Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• karloskar
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    Mulle verd ei jookse, ja Palmeri kutsutati ainult koolis.
    Ma lihtsalt vaatan videot ja näen et Frolov seal midagi teeb. Ainult Frischer ei näe ja mõned siin ka ei näe.
    Sa pead lihtsalt videot vaatama, mitte midagi muud. Pole raske, ma olen ka seletanud for dummies kuidas seda teha.
    Teine jutt on lihtsalt brainfart sinu poolt, karloskarello. See ego jutt on lihtsalt ja puhtalt süüdistamine ja vabandus oma jama ajada siin ja seal. Get over it
    Kõik mis teised näevad/ütlevad, on brainfart, ainukest tõde kuulutad sina. Õpetad lollidele eestlastele kuidas videot vaadata/tõlgendada?
    Vaatad nüüd äkki ise ka veel üle ja äkki märkad kuidas pärast frolli eemale lükkamist paremaga lööb.

Pole viitsinud sinusugustega vaidlusesse laskuda ja proovin ka nüüd seda vältida. Ilmselgelt on mingi kultuurierinevus see, et peab oma lollust edasi raiuma. See ju ometi ei ole egoga seotud...
    Head õhtut ja ilusat koduteed!

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas karloskar Vaata postitust
    Mille üle üldse vaieldakse? Pareiks kees üle, tahtis lüüa, lõi mööda aga liigutus oli tehtud ja tõlgendatakse kui vägivaldne käitumine- punane!

Sa palmeri võiks küll tagasi hoida natuke, korduvalt siin foorumis nähtud, et ainuke kellel veri liiga kiiresti ajju voolab, oled sina! Polegi veel aru saanud kas sa ei mõista keelt või oled oma kasvu kohta liiga suure egoga.
    Mulle verd ei jookse, ja Palmeri kutsutati ainult koolis.
    Ma lihtsalt vaatan videot ja näen et Frolov seal midagi teeb. Ainult Frischer ei näe ja mõned siin ka ei näe.
    Sa pead lihtsalt videot vaatama, mitte midagi muud. Pole raske, ma olen ka seletanud for dummies kuidas seda teha.
    Teine jutt on lihtsalt brainfart sinu poolt, karloskarello. See ego jutt on lihtsalt ja puhtalt süüdistamine ja vabandus oma jama ajada siin ja seal. Get over it

Leave a comment:

• karloskar
    replied
    Mille üle üldse vaieldakse? Pareiks kees üle, tahtis lüüa, lõi mööda aga liigutus oli tehtud ja tõlgendatakse kui vägivaldne käitumine- punane!

Sa palmeri võiks küll tagasi hoida natuke, korduvalt siin foorumis nähtud, et ainuke kellel veri liiga kiiresti ajju voolab, oled sina! Polegi veel aru saanud kas sa ei mõista keelt või oled oma kasvu kohta liiga suure egoga.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Palju siin ei oska videot hästi analiseerids (nüüd meie sõber Marcello siin tuleb ütlema et ma tahan eestalastele õpetada...).
    Vaadake uuesti: http://sport.err.ee/v/jalgpall/premi...unase-kaardiga

Enne kui Pareiko 'lööb' Frolov (minu arvates ta lihtsalt lukkas teda), Froll pani oma käe üles (või täpselt 'elbow').
    Kas see viga väravavahti vastu pole?
    Pareiko valmistab oma käed, ja Frolov lukkab.
    Vasakul, Pareiko valmistub, paremal Frolov kasutab oma kätt segamiseks.
    Pareiko.jpg

Kuidas seda videos naha? Peate kordama see hetk mitu korda. 00:21, play ja siis pange kursoor tagasi 00:21 ja kordate.

Kui Frischer näeb üks asi ja mitte teine, kaks varianti:

- on ebakompetentne
    - mala fide

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Loe reegleid!
    Pole vahet kas saab pihta või mitte, tegu oli löögiliigutusega! "Tavaline nähtus"

Seda pabulast pole üldse mõtet tähele panna! Tüübi mentaliteet on sama nagu ühel teisel rahvusel kes meile kultuuri tulid õpetama. Tema teab, oskab ja teeb kõike paremini, enne tema tulekut ei osanud me isegi kirjutada
    *ALARM: blood running to brain!*

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas k2bo Vaata postitust
    Vägivaldne see käitumine ei olnud igatahes, tavaline väravavahi töö oma alas. Tavaline nähtus jalgpallis.
    Loe reegleid!
    Pole vahet kas saab pihta või mitte, tegu oli löögiliigutusega! "Tavaline nähtus"

Seda pabulast pole üldse mõtet tähele panna! Tüübi mentaliteet on sama nagu ühel teisel rahvusel kes meile kultuuri tulid õpetama. Tema teab, oskab ja teeb kõike paremini, enne tema tulekut ei osanud me isegi kirjutada

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas k2bo Vaata postitust
    Vägivaldne see käitumine ei olnud igatahes, tavaline väravavahi töö oma alas. Tavaline nähtus jalgpallis.
    1.12.00. Eks ole seegi normaalne väravavahi töö oma alas.

Leave a comment:

• k2bo
    replied

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas nr9 Vaata postitust
    Ja kust kohast sa näed, et väravavahti puudutati?
    See on Angelo juu.. Ta näebki asju nati teisiti

Leave a comment:

• nr9
    replied
    Ja kust kohast sa näed, et väravavahti puudutati? Frolov seisis rahulikult seal ja Pareiko lendas ise kontakti. Jah, lükkamise eest poleks ta midagi saanud, aga milleks teeb parem käsi ilmselge löögiliigutuse? See, et pihta ei saanud oli puhas juhus. Õige punane, pole siin vaielda midagi.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas gd77 Vaata postitust
    See punane kaart oli ikka ühe spetsiifilise olukorra eest. Mille eest kohtunikud seal Pareikot kaitsma oleksid pidanud?
    Väravavaht ei tohi puuduta. Punkt.
    Meeskonnaliselt, mitte keegi kaitses teda antud olukorras, alati peab olema üks kaitsja kes läheb see segaja ära võtta.
    Frolov tegi oma töö, keegi teine Levadias mitte. Frischer ja Tohver lihtsalt brainfart. Otsepunane on ebareaalne. Isegi kollane oleks olnud mõistlik (jah, tuleb ikka punane aga saad aru mida vahet on ise).
    Ja need on kõige paremad vilemehed Eestis, palju õnne.

Leave a comment:

• gd77
    replied
    See punane kaart oli ikka ühe spetsiifilise olukorra eest. Mille eest kohtunikud seal Pareikot kaitsma oleksid pidanud?

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    «Kohtunikud peaksid väravavahialas kaitsma väravavahti, mitte ründajat. Igal pool, kus ma mänginud olen, käivad asjad nii. Eestis millegipärast sellist joont ei järgita»
    Kui Pareikolt küsida, kas ta proovis Frolovi lüüa, kõlab vastus: «Ei. Hoidsin teda käega endast eemal, et ta päris mulle otsa ei lendaks. Jah, ma lükkasin teda, sest värava ees ei olegi mul võimalik teisiti endale ruumi teha. Mina tean jalgpallireegleid sellisena, et väravavahialas peaks kohtunikud pigem mind kaitsma, kuid Floraga mängudes need asjad nii pole olnud. Terve hooaja vältel on need olukorrad vilistamata jäänud ning ka viimase mängu alguses oli kohe näha, millise joone kohtunikud võtnud on. See on lihtsalt ebaõiglane!»
    (Allikas: Postimees Sport )

Kes on jalgpalli päris mänginud, need asjad teab. Kes on ainult kontoris istunud laua taga, õpetab.

‪#‎OnorePerPareiko‬

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Et Tohver andis puhtalt selle pärast punase, kuna teadis, et filmi tehakse, noh nagu draama mõttes ja nii? See on muidugi tõenäoline. Lisaks ma olen ammu kahtlustanud, et nad on Frischeriga mõlemad tegelikult reptiilid ja määrivad ennast seestpoolt regulaarselt mms'iga. Kõik loksub lõpuks paika, kolmandad silmad avanevad, tšakrad saavad puhtaks.
    Ära anna Anderole järgmiseks loenguks inspiratsiooni.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Et Tohver andis puhtalt selle pärast punase, kuna teadis, et filmi tehakse, noh nagu draama mõttes ja nii? See on muidugi tõenäoline. Lisaks ma olen ammu kahtlustanud, et nad on Frischeriga mõlemad tegelikult reptiilid ja määrivad ennast seestpoolt regulaarselt mms'iga. Kõik loksub lõpuks paika, kolmandad silmad avanevad, tšakrad saavad puhtaks.

Leave a comment:

Working...
X