Algselt postitas ööö
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustNo kui isegi Frolov aru ei saanud, et tema vastu viga tehti, siis millest me räägime?
Pareiko punase puhul polnudki mingit jõhkrat viga, kõige pealt tõukas eemale ja siis tegi löögi liigutuse, kuna lõi mööda, siis Frolov muidugi ei tea asjast midagi kuna oli seljaga Pareiko poole.
Löögi liigutus = vägivaldne käitumine = punane kaart!
Algselt postitas ööö Vaata postitustJa minu silmis tõusis mu mu poegade sõber Froll veelgi,kes julgeb ütelda et see olukord oli normaalne.Edu Fpollile ja florale aga kohtunikud keerasid selle tänase mängu persse.Neile vist ei õeldud ,et meister selgus juba nädal tagasi.
Leave a comment:
-
Frolov oligi seljaga ja ei näinud löögiliigutust. Kordan, mina oleks ka selle kaardi andmata jätnud, puhtalt mängu enda huvides, aga Pareiko käitumine nii mängus kui ka mängujärgselt küll suure mängija vääriline pole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustFrolov ei räägi punase kaardi situatsioonist, vaid sellest, kuidas Pareiko talle hiljem kallale tuli.
Leave a comment:
-
"Mina olin ette nähtud see mängija, kes standardite ajal väravavahti segab. Pall tuli, korra astusin seal, täiesti tavapärane tõuklemine, ei tundunudki, et midagi erilist oleks. Keerasin ümber, Jürgenson lõi peale, Pareiko püüdis palli, jooksis selle palliga välja ja vaatasin, et ma jumala eest talle veel ette ei jääks," kirjeldas Frolov punase kaardi ja penaltiga päädinud olukorda.
Frolovi sõnul oli Pareiko eemaldamine ja vea vilistamine tema jaoks üllatav. "Minu jaoks oli üllatus. Mina olin seljaga tema poole, mingit ekstra lööki ei olnud, selline sagimine, mingi Levadia mängija oli seal ka. Ei tundnud, et mulle liiga tehti."
No kui isegi Frolov aru ei saanud, et tema vastu viga tehti, siis millest me räägime?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustJa minu silmis tõusis mu mu poegade sõber Froll veelgi,kes julgeb ütelda et see olukord oli normaalne.
Leave a comment:
-
Ja minu silmis tõusis mu mu poegade sõber Froll veelgi,kes julgeb ütelda et see olukord oli normaalne.Edu Fpollile ja florale aga kohtunikud keerasid selle tänase mängu persse.Neile vist ei õeldud ,et meister selgus juba nädal tagasi.
Leave a comment:
-
Kuna poolaeg oli kohe lõppemas, ootas väravavaht Kadrioru staadioni siseruumides vastaseid ja kohtunikke, et nendele veel oma arvamust selgeks teha. Frolov, kelle vastu Pareiko oma viimase vea tegi, oli tema jaoks eriline sihtmärk, kellele ta ka füüsiliselt kallale suutis tulla, enne kui teised mängijad vahele tulid.
"Tulin sisse, ta ootas mind ja karjus minu peale, mina ei saanud aru, mille pärast," tõdes Frolov Soccernet.ee-le. "Tuli minu poole, peaga pani väikese kõksu mulle kulmu piirkonda. Midagi hullu ei olnud, aga pihta sain küll."
Sergei Pareiko keeldus mängu järel meediale kommentaaride andmisest.
Juuresolijate väitel ründas Pareiko vaheajal ropult verbaalselt ka kohtunikebrigaadi. Mees ei olnud maha rahunenud isegi mängu järel, kui tal tekkis füüsiline konflikt Flora väravavahtide treeneri Aiko Orglaga. Korduvalt Orgla kätt löönud Pareiko talutati ka siis kaasmängijate poolt minema, lisaks sõimas Pareiko taas ka kohtunikke.
Leave a comment:
-
Jõudu järjekordne jünger.Paneme need olukorrad näitlikult Fc Flora värava poolele,kas Tohveri vilest oleks piiksu tulnud?Kahtlen sügavalt.Teadmiseks sulle ma pole Leva fänn-
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitusttema ei lõpetanud,kohtunikud vormistasid selle kahjuks.Vähegi normaalne kes jalgpalli adub saab aru,et see mis täna Pareikoga lavastati,peegeldab ilmekalt kogu meie seda eesti jalgpalli-elu mis hetkel kajastub.Äkki teeks jalgpallireeglid selgeks enne, kui targutama kukud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitusttema ei lõpetanud,kohtunikud vormistasid selle kahjuks.Vähegi normaalne kes jalgpalli adub saab aru,et see mis täna Pareikoga lavastati,peegeldab ilmekalt kogu meie seda eesti jalgpalli-elu mis hetkel kajastub.
Leave a comment:
-
mida kuradit seal 'vormistati'?
väravavaht, kellel kollane all ja varem juba korduvalt ebaviisakalt närvitsenud. löönud ja provotseerinud, teeb tavalises positsioonivõitluses vastasele tahtlikke löögiliigutusi, sõimab pärast toimunut oksad laiali venekeelsete roppustega, rind kummis ja nina vastu nina kohtunikku ... mida on seal veel muud teha, kui selline oss mängust eemaldada?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: