Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ericbana
    replied
    Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    Steiv, kas mingi variant oleks seda ülivana TVMK aegset lugu ka näha? Kas nii vanad Pealtnägija osad on veel kuskil kättesaadavad lihtinimese jaoks?

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Kas ma olen ainuke, kellele tundub, et kui Pealtnägija käib tööd tegemas kuskil kohtunikega, siis on intriig mängus nagu tellitud? Muidu tundub põnev, tahaks kuulda kes mida platsil seletab.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    olgu siis väike promo siin ka

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kes Estonias hooajalõpetamisel ei käinud või veebist ülekannet ei vaadanud, soovitan vaadata täna Pealtnägijat.
    +1. Üks viimase aja vingemaid vaatamisi.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Kes Estonias hooajalõpetamisel ei käinud või veebist ülekannet ei vaadanud, soovitan vaadata täna Pealtnägijat.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    mul on erinev arvamus ja siis arutleme
    Loomulikult ja kõik on okei.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Ma pole kindel, et sellised pealkirjad kuidagi Eesti jalgpalli edasi viivad, aga las ta siis olla. Kes olen mina, et öelda, mida peaks keegi kirjutama või milliseid pealkirju panema. Aga mul on oma isiklik õigus siiski neid pealkirju kritiseerida.
    Muidugi. Ma pole õelnud 'ole vait!', mul on erinev arvamus ja siis arutleme

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Kas me tahame intriig jalgpallis või mitte?
    Minu jaoks pressis on sama teile tribüünidel: te tahate möllu teha. Las ka ajakirja möllu tegema.
    Jah, klikk on nagu pilet stadioonisse ostetud. Las olla, kõik aitab jalgpalli kasvama.
    Ma pole kindel, et sellised pealkirjad kuidagi Eesti jalgpalli edasi viivad, aga las ta siis olla. Kes olen mina, et öelda, mida peaks keegi kirjutama või milliseid pealkirju panema. Aga mul on oma isiklik õigus siiski neid pealkirju kritiseerida.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Asi pole selles, et kohtunike otsuseid kritiseerida-kiita või küsimusi esitada ei tohiks. Muidugi tohib ja teinekord peabki, aga see pealkiri on lihtsalt intriigi tekitamine tühjast kohast ja klikkide kogumine. Kes sinna ikka klikiks kui oleks pealkiri "kohtuniku tegevuse analüüs karikamängus"...
    Kas me tahame intriig jalgpallis või mitte?
    Minu jaoks pressis on sama teile tribüünidel: te tahate möllu teha. Las ka ajakirja möllu tegema.
    Jah, klikk on nagu pilet stadioonisse ostetud. Las olla, kõik aitab jalgpalli kasvama.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    See on lihtsalt küsimus, küsimus ei peaks häirima. Mulle näiteks, häirivad rohkem mõned vastused siin kui mingi kohtuniku otsus on arutlenud (mitte sinu nüüd). Iga inimene/jalgpalli huviline saab oma vastust anna sellise küsimusele.
    Aga saan kuigi sinu punkt aru. Facebooki lehekuljes ma alati küsisin: kas sa arvad et see oli õige otsus? Neutraalselt, ja võibolla alla kommenteresin et minu/meie jaoks mitte. Aga kohtuniku arutlemine on norm.
    Asi pole selles, et kohtunike otsuseid kritiseerida-kiita või küsimusi esitada ei tohiks. Muidugi tohib ja teinekord peabki, aga see pealkiri on lihtsalt intriigi tekitamine tühjast kohast ja klikkide kogumine. Kes sinna ikka klikiks kui oleks pealkiri "kohtuniku tegevuse analüüs karikamängus"...

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Mul muret pole, aga mind häirib kui peale SELLISEID otsuseid on pealkirjad, et "kas Pärnu langes kohtunike prohmaka tõttu". See pole just analüüs.
    See on lihtsalt küsimus, küsimus ei peaks häirima. Mulle näiteks, häirivad rohkem mõned vastused siin kui mingi kohtuniku otsus on arutlenud (mitte sinu nüüd). Iga inimene/jalgpalli huviline saab oma vastust anna sellise küsimusele.
    Aga saan kuigi sinu punkt aru. Facebooki lehekuljes ma alati küsisin: kas sa arvad et see oli õige otsus? Neutraalselt, ja võibolla alla kommenteresin et minu/meie jaoks mitte. Aga kohtuniku arutlemine on norm.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Kohtunik on mängu osa, siis tuleb ka selline analüüsida.
    Igas (jalgpalli)riigis tehakse niimoodi. Mis mure sul on?
    Mul muret pole, aga mind häirib kui peale SELLISEID otsuseid on pealkirjad, et "kas Pärnu langes kohtunike prohmaka tõttu". See pole just analüüs.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Polnud seal mingeid kohtunike prohmakaid, selliseid pisikaheldavaid otsuseid, mida leiab igas mängus, igas riigis ja igal tasandil. Halenaljakas, kuidas peale igat mängu püütakse mingeid kohtunike vigu leida.
    Kohtunik on mängu osa, siis tuleb ka selline analüüsida.
    Igas (jalgpalli)riigis tehakse niimoodi. Mis mure sul on?

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Polnud seal mingeid kohtunike prohmakaid, selliseid pisikaheldavaid otsuseid, mida leiab igas mängus, igas riigis ja igal tasandil. Halenaljakas, kuidas peale igat mängu püütakse mingeid kohtunike vigu leida.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied

Teine kindlasti polnud penalti ja tuli õige kollane.
    Esimene otsus nii ja naa. Mina ei antakse, pall liigub käsile. Aga mäletan kunagi eelmisel aastal Tammeka sai penalti vastu Tekko käsi tõttu aga tema käsi oli isegi rohkem alla kui selline ja seal ka pall liikus käsile.

Leave a comment:

Working...
X