Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga tulevikus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• spekter
    replied
    ootan juba huviga 2013 koosseise. kas siin foormusi ka mingi lepingute ülevaade/kokkuvõte on? et kel 2013.hooajaks leping sõlmitud, kellel mitte

Leave a comment:

• Ramm
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Hooajal 2013 esimest korda Meistriliigas on igal klubil mängijad, kes saavad palka, stipendiumit või boonuseid jalgpalli mängimise eest? Hetkel tundub igatahes nii minevat, eelmise aasta hakul oleks see tundunud väga ebareaalsena. Kuressaare puhul on suurim rõõm see, et klubitegevus koondatakse ka saarele, mis peaks tulevikus ikka korraliku koduväljakueelise andma.

Väga-väga head uudised, mis teevad järgmise hooaja ootamise veelgi keerulisemaks, treeningmängud võiksid juba alata.
    Ära hõiska enne.... Paar "pauku" tuleb veel lisaks.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Hooajal 2013 esimest korda Meistriliigas on igal klubil mängijad, kes saavad palka, stipendiumit või boonuseid jalgpalli mängimise eest? Hetkel tundub igatahes nii minevat, eelmise aasta hakul oleks see tundunud väga ebareaalsena. Kuressaare puhul on suurim rõõm see, et klubitegevus koondatakse ka saarele, mis peaks tulevikus ikka korraliku koduväljakueelise andma.

Väga-väga head uudised, mis teevad järgmise hooaja ootamise veelgi keerulisemaks, treeningmängud võiksid juba alata.

Leave a comment:

• levkoi
    replied
    siin võib olla ka avalik bluff - Tartule tuldi appi, proovime nüüd Narvat ka aidata (kuigi abilliste keeldumine on juba ette teada). Pärast ei saa eegi süüdistada, miks ainult ühte klubi aidati.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ärgitasin veits Transi teemat, aga pole vaja Novikovi ja Stepanoviga seda seostada.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    vaatame esmalt, kas stepanov ja novikov võtavad aerud kätte või üritab piraadilaevuke oma reegleid järgides merel hakkama saada
    Ma juba kahtlen selles asjas,kuna üks nendest nimedest suhtub ise ka väga pessimistlikult projekti

Leave a comment:

• DjalmaSantos
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Novikov oli minu mäletamist mööda paar kolm hooaega tagasi olukorras, kus Flora teda ei tahtnud, sest mängijana oli ta kahtlane. Nüüd järsku on EJL bomole meeldima hakanud ja läheb Narva kalevipojalikult sortsidega võitlema? Tundub kahtlane.
    Kes see bomo on???

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Novikov oli minu mäletamist mööda paar kolm hooaega tagasi olukorras, kus Flora teda ei tahtnud, sest mängijana oli ta kahtlane. Nüüd järsku on EJL bomole meeldima hakanud ja läheb Narva kalevipojalikult sortsidega võitlema? Tundub kahtlane.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kas osa mängijaid hakkab mängupäeval Tallinnast Narva sõitma või...
    ma saan aru, millele vihjad, aga see pole ikka see...

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ma julgen arvata, et uuel aastal hakkab Transi eest nats vähem leedulasi-lätlasi-pärisvenelasi mängima ja meeskond muutub juba seeläbi ehk usaldusväärsemaks.
    Kuulduste järgi eeldada võib, aga kust need mängijad tulema peaksid? Pooled kohalikud venelased järgmisel hooajal enam jalgpalli mängida ei tohiks. Eestlasi üleliia palju ei tohiks olla, kes Narva mängima sooviksid suunduda. Ja tegelikult ei ole küsimusi ju selles, et leedukas-lätlane-venelane on alati 100% kahtlane ning näiteks sakslane on alati spordimehelik.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Ma julgen arvata, et uuel aastal hakkab Transi eest nats vähem leedulasi-lätlasi-pärisvenelasi mängima ja meeskond muutub juba seeläbi ehk usaldusväärsemaks.
    vaatame esmalt, kas stepanov ja novikov võtavad aerud kätte või üritab piraadilaevuke oma reegleid järgides merel hakkama saada

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Kas osa mängijaid hakkab mängupäeval Tallinnast Narva sõitma või...

Leave a comment:

• urmar
    replied

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Äkitselt on hakatud seda nüüd (kui variandid selged) rõhutama, nagu see oleks kogu aeg olnud selge sündmustekäik.
    Aga minu mäletamist mööda seda küll nii mustvalgelt välja ei öeldud, et Tuleviku tõusmisel Esiliigasse vabastatakse Meistriliiga koht.
    seda küll öeldi, et fc viljandi vabastab koha, aga mingitest liigatasemetest avalikult küll juttu polnud:

2011 jaan: FC Viljandi saab Mulgimaa jalgpalli esindusmeeskonnaks niiöelda üleminekuperioodiks,kuni Tulevik jõuab tagasi tippjalgpalli

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Äkitselt on hakatud seda nüüd (kui variandid selged) rõhutama, nagu see oleks kogu aeg olnud selge sündmustekäik.

Aga minu mäletamist mööda seda küll nii mustvalgelt välja ei öeldud, et Tuleviku tõusmisel Esiliigasse vabastatakse Meistriliiga koht. Kas mitte ei pidanud esialgse plaani kohaselt FCV asendatama FC Hiiumaaga vms?
    Tegelt kas mitte ei olnud jutt,et siis kui Tulevik tõuseb Meistriliigasse,siis alles kaob see Fc Asula Tänav ära

Leave a comment:

Working...
X