Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jormma
    replied
    Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitust
    Intervjuu peatreeneri Thomas Häberliga.

!!! "Mul pole poliitilist kohustust võtta igast klubist teatud arv mängijaid, et kõik oleksid õnnelikud. /.../ Platsile ja kogunemisele pääsevad parimad. See oli niimoodi jaanuaris ja on ka nüüd."
    !!! "Kui tabeli tipmised neli-viis klubi omavahel kohtusid, siis millegipärast juhtus alati nii, et Flora võitis. See on oluline ja näitab midagi."
    !!! "Väike riik peab suutma iga enda jaoks kasulikku mängijat kasutada ja ta sidruni kombel tühjaks pigistada."
    !!! "Mul pole võimalik mängijat ühe-kahe treeningpäevaga paremaks teha, aga saame üles leida mängijate omavahelised sidemed, mille tulemusel 1+1=3."
    !!! "Võtame ühe mängu kaupa. Vaadates eelmise aasta tulemusi, on meil MM-valiksarjas punktide võitmiseni minna pikk tee."
    !!! "Kindlasti tuleks Balti turniiri võit meile edasist silmas pidades kasuks. Professionaalses jalgpallis minu silmis sõprusmänge ei ole."

https://soccernet.ee/artikkel/interv...det-voi-florat
    Häbi: "Aga minu jaoks pole vahet, kas jalgpallur mängib Levadias, Paides, Nõmme Kaljus või Floras. Mina valin mängijaid selle järgi, kas nende abil on võimalik saavutada võite."

Häbi: "Vaatasin ka Eesti-siseseid tippmänge. Kui tabeli tipmised neli-viis klubi omavahel kohtusid, siis millegipärast juhtus alati nii, et Flora võitis. See on oluline ja näitab midagi."

"Seuke puder, et siga ka ei söö..."

Ühel hetkel räägib kuidas valib mängijaid mitte klubi järgi, järgmisel hetkel toob peamiseks põhjuseks klubi edu.
    Esimese lausepaariga olen vägagi nõus. Kahjuks omaenda tegude kirjelduses lähtub vastupidisest.
    Oleks siis öelnud "Mina valin mängijaid selle järgi, kas nad klubiga võidutsevad." -Sellisel juhul ma enam lausepaariga nr1 ei nõustuks, oleks vähemalt ta omaenda mõtteloogika paigas.

Klubi edu põhjusena tuua on vale minuarust, sest klubi edu sõltub paljuski sellest kui hästi suudetakse hooaega planeerida, kui pikk on pink jne...

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied
    Intervjuu peatreeneri Thomas Häberliga.

!!! "Mul pole poliitilist kohustust võtta igast klubist teatud arv mängijaid, et kõik oleksid õnnelikud. /.../ Platsile ja kogunemisele pääsevad parimad. See oli niimoodi jaanuaris ja on ka nüüd."
    !!! "Kui tabeli tipmised neli-viis klubi omavahel kohtusid, siis millegipärast juhtus alati nii, et Flora võitis. See on oluline ja näitab midagi."
    !!! "Väike riik peab suutma iga enda jaoks kasulikku mängijat kasutada ja ta sidruni kombel tühjaks pigistada."
    !!! "Mul pole võimalik mängijat ühe-kahe treeningpäevaga paremaks teha, aga saame üles leida mängijate omavahelised sidemed, mille tulemusel 1+1=3."
    !!! "Võtame ühe mängu kaupa. Vaadates eelmise aasta tulemusi, on meil MM-valiksarjas punktide võitmiseni minna pikk tee."
    !!! "Kindlasti tuleks Balti turniiri võit meile edasist silmas pidades kasuks. Professionaalses jalgpallis minu silmis sõprusmänge ei ole."

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Ilmselt oleks varem tulnud ja nüüd peab pool koondist(Flora) uute meestega asendama?
    Kolmapäev oli juba varasemalt paigas.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Kolmapäeval.
    Ilmselt oleks varem tulnud ja nüüd peab pool koondist(Flora) uute meestega asendama?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kolmapäeval.

Leave a comment:

• Jormma
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Kas koondise nimekiri tuleb esmaspäeval ?
    vist mitte ?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Kas koondise nimekiri tuleb esmaspäeval ?

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied
    Pikemat sorti intervjuu Karel Voolaidiga:

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas matys Vaata postitust

PS! telekavaataja võiks Stepanovi sebida oma Voskoboinikovi saatesse vms ja selle idasuunalise agenditöö kohta ka uurida. Iseenesest meil on noori mängijad vene emakeelega, keda seal räägitav keel segadusse ei aja ja kes suudaks kohaneda.
    Vosko teeb nendega, kellega on tal endal ennekõike huvitav ja mugav teha.

Võin talle Stepanovi idee ette anda, aga seal on list muidu päris suur. Samas järjest kitsamaks liigub.

Leave a comment:

• matys
    replied
    Oskuste poolest Lääne / Kesk - Euroopasse kuuluv mängija karjääri tipphetkel just võimetele vastavas klubis ei mänginud .
    Mängijakarjääri tipphetkel oli ta juba üsna vana ja oleks kuskil tabelilõpu satsides olnud, ana ida poole mängimine oli rahaliselt tulusam, ma arvan.

Äkki on hoopis vastupidi ja agendid teevad nii head tööd, et mängijad lähevad liiga kõvasse klubisse?
    Ka võimalik, aga siiamaani on ajalugu näidanud, et sammud üles tehakse pärast agendi vahetamist (Klavan,Mets)

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Stok
    Äkki on hoopis vastupidi ja agendid teevad nii head tööd, et mängijad lähevad liiga kõvasse klubisse?
    Või äkki on mõni isik selline kes kasutab koondist oma rahakotina ja enda poisid endale(mitte mängijale) rahateenimise eesmärgil mitte mängija huvides saadetakse kus iganes pappi pritsitakse.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Kas Stepanov just nõrk agent pole. Näiteks Kostja solgutamine endistes sotsmaades ja endale mugavas keelekeskonnas . Oskuste poolest Lääne / Kesk - Euroopasse kuuluv mängija karjääri tipphetkel just võimetele vastavas klubis ei mänginud .

Leave a comment:

• matys
    replied
    Hakkasin ükspäev mõtlema, et milles on asi, et paljud eesti mängijad välismaal kaua vastu ei pea. Pea iga teine üleminek lõppeb sellega, et mängija istub pingil ja usutluses öeldakse, et peatreener vahetus ja enam mängu ei saa. Ma ei usu, et iga eestlane, kes välja läheb on lihtsalt kehv ja ei saa hakkama. Ühesõnaga oma mõttearenduses jõudsin ma niikaugele, et ehk on eestlastel lihtsalt nõrgad agendid. Minu mälu järgi avanesid nii Metsale kui Klavanile hoopis avaramad maad peale agendivahetust. Samuti olen tähele pannud, et idasuunal teeb Stepanov oma agentuuriga (Nesta vms) head tööd. Mis aga paistab silma on Pohlak/Lehiste/Ojamaa agentuuri (võin eksida seotuses ) mängijate kehvad kogemused välismaal. Saan aru,et nad nopivad kõik Eestis üles, aga kas välja saades on klubivalik kehva, mees kehv või agent ei suuda treenerit veenda oma mängijat mängitama. Tean loll näide, aga kui Metz vms klubi toob endale näiteks Jorge Mendesi kliendi, siis kas treenerivahetus paneb selle mängija pingile või on Mendese agentuuri kontaktid ja mõju nii suur,e t see mängija saab mänguaega niikaua, kuni hakkab hästi mängima? Et kas meie meeste fopaa võib olla sellele ühele agentuurile kindlaks jäämine?

Postitasin koondise teemasse, ei tea miks, ehk tuleb nendele mõtetele siit rohkem vastukaja., sest rohkem välismaal heal tasemel mängivaid koondislasi aitaks tagada ka tugevama koondise.

PS! telekavaataja võiks Stepanovi sebida oma Voskoboinikovi saatesse vms ja selle idasuunalise agenditöö kohta ka uurida. Iseenesest meil on noori mängijad vene emakeelega, keda seal räägitav keel segadusse ei aja ja kes suudaks kohaneda.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    6. juunil 1992. aastal mängis Eesti koondis Kadriorus viiki Sloveeniaga.

Enam-vähem esimene Eesti koondise mäng, mille FIFA tunnustas. Me (betsafepribaltikas) võtsime tollase koosseisu kokku ja vaatasime, millega toonased koosseisu mehed tegelevad.

On palju venekeelseid tähti, aga seekord on ka pilte. Artikkel ise on SIIN.

Leave a comment:

• Jormma
    replied
    Tahaks eraldi foorumis kiita saate tegijaid hea saate eest. Diskussiooni on alati monoloogist toredam kuulata.

Leave a comment:

Working...
X