Sul võiks kah, oleksid pidand esimesel poolel juba punase saama!Niiet võta rahulikult Evu ja ära seleta.Mine parem tee Reinuga sumot
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
Ah et juba ülejärgmises mängus on võimalik capoeira't näha Getulio esituses. Mine või Kalju mängu vaatama.Algselt postitas Devil Vaata postitustNo Getule oleks võinud ikka ära virutada, mina oleks patsu löönud, ilgelt m*nn käitumine penskari poolt.
Tore oli kuulda ka kaljufännide kommentaari Getole "Next time kill him". 5+
Kommentaar
-
Mine, mine, tsirkust jagatakse selle satsi poolt ikka kuhjaga...Algselt postitas tanielo Vaata postitustAh et juba ülejärgmises mängus on võimalik capoeira't näha Getulio esituses. Mine või Kalju mängu vaatama.
Kommentaar
-
Kui juba 57 aastane vanahärra tekitab nii kõva intriigi, siis võiks ju sobivusel sparringu kokku leppida. Siin ürituse promoklipp, kus vanahärra oktoobris poksiringi astub
."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
agressiivse käitumise eest peaks ju 1+1 tulema või isegi 1+2Algselt postitas tanielo Vaata postitustAh et juba ülejärgmises mängus on võimalik capoeira't näha Getulio esituses. Mine või Kalju mängu vaatama.
Kommentaar
-
Pigem on siiski tegu 57 aastase väga nõrga närvikavaga tegelasega. Loodetavasti mõne aasta pärast kui mul ka 57 kukub pole ma selline vitupea.Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKui juba 57 aastane vanahärra tekitab nii kõva intriigi
.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Enne seda mängu toimunud kolmanda liiga mängust jäi ta meil samuti eemale, olimegi kahjuks 10kesi. Hambavalu tõttu öö magamata ja arsti külastus.. Tema asendajaks kiirkorras pandud kohtunik oli vist siiani ainult äärel olnud. Esimesed viled tuleb ikka andeks anda, pealegi ta ei teinud mängu ära, mõlemal oli võimalus võit ära võtta.Algselt postitas Qips Vaata postitustKalju - TLÜ mäng.
(PS! Määramises oli kohtunikuks Erko Kookla, kes meie mängu ei vilistanud, ootame juba huviga nime
).
Järgmine aasta oleks hea küll, kui see planeeritud 3 kohtunikku ka neljandas liigas, läbi läheks.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Pluss 1. Enamiku üheksast hooajast mudaliigas pallinuna ja nüüd kolmandas kolme kohtuniku olemasolu nautinuna olen kahe käega poolt. Eks seal ole muid põhjusi ka muidugi (mängule keskendumist eelistavad mängijad, kogenumad peakohtunikud jne), aga vahe on märgatav. Joonemees, isegi kui ta aeg-ajalt bläkke läbi laseb, distsiplineerib ja võtab platsil silkavalt vilemehelt koormust vähemaks.Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustJärgmine aasta oleks hea küll, kui see planeeritud 3 kohtunikku ka neljandas liigas, läbi läheks.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Rein sul polegi vaja saada 57-me aastaseks , et vitupea olla. Seda sa oled juba niigiAlgselt postitas Rein Vaata postitustPigem on siiski tegu 57 aastase väga nõrga närvikavaga tegelasega. Loodetavasti mõne aasta pärast kui mul ka 57 kukub pole ma selline vitupea.E Pluribus unum
Kommentaar
-
Vot mehed, selline ongi Kalju tase!Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustQips, ära rohkem pähe süsti
Teile löödi värav keskringist ning no sealt suluseisu välja lugeda kuskilt oli ikka pea võimatu. See , et teie väravaht läks palli püüdma nagu mees rokk kontserdi esireas pole meie süü!
Eks see liiga võidu unistus purunes aga ehk teine koht siis ?
Kommentaar
-
Sa ei ole siis siiamaani aru saanud, et neil ei olegi muud elu peale IV liiga jalgpalli ?Algselt postitas Qips Vaata postitustVot mehed, selline ongi Kalju tase!
Aga vähemalt on südamega asja juures
Kristiine JK
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar