Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Kui piisavalt kõvasti karjuda, siis mõni varsti jääbki uskuma.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Jumal küll, kuidas? Kuidas???? Mees juba maas, palli mööda, Patricio isegi ei jõua albanllaase jala puuduta!
    SKE.jpg

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Kordusest on sitt kaader võetud. Kontakt on ilmselge ning penalti ka õige, kuid praegu tuleks näha rünnakut üldpildist, vaadata kus ründaja triblamise korral kaaslased ja vastase kaitsjad olid. Kui ründaja sai väravavahist palli mööda, siis millised võimalused oleks tal olnud pall tühja lükkata või mitte. Oleks ründaja paremale tõmmanud, oleks ta omal lööginurga kõvasti väiksemaks teinud ning kahandanud värava löömise šanssi ning seal oleks tulnud kollane kaart.

Praegu ma ütleks, et on punane isegi õige, kuna:
    1. Pall ei läinud ründajal kontrolli alt ära, kui ta palli väravavahist mööda sai.
    2. Ründaja otsusega minna väravavahist vasakult mööda teeb ründajale värava kordades suuremaks, hence - suurem võimalus väravat lüüa.

PS. Ära näe tonti seal, kus seda ei ole.
    Tähendab angelo pani jälle puusse, vaadaku parem pöffi.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    AHAHAHAH Tohver ja väravavahid, pole asi: http://www.soccernet.ee/tohver-andis...avahile-punase
    Ma näen pigem läbi kukkumine ja kollane selle eest kui penalti ja punane Rui Patriciole.
    Kristo puhka jalga, varsti PÖFF algab!

Edit: äkki talle ei meeldi valge-rohelist?
    Kordusest on sitt kaader võetud. Kontakt on ilmselge ning penalti ka õige, kuid praegu tuleks näha rünnakut üldpildist, vaadata kus ründaja triblamise korral kaaslased ja vastase kaitsjad olid. Kui ründaja sai väravavahist palli mööda, siis millised võimalused oleks tal olnud pall tühja lükkata või mitte. Oleks ründaja paremale tõmmanud, oleks ta omal lööginurga kõvasti väiksemaks teinud ning kahandanud värava löömise šanssi ning seal oleks tulnud kollane kaart.

Praegu ma ütleks, et on punane isegi õige, kuna:
    1. Pall ei läinud ründajal kontrolli alt ära, kui ta palli väravavahist mööda sai.
    2. Ründaja otsusega minna väravavahist vasakult mööda teeb ründajale värava kordades suuremaks, hence - suurem võimalus väravat lüüa.

PS. Ära näe tonti seal, kus seda ei ole.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    AHAHAHAH Tohver ja väravavahid, pole asi: http://www.soccernet.ee/tohver-andis...avahile-punase
    Ma näen pigem läbi kukkumine ja kollane selle eest kui penalti ja punane Rui Patriciole.
    Kristo puhka jalga, varsti PÖFF algab!

Edit: äkki talle ei meeldi valge-rohelist?

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Algselt postitas terrorwheel Vaata postitust
    Ma usun, et punane tuli osaliselt ka selle pärast, et Pareiko oli juba eelnevalt kohtunikega nii palju mölisenud, et neil sai mõõt täis ja andiski otse punase ära. Kollane oleks muidugi loogilisem otsus olnud, aga nagu paljud ütlevad, niikuinii oleks eemaldamine olnud. Ja ausalt öeldes tundub mulle, et selle teise kollase oleks Pareiko varem või hiljem saanud.
    Lisaks on isegi ajakirjas Jalgpall välja toodud, et teatud mängus jäeti Pareikol punane andmata (vägivaldne käitumine) ja kohtunikud on võtnud ta erilise jälgimise alla.
    Kuid kõik see ei tähenda, et ta pole lahkumismängu ära teeninud. On küll. Ja kuhjaga.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Kordan veel: kui kohtunik tõlgendas situatsiooni löögiliigutuse tegemisena, siis ei ole mingisugusest "mõõdu täis saamisest", "noh, ta ju nii tugevasti ei löönud ega pihta ka saanud, annan kollase", "varem või hiljem" teemast juttugi. Vägivaldne käitumine ja punkt (vt ka protokolli).

Teine teema on muidugi see, millistel alustel kohtunik otsuse vastu võtab. Ka tema on ainult inimene ning silma, aju ja meelteseisundi koostöös võib teinekord eri tulemusi sündida, nagu me siin foorumis tihti näeme. Kohtunik peab otsustama silmapilkselt ja reeglitele vastavalt. Loomulikult ei saa välistada asjaolu, et mängijad püüavad tihti oma käitumisega kohtuniku meelteseisundit mõjutada neile soodsamaid otsuseid vastu võtma. Võib ka juhtuda, et mingi käitumisviis toob vastupidise tulemuse. Tahame küll loota ja arvata, et tipptasemel kohtunikud end mõjutada ei lase. Aga veelkord, otsus tuleb vastu võtta millisekundite jooksul ning pisiasjad mängivad paratamatult alateadlikul tasandil teatud rolli.
    See meenutab mulle üks lugu mis Franco Pancheri mulle rääkis pika intervjuus. Ta ütles et tollal ajal Arno Pijpers, v.a. Flora ja koondise peatreener, oli ka kohtunikute koolitaja või midagi sarnane, ja seletas kuidas äärekohtunik peab lippu levitama jne. 'Muidugi,' ta lõppes 'mängud Flora vastu nad oli väga valmised'

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas terrorwheel Vaata postitust
    Ma usun, et punane tuli osaliselt ka selle pärast, et Pareiko oli juba eelnevalt kohtunikega nii palju mölisenud, et neil sai mõõt täis ja andiski otse punase ära. Kollane oleks muidugi loogilisem otsus olnud, aga nagu paljud ütlevad, niikuinii oleks eemaldamine olnud. Ja ausalt öeldes tundub mulle, et selle teise kollase oleks Pareiko varem või hiljem saanud.
    Kordan veel: kui kohtunik tõlgendas situatsiooni löögiliigutuse tegemisena, siis ei ole mingisugusest "mõõdu täis saamisest", "noh, ta ju nii tugevasti ei löönud ega pihta ka saanud, annan kollase", "varem või hiljem" teemast juttugi. Vägivaldne käitumine ja punkt (vt ka protokolli).

Teine teema on muidugi see, millistel alustel kohtunik otsuse vastu võtab. Ka tema on ainult inimene ning silma, aju ja meelteseisundi koostöös võib teinekord eri tulemusi sündida, nagu me siin foorumis tihti näeme. Kohtunik peab otsustama silmapilkselt ja reeglitele vastavalt. Loomulikult ei saa välistada asjaolu, et mängijad püüavad tihti oma käitumisega kohtuniku meelteseisundit mõjutada neile soodsamaid otsuseid vastu võtma. Võib ka juhtuda, et mingi käitumisviis toob vastupidise tulemuse. Tahame küll loota ja arvata, et tipptasemel kohtunikud end mõjutada ei lase. Aga veelkord, otsus tuleb vastu võtta millisekundite jooksul ning pisiasjad mängivad paratamatult alateadlikul tasandil teatud rolli.

Leave a comment:

• terrorwheel
    replied
    Ei, ma ei tea mitte midagi. Ma vaatan videot ja näen pigem et enne kui Pareiko lukkas teda, midagi Frolov teeb. Miks seda ei näe, ma ei tea. Aga video on nii selge et ei peaks olema nii raske.
    Siin oleks olnud piisav et mõlemadele mängijatele rääkima et aitab küll, järgmine kord kollane igaühele.
    Vist Tohver palju ei näinud, siin rohkem Frischeri asi.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Ei, ma ei tea mitte midagi. Ma vaatan videot ja näen pigem et enne kui Pareiko lukkas teda, midagi Frolov teeb. Miks seda ei näe, ma ei tea. Aga video on nii selge et ei peaks olema nii raske.
    Siin oleks olnud piisav et mõlemadele mängijatele rääkima et aitab küll, järgmine kord kollane igaühele.
    1)Frolov ju sai ka kollase
    2) Pareiko tegeles enne seda situatsiooni kohtuniku sõimamisega. Seega oli ta juba eelnevalt ärritunud.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Mõtlesin välja? Ei ei, sa siin kõvasti protestid juu, et punane ebareaalne ja kohtunike brainfart, jne.
    Sa oled ainuke inimene terves maailmas kes näeb löögiliigutusele eelnenud olukorras mingit rikkumist, isegi Pareiko ei tea, et tema vastu oleks seal midagi tehtud, ainult sina.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Kus ma olen seda kirjutanud/õelnud? See on lihtsalt sinu välja mõtlemine.
    Mõtlesin välja? Ei ei, sa siin kõvasti protestid juu, et punane ebareaalne ja kohtunike brainfart, jne.
    Sa oled ainuke inimene terves maailmas kes näeb löögiliigutusele eelnenud olukorras mingit rikkumist, isegi Pareiko ei tea, et tema vastu oleks seal midagi tehtud, ainult sina.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Müstika kuidas mõni inimene arvad, et jalgpallis vastast lüüa on OK!
    Kus ma olen seda kirjutanud/õelnud? See on lihtsalt sinu välja mõtlemine.
    Täpselt see mentaliteet ajab mind närviliseks, et oi oi oi ei tohi niimoodi reageerida, Pareiko või keegi teine. Aga aktsioon mis see reaktsioon provotseeris kellele ei huvita? Kas Pareiko läks hulluks selgest taevast? Ei usu.
    Jälle kordan, vaadage õigesti videos mis täpselt toimub.
    Frolov ei lähe sinna päris koolipoisina Pareiko vastu, ta täpselt teab mida teeb. Ma ei süüdista Frolov, ta teeb oma tööd nagu mehed platsil teevad ja kõik.
    Teistele juttudele minu oma kohta ma enam ei vasta ega kommenteri, siin tävaliselt pritsimine ja ärapanemine lähevad et enam ei viitsi isegi lugeda.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Mulle verd ei jookse
    Mida te peate silmas, et veri ajju jookseb või ei jookse? Vereta ajul on üpris fataalsed tagajärjed.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Müstika kuidas mõni inimene arvad, et jalgpallis vastast lüüa on OK!

Leave a comment:

Working...
X