Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Klubi ja koondise peatreener ei saa olla üks mees!

Kommentaar

Siin on paljud teda kärmelt maha tegemas, aga minge rääkige Rüütliga ise ja kuulake tema seletused ära, alles siis hakake teda süüdistama ja sõimama, ise ei teagi asjast midagi, aga süüdistama olete kärmed

Kommentaar

Ta ju ei viitsi seletada

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
          Ta ju ei viitsi seletada
          Mida sa ikka seletad inimestele, kes kunagi niikuinii rahule ei jää seletusega ja igast lausest mitu raamatut välja tõlgendavad?
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Ma arvan, et enamus inimesi rahuneks maha, kui Tarmo ütleks MÕJUVA põhjuse

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
              nüüd käivad kõlakad et Rüütli kutsub nüüd ikka Londaku aga see tema mainet ei paranda.hilja peremees hilja
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Enamik jääks rahule kui Rüütli ütleks vähegi mõistliku seletuse selle asemel, et kireda, et ta ei viitsi.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                  Enamus inimesi ongi rahulikud, ülejäänute hulgas on arusaamad MÕJUVA põhjuse osas niikuinii seinast seina. Ma jõudsin just taaskord järeldusele, et ei ole mõtet kaagutada siin.
                  Which ship has never docked at Liverpool?
                  The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Kui ÕL ajakirjanikud igast asjast vähem skandaali üritaks teha, ei oleks probleemi võibolla tulnudki. Enne ametliku nimekirja avalikustamist ei ole kunagi mõtet paukuma hakata, muidu saavad budu ja kompanii targutama hakata jälle.

Ja see ei ole praegu küsimus, kas Londak hetkel lõplikku nimekirja mahub või mitte, küsimus on selles, et enne ametlikku teadaannet ei ole mõtet vinguma hakata.

EDIT: Ahjaa, neile, kes tahtsid juba pärast Kasahstani mängu Rüütlile kinga anda. KEDA KOTIB mingi külatagusel staadionil mängitud suvaline sõprusmäng, millest isegi telepilti ei tehta. Sellel ei ole absoluutselt mingit tähtsust, kas seal tuleb 5-0, 3-1, 0-2 või 1-7 skoor. Sellise mängu tulemus ei näita mitte midagi. Peaasi, et meeskond valiktsüklis punkte koguks ja väravaid lööks ning sellistes sõprusmängudes, mis peetakse kas kodupubliku ees või telemängud, mida näevad potentsiaalselt miljonid silmapaarid, okeid mängupilti näitaks.
                    "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
                      EDIT: Ahjaa, neile, kes tahtsid juba pärast Kasahstani mängu Rüütlile kinga anda. KEDA KOTIB mingi külatagusel staadionil mängitud suvaline sõprusmäng, millest isegi telepilti ei tehta. Sellel ei ole absoluutselt mingit tähtsust, kas seal tuleb 5-0, 3-1, 0-2 või 1-7 skoor. Sellise mängu tulemus ei näita mitte midagi. Peaasi, et meeskond valiktsüklis punkte koguks ja väravaid lööks ning sellistes sõprusmängudes, mis peetakse kas kodupubliku ees või telemängud, mida näevad potentsiaalselt miljonid silmapaarid, okeid mängupilti näitaks.
                      Eesti koondise jaoks peaks praegu igal mängul suur tähtsus olema mitte laia lehte mängima,eriti meie praeguse halva maine juures (tabelite seise mainimatta).
                      Ning jutt,et mängul pole mingit tähtsust näib hädise vabandusena. Kuna kui ise ollakse parimas mitte eksperimenteerivas kooseisus ning kaotatakse teisele kooseisule.
                      Kuidas sa kujutad mängijate ettevalmistumist mingiks sõbrusmänguks sinu teooria järgi ?
                      >>

Kommentaar

Kaotada on alati halb, sellele ma vastu ei vaidle. Aga sellise sõprusmängu pärast nutma hakata on liig, see lihtsalt ei ole nii oluline.
                        "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Leian ka, et iga Eesti mäng on ikkagi tähtis nii fännide kui ma meeste enda moraali jaoks. Pole mõtet mõelda, et mäng oli vähetähtis või, et me läksimegi sinna kaotama. Mis mõte on siis üldse selliseid mänge mängida? Võib vist ikkagi öelda, et koondis on hetkel täpselt nii sitt, kui sitt oli nende viimane mäng.

Kommentaar

Kuna kasahhidega mängus tegid väravavahid oma töö korralikult, siis pole ju põhjust neid välja vahetada ... aga kutsuda Londak kolmandaks, pingile. Las mängib parem oma liigas. talle kindlasti kasulikum.

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
                              Kuna kasahhidega mängus tegid väravavahid oma töö korralikult, siis pole ju põhjust neid välja vahetada ... aga kutsuda Londak kolmandaks, pingile. Las mängib parem oma liigas. talle kindlasti kasulikum.
                              Jah, koondise mängupäevadel on ilgelt palju liigamänge. Sul on ja mul on ja Londakul on. Kellel veel on?
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Jah, koondise mängupäevadel on ilgelt palju liigamänge. Sul on ja mul on ja Londakul on. Kellel veel on?
                                ok, sõnameister. ma pidasin silmas, et on oma liigas, teeb trenni ja ei pea mööda ilma ringi lendama, aga mängida ei pruugi saada ...

Kommentaar

Working...
                                X