Selle kuti auks oleks võinud numbri 88 külmutada, mis oleks läinud kui rusikas silmaauku.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Ei ole võimalik, muidu ei saaks Flora fännid seda enam kasutada ja nad oleks väga kurvad.Algselt postitas molbert Vaata postitustSelle kuti auks oleks võinud numbri 88 külmutada, mis oleks läinud kui rusikas silmaauku.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Ma ei üllatuks kui hoopis Kalju tugevneb.Algselt postitas Martin Vaata postitustNarva tugevneb jälle võimsalt!
Kommentaar
-
Pole hullu...üks number jääks ikka kasutusseAlgselt postitas Martin Vaata postitustEi ole võimalik, muidu ei saaks Flora fännid seda enam kasutada ja nad oleks väga kurvad.
Kommentaar
-
ma loodan siiralt, et Kuno ei tee seda. minu arust polegi Nahal enam Eesti liigasse asja. tegu ja suhtumine (sisu) on välja näidatud, nimi on rikutud ja nii on ja jääb.Algselt postitas PraS Vaata postitustMa ei üllatuks kui hoopis Kalju tugevneb.
Kommentaar
-
sillamäe omad on ka öelnud, et ei taha teda.Algselt postitas elx Vaata postitustÖeldi ju, et Kaljul pole Levadia meeste vastu huvi. Mina pigem pakun Sillamäed.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Nahk tõmbas Levadia tegelastele ikka korralikult vee peale . Andku see särk nüüd meile küll me juba teame mida sellega tehaAlgselt postitas Rein Vaata postitustNahki vastus tänases Postimehes- «Mind jätab see teema täiesti külmaks ja vaevalt mu poeg hakkab üldse kunagi Levadias mängima,» sõnas ta.
FCF Forever
Kommentaar
-
Üpriski huvitav olukord Nahki ümber, sest reaalselt suudaks teda palgata vaid 4 klubi, kellest 2 kohe kindlasti seda ei tee ja teised kaks - Sillamäe ja Narva on kah välja öelnud, et otsest huvi ei ole. Välismaa variant tundub kah kahtlane, seega vast kõige reaalsem on siiski professionaalse karjääri lõpetamine.
Kommentaar
-
Kas äkki Levadias saab rohkem pappi kui Kures?Algselt postitas maamesilane Vaata postitustNo Pikkeril nüüd pingile aelema küll mõtet pole minna!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar