Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga tulevikus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Martin
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Küsimus on pigem selles, miks Eestis jäävad Premium Liiga ja Esiliiga mitmete klubide keskmised 4. leveli klubidele alla?
    Ma muidugi lihtsustan, kuid üks vastus on aastatepikkune ja jätkuv tegemata töö, mida üks või kaks erandit ei suuda kunagi murda.

Teine osa on tõenäoliselt vanuses, et kui oleks 17 ja veri vemmeldab, siis jääb daamiga paar pikkanikku pidamata ning lähen semudega statale möirgama, sest platsil on teised mu semud ja selline ühistegevus on tore. Siis tuleb aga töö ja peab naisega kinos käima ning üleüldse on profileeris juba isikud, kellega mul pole sittagi ühist, kui paar käeplaksu pärast mängu välja arvata. Seega ei pea neid ka iga korda vaatama.

Ja see toob meid selle esimese põhjuseni, et klubid ei paku variante seda ühisosa leida.

Nagu öeldud, lihtsustatult.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    See on kuidagi nii veider. Kesa numbrid on tegelt väga ägedad, kuid iga kord, kui ma neid näen, paneb see mu silmad pöörlema, et keegi võrdleb publikuhuvi 57 vs 38 ja teeb sellest veel ka järeldusi, et kes on parem. Nagu roiskunud toidu võrdlemine, et mis siis ikka natuke paremini mekib.
    Martin, ma ei loeks neid numbreid naeruväärseteks kui arvestada, et tegu on Eesti jalgpalli 4. leveliga, nii Raasiku kui Welco publikuarv on pea samast klassist kui Soome, Rootsi, Norra jt. riikide sama leveli paljude klubide publikuarvuga.

Küsimus on pigem selles, miks Eestis jäävad Premium Liiga ja Esiliiga mitmete klubide keskmised 4. leveli klubidele alla?
    Miks toob Tartus sportlikult edukas ja Tartu esindusstaadionil mängiv Santos hooajal keskmiselt ainult veid rohkem publikut staadionile kui sportlikult vähem edukas ja Tammeka kitsal treeningmurul palliv aga atraktiivse fänniseltskonna ja kuvandiga Welco?
    Võib-olla siin peitubki vastus, miks meil PL keskmine on selline nagu ta on.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    See on kuidagi nii veider. Kesa numbrid on tegelt väga ägedad, kuid iga kord, kui ma neid näen, paneb see mu silmad pöörlema, et keegi võrdleb publikuhuvi 57 vs 38 ja teeb sellest veel ka järeldusi, et kes on parem. Nagu roiskunud toidu võrdlemine, et mis siis ikka natuke paremini mekib.
    Jah, nagu see 18% rohkem inimesi kes külastas mänge. Aga keskmine külastus: 256 (2014) vastu 215 (2013)...

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Algselt postitas realking Vaata postitust
    Jah, peavad endale bussi muretsema võõrsilmängudele minemiseks. Pm on Raasikul kõik korraliku klubi jaoks olemas. Mõned ehitussoojakud staadioni kõrvale ja töötab nagu Narva Trans.
    Raha pole. Ja see on kõige tähtsam küsimus.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Mängijaid Raasikust tuleb aga paraku on Welco klubina atraktiivsem.
    Võõrsilmängu keskmine publik:
    Welco - 57 vs. Joker - 38
    Kusjuures Welco võõrsilmängu keskmist suudavad Teises liigas kodumängu keskmisega ületada ainult uue staadioniga Raasiku - 119 ja Welco ise - 78.
    Sisuliselt on Welco atraktiivsem kui Santos, mis aste kõrgemal meelitas võõrsilmängudel kohale keskmiselt 58 pv-t.

Raasiku Joker on tubli, klubi tundub toimivat ja uue staadioniga on kohalikud päris kenasti tee staadionile leidnud. Eks näis, kuidas 18 kodumänguga hakkama saavad, kas rahvas tüdineb nagu Vändras või mitte.
    Publikut kodus keskmiselt rohkem kui Jõhvis, Tallina Kalevil , Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Kiviõlis ja rohkem kui fännideta ilmetul Tartu Santosel.

http://sonumitooja.ee/raasiku-jalgpa...likurekordeid/

Leave a comment:

• realking
    replied
    Jah, peavad endale bussi muretsema võõrsilmängudele minemiseks. Pm on Raasikul kõik korraliku klubi jaoks olemas. Mõned ehitussoojakud staadioni kõrvale ja töötab nagu Narva Trans.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Mängijaid Raasikust tuleb aga paraku on Welco klubina atraktiivsem.
    Võõrsilmängu keskmine publik:
    Welco - 57 vs. Joker - 38
    Kusjuures Welco võõrsilmängu keskmist suudavad Teises liigas kodumängu keskmisega ületada ainult uue staadioniga Raasiku - 119 ja Welco ise - 78.
    Sisuliselt on Welco atraktiivsem kui Santos, mis aste kõrgemal meelitas võõrsilmängudel kohale keskmiselt 58 pv-t.

Raasiku Joker on tubli, klubi tundub toimivat ja uue staadioniga on kohalikud päris kenasti tee staadionile leidnud..
    Publikut kodus keskmiselt rohkem kui Jõhvis, Tallina Kalevil , Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Kiviõlis ja rohkem kui fännideta ilmetul Tartu Santosel.

Eks näis, kuidas Esiliiga B-s 18 kodumänguga hakkama saavad, kas rahvas tüdineb nagu Vändras või mitte

Leave a comment:

• realking
    replied
    Jah, neist Ilves, Reimanid ja Reinike ka hetkel meeskonnas tagasi.

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    Algselt postitas realking Vaata postitust
    Welcost parema fännibaasiga on ju Raasiku Joker. Ainult pürot on vähem. Jokeril tuleb ka noori peale. Nt Riiberg on Jokerist välja kasvanud.
    Jokerist on teisedki mehed MLi proovida saanud: Riido ja Rauno Reimanid, Andre Ilves, Ott Reinike, Madis Lange. Rohkem hetkel ei meenu. Igatahes võiks tasemel mehi seal olla küll, kel ka kogemust piisavalt.

Leave a comment:

• realking
    replied
    Usun, et Welco Elekter, mis on endale kasvatanud korraliku fännibaasi, kes omakorda survestab ja annab kindlasti tõuke klubi enda sportlike ambitsioonide kasvule.
    Welcost parema fännibaasiga on ju Raasiku Joker. Ainult pürot on vähem. Jokeril tuleb ka noori peale. Nt Riiberg on Jokerist välja kasvanud.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Welco plaanidest saab lähemalt kuulata kuu aja tagusest Barankade saatest.

Leave a comment:

• odralauk
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    viimsi market tõmmati maha ja seal staadioni ehitus aktiivselt käib, pea iga päev sõidan mööda ja näen kuidas masinad usinalt töötavad
    Jajah, see hoopis teine teema miks staadion kus kunagi mängiti ML tasemel jalgpalli maha parseldati, harjutusväljaku peale kerkis spa, staadioni hoonest sai spa ja peaväljaku ühte otsa kerkib kaubanduskeskus, aga https://www.facebook.com/HaabneemeIn...type=1&theater
    https://www.facebook.com/HaabneemeIn...type=1&theater seega lootust on, et midagi äkki tuleb asemele.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
    Usun, et Viimsi MRJK Harjumaalt soovib küll lähiaastatel EL-A-sse tõusta, või vähemalt EL-B-sse. Loodetavasti saab ka kohalik staadion paari aasta jooksul valmis.
    viimsi market tõmmati maha ja seal staadioni ehitus aktiivselt käib, pea iga päev sõidan mööda ja näen kuidas masinad usinalt töötavad

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    ise pakun,et mingi hetk A ja B liidetakse 20 meeskonnaliseks
    Seda ei juhtu kunagi! Liiga palju ebamääraseid mänge.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Minu eesmärgid on juba välja öeldud ka kusagil ehk ELB. Kõik sõltub ka loomulikult sellest, et kas liigat taaskord reformitakse või mitte.
    ise pakun,et mingi hetk A ja B liidetakse 20 meeskonnaliseks

Leave a comment:

Working...
X