siga ka ei söö..."
Ühel hetkel räägib kuidas valib mängijaid mitte klubi järgi, järgmisel hetkel toob peamiseks põhjuseks klubi edu.
Esimese lausepaariga olen vägagi nõus. Kahjuks omaenda tegude kirjelduses lähtub vastupidisest.
Oleks siis öelnud "Mina valin mängijaid selle järgi, kas nad klubiga võidutsevad." -Sellisel juhul ma enam lausepaariga nr1 ei nõustuks, oleks vähemalt ta omaenda mõtteloogika paigas.
Klubi edu põhjusena tuua on vale minuarust, sest klubi edu sõltub paljuski sellest kui hästi suudetakse hooaega planeerida, kui pikk on pink jne...
) mängijate kehvad kogemused välismaal. Saan aru,et nad nopivad kõik Eestis üles, aga kas välja saades on klubivalik kehva, mees kehv või agent ei suuda treenerit veenda oma mängijat mängitama. Tean loll näide, aga kui Metz vms klubi toob endale näiteks Jorge Mendesi kliendi, siis kas treenerivahetus paneb selle mängija pingile või on Mendese agentuuri kontaktid ja mõju nii suur,e t see mängija saab mänguaega niikaua, kuni hakkab hästi mängima? Et kas meie meeste fopaa võib olla sellele ühele agentuurile kindlaks jäämine? 
Leave a comment: