Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Nesterov viskas Tambergile palli, et audist mängu paneks. See viskas järgmisele edasi, sai kollase.
-
Tambergi punasest ei saa aru, vähemalt Rumori video põhjal. Kaljumäe las olla, saab ära vajutada kui soovi on. Kui soovi pole, saab ka kollase anda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas tahad öelda, et Lvov mängis ka kaasa? Protokollis teda igatahes polnud.
Kontrollisin nimekiri siin: http://jalgpall.ee/premium/layout-team.php?id=14 ja mitte mänguprotokoll. Vist nad vahetas numbreid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustSiis pidi Lvovi karistama, eks? Boh...
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNagu ma ütlesingi oli see vaid minu ettekujutus, aga ilmselge oli ilmselt ka see, et Trans venitas seal korralikult (video põhjal tuli kaart 20 sekundi pärast), seega oli karistus õiglane.
Leave a comment:
-
Nagu ma ütlesingi oli see vaid minu ettekujutus, aga ilmselge oli ilmselt ka see, et Trans venitas seal korralikult (video põhjal tuli kaart 20 sekundi pärast), seega oli karistus õiglane.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustOtsepilti sellest olukorrast vist pole, aga oli transi aut ja keegi ei soovinud visata, Tamberg oli ilmselt lähim mängija, aga sai kaardi, olles endiselt paar meetrit väljaku sees. Kohe kuidagi ei tahtnud auti viskama minna. Mis seal muud ikka teha oli, kui kaart anda.
pall.jpg
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustAga kas keegi mulle selgelt teeb miks Tamberg välja viskatakse? Aja-venitamise eest? Pilt selge ei olnud, aga pall oli Lvovi käes...
Leave a comment:
-
Aga kas keegi mulle selgelt teeb miks Tamberg välja viskatakse? Aja-venitamise eest? Pilt selge ei olnud, aga pall oli Lvovi käes...
Leave a comment:
-
Guest repliedKaardid olid absoluutselt õiglased - ega teist valikut Roometil ei olnud - samas vile oli üsna jube - hetk enne Kaljumäe eemaldamist magas Roomet floraka vea maha ja nii edasi.
Mulle isiklikult meeldis väga kuidas Rauno Kald vilistas Infoneti ja Pärnu mängu. Väga kindel vile! Tubli poiss!
Leave a comment:
-
Õnneks on foorumis säilinud kaine mõtlemine, mõlemad punased õigesti antud ju. Soccernet võiks oma põhilehe sättida nii, et oleks näha kommenteerija foorumi nimi, oleks huvitavam.
Leave a comment:
-
Lendad tagant tallad ees mängijale sisse, tabad mängijat - punane; ei taba mängijat - ikka punane. See, et Prosa jälle pooleks aastaks vigastada ei saanud, oli puhas joppamine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustKuule ära tee nalja, see on sulaselge punane juu. Kui see pole, siis mis on?
AGA, hetk enne, Tarajev puhtalt ignoreerib viga Skinjovile...
Leave a comment:
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKaitsjana mõtled sa tõesti nii, et mängija on seljaga ja hakkab palli katma. Ah rsk saan küll kätte palli ju kui panen selja tagant spaget!!!!
Minu arust on see puhas punane. Ründaval mängijal pole võimalustki kokkupõrget vältidagi, kuna ta ei näe selja taha.
Sellised vead on väga ohtlikud ründavale mängijale.
Aga eks ta loll käik oli Kaljumäe poolt ning ma kahe käega punase vastu ka ei ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tramm Vaata postitustProsa ei saanud viga ning oli koheselt jälle püsti. Ilmselgelt lendas Kaljumäe ikka palli, mitte Prosa säärte järgi. Päris sulaselge punane ikka ei ole.
Tarajevi kaartidejagamine jättis ilmselge mulje, et ühte tiimi eelistatakse.
Minu arust on see puhas punane. Ründaval mängijal pole võimalustki kokkupõrget vältidagi, kuna ta ei näe selja taha.
Sellised vead on väga ohtlikud ründavale mängijale.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: