Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti koondis
Collapse
X
-
-
-
Kus see eeldus järsku tuli, et Andrejev peaks tahtma esindada koondistAvaldusi on tehtud küll:
"Ma tulen vene perekonnast ja ma olen Venemaa patrioot. Alates lapsepõlvest olen unistanud Venemaal mängimisest ja Eesti eest mängimist pole ma kunagi kaalunud," välistas Andrejev võimaluse kunagi ka Eesti koondise särki selga tõmmata.
Eesti keelt pole tema suust ka vist mitte kordagi kuulnud.
(Usun, et K.Nahk oleks olnud Eestit esindades suurem legend kui Kostja)Leave a comment:
-
Avaldusi on tehtud küll:
"Ma tulen vene perekonnast ja ma olen Venemaa patrioot. Alates lapsepõlvest olen unistanud Venemaal mängimisest ja Eesti eest mängimist pole ma kunagi kaalunud," välistas Andrejev võimaluse kunagi ka Eesti koondise särki selga tõmmata.
Eesti keelt pole tema suust ka vist mitte kordagi kuulnud.Leave a comment:
-
juba eesti kodakondsuse saamine on nii keeruline protsess, et mingist kodustatud mängijast rääkimine on ka tulevikus lihtsalt rääkimine.Leave a comment:
-
-
FIFA reeglid, päris lõdvaks lastud.
Leave a comment:
-
-
-
-
Tõsi neid mehi on veel olnud. Samas kas Andrejev on ka Eestis sündinud? Pädeks nende kodustamine ka selle pealt, et paljud vene mängijad pole Vastsukile omaseid avaldusi teinud varasemas nooruses.Leave a comment:
-
Õnneks see grusiin pole mänguliselt mingi eriline tase kah. Mida näitas tema klubikarjäär, kui ka ainuke rahvusvaheline koondisemäng Eestiga. Ennem võiks Jevgeni Harini ära kodustada kui mingi luhvtivenna. Vähemasti tasemel vend.Zakat lähiajal koondises ei näe: https://soccernet.ee/artikkel/fifa-s...emaid-unistusi
Muidu medalit väärt, et keele selgeks teinud ja Eesti armas on. Aga ainult sellega mänge ei võida...vist 🧐?Leave a comment:
-
Rahvusmeeskonna abitreener ja Flora spordidirektor Norbert Hurt: minu jaoks koondise mängijatel klubi taga ei oleLeave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: