Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga tulevikus
Collapse
X
-
ootan juba huviga 2013 koosseise. kas siin foormusi ka mingi lepingute ülevaade/kokkuvõte on? et kel 2013.hooajaks leping sõlmitud, kellel mitte
-
Ära hõiska enne.... Paar "pauku" tuleb veel lisaks.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHooajal 2013 esimest korda Meistriliigas on igal klubil mängijad, kes saavad palka, stipendiumit või boonuseid jalgpalli mängimise eest? Hetkel tundub igatahes nii minevat, eelmise aasta hakul oleks see tundunud väga ebareaalsena. Kuressaare puhul on suurim rõõm see, et klubitegevus koondatakse ka saarele, mis peaks tulevikus ikka korraliku koduväljakueelise andma.
Väga-väga head uudised, mis teevad järgmise hooaja ootamise veelgi keerulisemaks, treeningmängud võiksid juba alata.
Leave a comment:
-
Hooajal 2013 esimest korda Meistriliigas on igal klubil mängijad, kes saavad palka, stipendiumit või boonuseid jalgpalli mängimise eest? Hetkel tundub igatahes nii minevat, eelmise aasta hakul oleks see tundunud väga ebareaalsena. Kuressaare puhul on suurim rõõm see, et klubitegevus koondatakse ka saarele, mis peaks tulevikus ikka korraliku koduväljakueelise andma.
Väga-väga head uudised, mis teevad järgmise hooaja ootamise veelgi keerulisemaks, treeningmängud võiksid juba alata.
Leave a comment:
-
siin võib olla ka avalik bluff - Tartule tuldi appi, proovime nüüd Narvat ka aidata (kuigi abilliste keeldumine on juba ette teada). Pärast ei saa eegi süüdistada, miks ainult ühte klubi aidati.
Leave a comment:
-
Ärgitasin veits Transi teemat, aga pole vaja Novikovi ja Stepanoviga seda seostada.
Leave a comment:
-
Ma juba kahtlen selles asjas,kuna üks nendest nimedest suhtub ise ka väga pessimistlikult projektiAlgselt postitas dareth Vaata postitustvaatame esmalt, kas stepanov ja novikov võtavad aerud kätte või üritab piraadilaevuke oma reegleid järgides merel hakkama saada
Leave a comment:
-
Kes see bomo on???Algselt postitas Silver Vaata postitustNovikov oli minu mäletamist mööda paar kolm hooaega tagasi olukorras, kus Flora teda ei tahtnud, sest mängijana oli ta kahtlane. Nüüd järsku on EJL bomole meeldima hakanud ja läheb Narva kalevipojalikult sortsidega võitlema? Tundub kahtlane.
Leave a comment:
-
Novikov oli minu mäletamist mööda paar kolm hooaega tagasi olukorras, kus Flora teda ei tahtnud, sest mängijana oli ta kahtlane. Nüüd järsku on EJL bomole meeldima hakanud ja läheb Narva kalevipojalikult sortsidega võitlema? Tundub kahtlane.
Leave a comment:
-
ma saan aru, millele vihjad, aga see pole ikka see...Algselt postitas kesa Vaata postitustKas osa mängijaid hakkab mängupäeval Tallinnast Narva sõitma või...
Leave a comment:
-
Kuulduste järgi eeldada võib, aga kust need mängijad tulema peaksid? Pooled kohalikud venelased järgmisel hooajal enam jalgpalli mängida ei tohiks. Eestlasi üleliia palju ei tohiks olla, kes Narva mängima sooviksid suunduda. Ja tegelikult ei ole küsimusi ju selles, et leedukas-lätlane-venelane on alati 100% kahtlane ning näiteks sakslane on alati spordimehelik.Algselt postitas urmar Vaata postitustMa julgen arvata, et uuel aastal hakkab Transi eest nats vähem leedulasi-lätlasi-pärisvenelasi mängima ja meeskond muutub juba seeläbi ehk usaldusväärsemaks.
Leave a comment:
-
vaatame esmalt, kas stepanov ja novikov võtavad aerud kätte või üritab piraadilaevuke oma reegleid järgides merel hakkama saadaAlgselt postitas urmar Vaata postitustMa julgen arvata, et uuel aastal hakkab Transi eest nats vähem leedulasi-lätlasi-pärisvenelasi mängima ja meeskond muutub juba seeläbi ehk usaldusväärsemaks.
Leave a comment:
-
Kas osa mängijaid hakkab mängupäeval Tallinnast Narva sõitma või...Algselt postitas urmar Vaata postitustMa julgen arvata, et uuel aastal hakkab Transi eest nats vähem leedulasi-lätlasi-pärisvenelasi mängima ja meeskond muutub juba seeläbi ehk usaldusväärsemaks.
Leave a comment:
-
Ma julgen arvata, et uuel aastal hakkab Transi eest nats vähem leedulasi-lätlasi-pärisvenelasi mängima ja meeskond muutub juba seeläbi ehk usaldusväärsemaks.
Leave a comment:
-
seda küll öeldi, et fc viljandi vabastab koha, aga mingitest liigatasemetest avalikult küll juttu polnud:Algselt postitas mazz Vaata postitustÄkitselt on hakatud seda nüüd (kui variandid selged) rõhutama, nagu see oleks kogu aeg olnud selge sündmustekäik.
Aga minu mäletamist mööda seda küll nii mustvalgelt välja ei öeldud, et Tuleviku tõusmisel Esiliigasse vabastatakse Meistriliiga koht.
2011 jaan: FC Viljandi saab Mulgimaa jalgpalli esindusmeeskonnaks niiöelda üleminekuperioodiks,kuni Tulevik jõuab tagasi tippjalgpalli
Leave a comment:
-
Tegelt kas mitte ei olnud jutt,et siis kui Tulevik tõuseb Meistriliigasse,siis alles kaob see Fc Asula Tänav äraAlgselt postitas mazz Vaata postitustÄkitselt on hakatud seda nüüd (kui variandid selged) rõhutama, nagu see oleks kogu aeg olnud selge sündmustekäik.
Aga minu mäletamist mööda seda küll nii mustvalgelt välja ei öeldud, et Tuleviku tõusmisel Esiliigasse vabastatakse Meistriliiga koht. Kas mitte ei pidanud esialgse plaani kohaselt FCV asendatama FC Hiiumaaga vms?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: