Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sul võiks kah, oleksid pidand esimesel poolel juba punase saama!Niiet võta rahulikult Evu ja ära seleta.Mine parem tee Reinuga sumot
    b-day

Kommentaar

No Getule oleks võinud ikka ära virutada, mina oleks patsu löönud, ilgelt m*nn käitumine penskari poolt.

Tore oli kuulda ka kaljufännide kommentaari Getole "Next time kill him". 5+

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
        No Getule oleks võinud ikka ära virutada, mina oleks patsu löönud, ilgelt m*nn käitumine penskari poolt.

Tore oli kuulda ka kaljufännide kommentaari Getole "Next time kill him". 5+
        Ah et juba ülejärgmises mängus on võimalik capoeira't näha Getulio esituses. Mine või Kalju mängu vaatama.

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
          Ah et juba ülejärgmises mängus on võimalik capoeira't näha Getulio esituses. Mine või Kalju mängu vaatama.
          Mine, mine, tsirkust jagatakse selle satsi poolt ikka kuhjaga...

Kommentaar

Getulio jalalöögid on tuttavad ka Piritale. Meie mehele ta pihta ei saanud vist, kuid selge löögiliigutus oli. Ei saanud kaartigi selle eest. Eelmine mäng oli just Kotter samalaadse soorituse eest vastasele punast näidanud.

Kommentaar

Kui juba 57 aastane vanahärra tekitab nii kõva intriigi, siis võiks ju sobivusel sparringu kokku leppida. Siin ürituse promoklipp, kus vanahärra oktoobris poksiringi astub

.
              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                agressiivse käitumise eest peaks ju 1+1 tulema või isegi 1+2

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                  Kui juba 57 aastane vanahärra tekitab nii kõva intriigi

.
                  Pigem on siiski tegu 57 aastase väga nõrga närvikavaga tegelasega. Loodetavasti mõne aasta pärast kui mul ka 57 kukub pole ma selline vitupea.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                    Kalju - TLÜ mäng.
                    (PS! Määramises oli kohtunikuks Erko Kookla, kes meie mängu ei vilistanud, ootame juba huviga nime ).
                    Enne seda mängu toimunud kolmanda liiga mängust jäi ta meil samuti eemale, olimegi kahjuks 10kesi. Hambavalu tõttu öö magamata ja arsti külastus.. Tema asendajaks kiirkorras pandud kohtunik oli vist siiani ainult äärel olnud. Esimesed viled tuleb ikka andeks anda, pealegi ta ei teinud mängu ära, mõlemal oli võimalus võit ära võtta.

Järgmine aasta oleks hea küll, kui see planeeritud 3 kohtunikku ka neljandas liigas, läbi läheks.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                      Järgmine aasta oleks hea küll, kui see planeeritud 3 kohtunikku ka neljandas liigas, läbi läheks.
                      Pluss 1. Enamiku üheksast hooajast mudaliigas pallinuna ja nüüd kolmandas kolme kohtuniku olemasolu nautinuna olen kahe käega poolt. Eks seal ole muid põhjusi ka muidugi (mängule keskendumist eelistavad mängijad, kogenumad peakohtunikud jne), aga vahe on märgatav. Joonemees, isegi kui ta aeg-ajalt bläkke läbi laseb, distsiplineerib ja võtab platsil silkavalt vilemehelt koormust vähemaks.
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Akhtamar-Toompea 2:1
                        Selle mängu pilte on võimalik näha meie Facebook leheküljel.
                        http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Pigem on siiski tegu 57 aastase väga nõrga närvikavaga tegelasega. Loodetavasti mõne aasta pärast kui mul ka 57 kukub pole ma selline vitupea.
                          Rein sul polegi vaja saada 57-me aastaseks , et vitupea olla. Seda sa oled juba niigi
                          E Pluribus unum

Kommentaar

Qips, ära rohkem pähe süsti

Teile löödi värav keskringist ning no sealt suluseisu välja lugeda kuskilt oli ikka pea võimatu. See , et teie väravaht läks palli püüdma nagu mees rokk kontserdi esireas pole meie süü!

Eks see liiga võidu unistus purunes aga ehk teine koht siis ?

Kommentaar

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
                              Qips, ära rohkem pähe süsti

Teile löödi värav keskringist ning no sealt suluseisu välja lugeda kuskilt oli ikka pea võimatu. See , et teie väravaht läks palli püüdma nagu mees rokk kontserdi esireas pole meie süü!

Eks see liiga võidu unistus purunes aga ehk teine koht siis ?
                              Vot mehed, selline ongi Kalju tase!

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                                Vot mehed, selline ongi Kalju tase!
                                Sa ei ole siis siiamaani aru saanud, et neil ei olegi muud elu peale IV liiga jalgpalli ?
                                Aga vähemalt on südamega asja juures
                                Kristiine JK

Kommentaar

Working...
                                X