Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vincent
    replied
    Nesterov viskas Tambergile palli, et audist mängu paneks. See viskas järgmisele edasi, sai kollase.

Leave a comment:

• realking
    replied
    Tambergi punasest ei saa aru, vähemalt Rumori video põhjal. Kaljumäe las olla, saab ära vajutada kui soovi on. Kui soovi pole, saab ka kollase anda.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Kas tahad öelda, et Lvov mängis ka kaasa? Protokollis teda igatahes polnud.
    Number 7, Nesterov mitte Lvov, vabandust.
    Kontrollisin nimekiri siin: http://jalgpall.ee/premium/layout-team.php?id=14 ja mitte mänguprotokoll. Vist nad vahetas numbreid.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    Siis pidi Lvovi karistama, eks? Boh...
    Kas tahad öelda, et Lvov mängis ka kaasa? Protokollis teda igatahes polnud.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Nagu ma ütlesingi oli see vaid minu ettekujutus, aga ilmselge oli ilmselt ka see, et Trans venitas seal korralikult (video põhjal tuli kaart 20 sekundi pärast), seega oli karistus õiglane.
    Siis pidi Lvovi karistama, eks? Boh...

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Nagu ma ütlesingi oli see vaid minu ettekujutus, aga ilmselge oli ilmselt ka see, et Trans venitas seal korralikult (video põhjal tuli kaart 20 sekundi pärast), seega oli karistus õiglane.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Otsepilti sellest olukorrast vist pole, aga oli transi aut ja keegi ei soovinud visata, Tamberg oli ilmselt lähim mängija, aga sai kaardi, olles endiselt paar meetrit väljaku sees. Kohe kuidagi ei tahtnud auti viskama minna. Mis seal muud ikka teha oli, kui kaart anda.
    Ma ei ole kindel kui ta oli kõige lähim mängja. Palli oli platsile jäätnud Barkovilt (Flora poolel, Hurdi ees) aga Tamberg oli Narva poolel, ja kui Tarajev tema suuna jookseb, pall juba Lvovi käes ja ilmselt ta oli kõige lähim.
    pall.jpg

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    Aga kas keegi mulle selgelt teeb miks Tamberg välja viskatakse? Aja-venitamise eest? Pilt selge ei olnud, aga pall oli Lvovi käes...
    Otsepilti sellest olukorrast vist pole, aga oli transi aut ja keegi ei soovinud visata, Tamberg oli ilmselt lähim mängija, aga sai kaardi, olles endiselt paar meetrit väljaku sees. Kohe kuidagi ei tahtnud auti viskama minna. Mis seal muud ikka teha oli, kui kaart anda.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Aga kas keegi mulle selgelt teeb miks Tamberg välja viskatakse? Aja-venitamise eest? Pilt selge ei olnud, aga pall oli Lvovi käes...

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Kaardid olid absoluutselt õiglased - ega teist valikut Roometil ei olnud - samas vile oli üsna jube - hetk enne Kaljumäe eemaldamist magas Roomet floraka vea maha ja nii edasi.

Mulle isiklikult meeldis väga kuidas Rauno Kald vilistas Infoneti ja Pärnu mängu. Väga kindel vile! Tubli poiss!

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Õnneks on foorumis säilinud kaine mõtlemine, mõlemad punased õigesti antud ju. Soccernet võiks oma põhilehe sättida nii, et oleks näha kommenteerija foorumi nimi, oleks huvitavam.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Lendad tagant tallad ees mängijale sisse, tabad mängijat - punane; ei taba mängijat - ikka punane. See, et Prosa jälle pooleks aastaks vigastada ei saanud, oli puhas joppamine.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Kuule ära tee nalja, see on sulaselge punane juu. Kui see pole, siis mis on?
    Kui sa oleksid videot näinud siis mainin et tegelt, oli õige otsus. See 'palli mängimine' on rumal minu jaoks (teise teemas võtsin selle olukord - ok, IV.Liigas, mis ikka - nagu hea näite: https://www.facebook.com/rumori.calc...type=2&theater ...siin ainult kollane!) sest ei anna mingi vanbandus igasuguse brutality'le.
    AGA, hetk enne, Tarajev puhtalt ignoreerib viga Skinjovile...

Leave a comment:

• Tramm
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Kaitsjana mõtled sa tõesti nii, et mängija on seljaga ja hakkab palli katma. Ah rsk saan küll kätte palli ju kui panen selja tagant spaget!!!!

Minu arust on see puhas punane. Ründaval mängijal pole võimalustki kokkupõrget vältidagi, kuna ta ei näe selja taha.

Sellised vead on väga ohtlikud ründavale mängijale.
    Mõistan küll selle manöövri ohtlikkust ja võimalikke tagajärgi. Mulle lihtsalt kordust vaadates tundub, et kokkupõrge ei olnud nii karm ning otseselt teise mängija vastu suunatud, et oleks kohe punase kaardini jõutud.

Aga eks ta loll käik oli Kaljumäe poolt ning ma kahe käega punase vastu ka ei ole.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas Tramm Vaata postitust
    Prosa ei saanud viga ning oli koheselt jälle püsti. Ilmselgelt lendas Kaljumäe ikka palli, mitte Prosa säärte järgi. Päris sulaselge punane ikka ei ole.

Tarajevi kaartidejagamine jättis ilmselge mulje, et ühte tiimi eelistatakse.
    Kaitsjana mõtled sa tõesti nii, et mängija on seljaga ja hakkab palli katma. Ah rsk saan küll kätte palli ju kui panen selja tagant spaget!!!!

Minu arust on see puhas punane. Ründaval mängijal pole võimalustki kokkupõrget vältidagi, kuna ta ei näe selja taha.

Sellised vead on väga ohtlikud ründavale mängijale.

Leave a comment:

Working...
X