Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga tulevikus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mazz
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Oli ju Viljandi satside kokkulepe teada ja lihtsalt see juhtus see hooaeg.
    Äkitselt on hakatud seda nüüd (kui variandid selged) rõhutama, nagu see oleks kogu aeg olnud selge sündmustekäik.

Aga minu mäletamist mööda seda küll nii mustvalgelt välja ei öeldud, et Tuleviku tõusmisel Esiliigasse vabastatakse Meistriliiga koht. Kas mitte ei pidanud esialgse plaani kohaselt FCV asendatama FC Hiiumaaga vms?

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Hea, et see seltskond, kes kogu aeg nõudis FC Viljandi kaotamist, vähemalt praegu ei protesti. Näiteks kõigi lemmik budulojus.

Samas on nüüd kummaline jällegi see, et budulojus ei protesti Pohlaku otsuse vastu. Täielik anomaalia ju.
    Mida siin protestida? Mingit ametliku infot ju ei ole veel avaldatud,et see Asula tn jalgpalliklubi loobub ja tammeka saab nende koha omale

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    absoluudselt ajaks ma sama juttu ka siis(va juhul kui koha oleks saanud viljandilt tulevik, siis oleks kõik mu arust korrektne). aga mul ei ole tammeka vastu absull midagi, tartust peabki olema meistriliigas sats, tegelikult võttes oleks kakski hea. aga.... mitte sel viisil, vaid sportlikul printsiibil peaks liigade koosseis selguma.ntks samavõrra olen ma seda meelt et narva transi koht ei ole meistri-ega esiliigas. olgugi et samadel põhjustel, kui tartus peaks meistriliiga klubi olema peaks ta ka olema narvas.... aga mitte nii. asjad peavad käima siiski sportlikuse mitte kasulikuse printsiibil. muidu on mingi kuradi laululahing, mitte meistrivõistlused.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Hea, et see seltskond, kes kogu aeg nõudis FC Viljandi kaotamist, vähemalt praegu ei protesti. Näiteks kõigi lemmik budulojus.

Samas on nüüd kummaline jällegi see, et budulojus ei protesti Pohlaku otsuse vastu. Täielik anomaalia ju.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Vaadake asja positiivsemat poolt, FC Viljandi suguse publikumenuta koosluse likvideerimine.

Nüüd tuleks veel kehtetuks tunnistada ajale jalgu jäänud reegel, mille järgi lõppenud lepinguga mängija ülemineku korral nõutakse üleminekutasuks mängija aastapalka ja ML muutuks veel kübekese mõistlikumaks.

Leave a comment:

• Myrgel
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Totter on see sinu jaoks.
    Kindel, et ainult minu jaoks?

Las ta jääb. Ei viitsi antud teemal enam rohkem diskuteerida. Tammeka fännid arvavad, et süsteem on superlahe (arusaadavatel põhjustel), mõned teised näeksid veidikenegi sporti selliste olukordade lahendamisel. Lõpuks on kõik ikka oma seisukohtades kümne küünega kinni. Pohlak võiks kiiremas korras mingi Kurega seotud lubaduse teha. Teiste meeskondade plaane vaadates ei näe, et teil ka järgmine aasta lihtsam oleks..

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    sa väidad, et see on jumala normaalne ja igati väljateenitud koht,mitte kingitus pohlakult ja jalkaliidult?
    Ma vastaks ebaviisakalt küsimusele küsimusega. Kas sama juttu aetaks ka siis kui Tammeka asemel oleks Kalev või kes iganes?

Kui sa nimetad reeglitepärast käitumist kingituseks Pohlakult siis jah, see on küll kingitus. Oli ju Viljandi satside kokkulepe teada ja lihtsalt see juhtus see hooaeg. Oleks Kalev kaotanud oleks nad Tammeka asemel. Oleks poleks jne.

Praegu tegelevad enamus tagantjärele targutamisega.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    sa väidad, et see on jumala normaalne ja igati väljateenitud koht,mitte kingitus pohlakult ja jalkaliidult?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Heh, kuidas on võimalik mitte asjast aru saada ja kui lõpuks toimub mingi valguse nägemine tuleb ikka lõppu mingi sitamaitse jutt. Nigga pliis.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Imelik, et keegi ei hakka tagantjärgi nõudma, et Esiliiga kaks paremat peaksid ikka otse MLi pääsema ja üleminekuid oleksid pidanud hoopis kure ja SK 10 mängima.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    sittamaitset see ei vähenda. sest tammeka peab järgmine aasta ikka kõvasti-kõvasti tõestama, et nad väärisid sellist kandikul antud kingitust. pluss see nali duublitega....sita maik on sel asjal nii ehk naa.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ja miks mängiti Esiliiga üleminekumänge Tammeka II osavõtul? Üleminekumänge mängivad alati need, kes selle koha välja võitlesid ja liigakohad selguvad lõplikult alles uue aasta esimestel kuudel, kõik peaks seda teadma. Praegusest olukorrast oleks palju rumalam olukord, kus peaks tagantjärgi taastama Tammeka II liigakoha.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Andke andeks, aga see FC Viljandi kadumine oli ju ette teada, kui Tulevik Esiliigasse pääseb ja reglement näeb ette, et kellegi loobumise korral saab vakatse koha kõrgemal kohal asuv meeskond, ehk antud juhul Tammeka. Arusaamatu vaidlus on tekitatud siin.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    absull nõus eelmisega

Leave a comment:

• N.I.G.G.A
    replied
    Istuge sisse endale see Tammeka ! Nõrk esitus meeskonna ja juhtkonna poolt, fakt on see et nad said VIIMASE KOHA ja kõik . Mees karvases sahkerdab meeskonna püsima, mis üldpilti vaadates on hea eesti jalgpallile(ikkagi suuruselt teine linn Eestis). Aga kas nad väärivad seda kohta: EI . Ei ole mõttet tuua vabandusi siin nii palju, mõru maitse jääb terveks tulevaks hooajaks klubile, mängjatele, fännidele. ASJAD TULEB VÄLJA TEENIDA, SELLISTE UPITAMISTEGA KAOB SPORDI ENDA MÕTE.

Leave a comment:

Working...
X