Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
    siis tal peame silma peal hoidma?
    noo see oleneb teist...samas üks põhitegihatest peaks teie vastu jälle mängima(meie vastu oli ta kaartidega väljas)...nii et jälgige hoolikalt nende ründeliini

Kommentaar

Algselt postitas sass.G Vaata postitust
      noo see oleneb teist...samas üks põhitegihatest peaks teie vastu jälle mängima(meie vastu oli ta kaartidega väljas)...nii et jälgige hoolikalt nende ründeliini
      aah nyyd ongi eelmine mäng oli haserviga 2:1 vahur pakkus et 4:0 saame ära otepääga arvavad enamus 3:1 eks vaatab ja peale otepääd on luunja järgmine peavalu ja siis olete teie kah viimased:d eks selgub tahaks ikka kolmandasse saada siis tuleb ära teha neile

Kommentaar

aah nyyd ongi eelmine mäng oli haserviga 2:1 vahur pakkus et 4:0 saame ära otepääga arvavad enamus 3:1 eks vaatab ja peale otepääd on luunja järgmine peavalu ja siis olete teie kah viimased:d eks selgub tahaks ikka kolmandasse saada siis tuleb ära teha neile
        Selge on see kui tahate esimesl hooajal III liigasse,siis Otepääd vaja kindlasti võitta
        Olen see kes olen

Kommentaar

Nu meie vastu tuleb väääga tõsine andmine,sest meil ikkagi eesmärk 7koht ja iga koht üles on suur boonus,vähemalt esimesel hooajal,kuigi me pole päris oodatud mänge näitand.
          Sügisringiks oma väiksele st saab ümber kolitud ehk siis väike eelis ka meil
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            Selge on see kui tahate esimesl hooajal III liigasse,siis Otepääd vaja kindlasti võitta
            esimesel hoojal?nagu esimese aastaga vms?
            juhe koos
            noh me oleme tglt suht võidetavad võistkonnad neile kaotanud mis pole heajärgmine pool peame kõik teised ka võitma
            (H) aga noh pöial teile ka püsti rabelege ette poole

Kommentaar

esimesel hoojal?nagu esimese aastaga vms?
              juhe koos

noh me oleme tglt suht võidetavad võistkonnad neile kaotanud mis pole heajärgmine pool peame kõik teised ka võitma
              (H) aga noh pöial teile ka püsti rabelege ette poole
              Täpselt nii,seda ma mõtlesingi esimesel aastal kohe III liigasse.
              Olen see kes olen

Kommentaar

mul eesmärk viia tabivere kolmandaks mis on suuht raske juba.

Kommentaar

Täpselt nii,seda ma mõtlesingi esimesel aastal kohe III liigasse.
                  kui meeskond tahab võita siis me oleme 3 liigas esimesel aastal koheaga noh vahepeal on sihuke sasipundar meilmillest on tõesti kahju

Kommentaar

mul eesmärk viia tabivere kolmandaks mis on suuht raske juba.

Nu tabeliseisu vaadates pole midagi veel hullu ,aga selge on see,et mäng Otepääga on teil sisuliselt "6"punkti mäng.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Nu tabeliseisu vaadates pole midagi veel hullu ,aga selge on see,et mäng Otepääga on teil sisuliselt "6"punkti mäng.
                      mis mõttes 6?

Kommentaar

NU teisisõnu elu ja surma peale noh,kuigi tegemist on siiski ainult enda hobi korras mängimisel.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

NU teisisõnu elu ja surma peale noh,kuigi tegemist on siiski ainult enda hobi korras mängimisel.
                          tuleb võit siis on hea kui kaotus on teine pool vaja rasket töö teha

Kommentaar

tuleb võit siis on hea kui kaotus on teine pool vaja rasket töö teha

Kindel see nagu meil endil,kuigi me see aasta ei plaaninudki III liigasse kuna enamusel käsil esimene hooaeg üldse nii suurel areenil mängimisel.

Olen see kes olen

Kommentaar

Kindel see nagu meil endil,kuigi me see aasta ei plaaninudki III liigasse kuna enamusel käsil esimene hooaeg üldse nii suurel areenil mängimisel.

www.fcabja.pri.ee
                              jah . aga noh edu teile abja

Kommentaar

vahur sulle:ma vict ennustasin meie vahelist mängu täpsemini kui sina:d
                                no heakene kyll..a mina löin sulle värava..nii,et oleme tasa nyyd..
                                nr 31

Kommentaar

Working...
                                X