Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Kuidas küll Marin punasest pääses? Otse korkidega Veelmaale põlve. Mis sest faking VAR -ist kasu on?
-
See on palju jõhkram viga kui see esialgu tundub. See ei olnud "õnnetu" vigastus, 100% saab seal iga mängija vigastada kui sellise hoo ja jõuga sulle jalga lennatakse. Mille poolest jalatald ees sisselendamine hullem on?
Leave a comment:
-
Olukorda individuaalselt vaadates on jah kollane. Kogu situatsiooni arvesse võttes ei oleks ka punane vale olnud.
Leave a comment:
-
Tänud vastamast, lihtsalt see asjaolu, et läks tagasi tegema ja mitte palli mängima, ajas asja segasemaks.
Leave a comment:
-
punasest polnud tõesti siin haisugi. kõrgemal tasemel pannakse selliseid lakse koguaeg (õnnetu et nii hulllult läks), minu jaoks oli see tammiku selga lükkamine kui pall on ammu audis palju ebasportlikum. lisaks oli väga ebameeldiv vaadata tartu ühe treeneri käitumist aga tema puhul vist tavaline.
Leave a comment:
-
Täitsa kollane kaart. Vigastus oli õnnetu juhus. Samuti oleks võinud eelnevalt selga lendamise eest kaardi tammeka mängijale anda, ka sealt oleks võinud vigastus vabalt tulla. Vea intensiivsus tunduvalt suurem kah.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustKas Õiguse viga on kindlasti kollane? Ta isegi ei läinud palli mängima. Teisele jalgadesse jooksmine haiget tegemise eesmärgil
Leave a comment:
-
Kas Õiguse viga on kindlasti kollane? Ta isegi ei läinud palli mängima. Teisele jalgadesse jooksmine haiget tegemise eesmärgil
Leave a comment:
-
Algselt postitas asdf Vaata postitust
Küsisin eilse mängu kohtunike vaatlejalt Uno Tutkilt, kes vastas, et kohtunikul polnud võimalik teha muud otsust, kui punane kaart ja penalti. Põhjus lihtne: pall liikus värava raamidesse ja tabas kätt, mängija läks lööki blokeerima (see on teistsugune olukord kui tavaline palli pärast võitlus), käsi kehast eemal (ebaloomulik asend, tegi suuremaks), värav0avaht oli sellises kohas, kust poleks enam väga suure tõenäosusega jõudnud väravasse minevat palli tõrjuda. Kas pall puudutas enne kätt veel mõnd kehaosa, ei oma tähtsust.
Leave a comment:
-
Kuna ma Karhu pähe ei näe, siis ma ei saa ka aru, miks ta nii veidralt otsustas
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: