Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Oli vaja lihtsalt endisele Flora süsteemi vennale peale karjääri mõnus koht teha ja pandi kohtunikuks veendumata kas ta sobib. Mängust mängu neid Pukki kalasid vaatama. Pole ammu nii keema kodumaises jalgpallis läinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meke Vaata postitust
Leave a comment:
-
Mõistan isegi miks nagu ei tahtnud punast seal anda Kase olukorras, aga penalt oli küll väga kahtlase maiguga et kui esimest ei anna siis teise PEAN andma isegi kui oli vähem kätt kui I olukord v
Leave a comment:
-
Punane jäeti andmata ja nüüd anti täiesti debiilne penalti....
Saatke see Pukk asüüli kuhugile las trukivad Leemarxiga üksteist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKirss on palliga kasti minemas ja Kase tõmbab ta viimasena maha. Kuidas seal sai üldse kollane olla?
Seal ju oli kõrval või natukenegi eespool kaitsepartner. Õige otsus oli.
Leave a comment:
-
Kirss on palliga kasti minemas ja Kase tõmbab ta viimasena maha. Kuidas seal sai üldse kollane olla?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVäga jabur teooria. Miks peaks rahvusvahelise kategooria kohtunik kiiret otsustamist nõudvas olukorras tegema läbi mõtteprotsessi "Sappinen mängib Floras ja selle president on minu sugulane, seega ma päris kogu infot, mida ma nägin, peakohtunikule edasi ei anna."
Leave a comment:
-
Algselt postitas peters Vaata postitustAhhaa, legendaarse "noorreporteri" tõstmine aususe etaloniks on tõeline mustkunst. Midagi sambazi ülistamise sarnast. Romario on nende kõrval ikka tõeline aumees.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVäga jabur teooria. Miks peaks rahvusvahelise kategooria kohtunik kiiret otsustamist nõudvas olukorras tegema läbi mõtteprotsessi "Sappinen mängib Floras ja selle president on minu sugulane, seega ma päris kogu infot, mida ma nägin, peakohtunikule edasi ei anna."
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustEt kas siis M. Roosna samuti?
Trollidele ei peaks selliste postituste peale küll vastama aga okei, panen kirja mõned tähelepanekud. Tegelikult ei teagi kus kohast alustada ning kindlasti jääb palju ütlemata...
P.S 2! Naljakas on näha, et taolisi teemasid käsitlevad ajakirjanduses pigem muu spordiala ajakirjanikud (a la Roosna) veidi rohkem. Et siis jalgpallist kirjutavad ei saa endale külge halba mainet ning kes teab, lüüakse äkki mõni uks rohkem kuskil sellepärast kinni.
Leave a comment:
-
Algselt postitas trk Vaata postitustAga perekondlikud sidemed klubide ja kohtunike vahel on paha teema. Esiteks paistab see kole välja, aga teiseks kas kohtunikel on üldse võimalus säilitada objektiivsus? Ma täiesti usun, et kohtunikud on ausad, aga mingites X olukordades käituvad inimesed instinktiivselt. Näiteks kui Kurega mängus oleks mõni Flora staar (Sapi, Kostja) teinud Anni Rahula nina ees punast kaarti väärt vea, siis on tal inimlikult väga keeruline seda infot edastada ja ei saa välistada, et signaal tuleb hoopis kollane. Seega ma loodan, et sellist asja ei juhtu enam mitte kunagi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: