Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• EldurKull
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Oli vaja lihtsalt endisele Flora süsteemi vennale peale karjääri mõnus koht teha ja pandi kohtunikuks veendumata kas ta sobib. Mängust mängu neid Pukki kalasid vaatama. Pole ammu nii keema kodumaises jalgpallis läinud.
    Ei läinud pall vastu kätt siis, jah?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Oli vaja lihtsalt endisele Flora süsteemi vennale peale karjääri mõnus koht teha ja pandi kohtunikuks veendumata kas ta sobib. Mängust mängu neid Pukki kalasid vaatama. Pole ammu nii keema kodumaises jalgpallis läinud.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    No vot.... tra ausalt saatke see kuradi Flora ja Kuressaare näoga matrjoška juba nahhui sealt. Tahaks normaalselt jalgpalli vaadata. Nii värisev ja selgrootu ei saa kohtunik olla.

Leave a comment:

• Meke
    replied
    Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Mõistan isegi miks nagu ei tahtnud punast seal anda Kase olukorras, aga penalt oli küll väga kahtlase maiguga et kui esimest ei anna siis teise PEAN andma isegi kui oli vähem kätt kui I olukord v

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Punane jäeti andmata ja nüüd anti täiesti debiilne penalti....

Saatke see Pukk asüüli kuhugile las trukivad Leemarxiga üksteist.

Leave a comment:

• Meke
    replied
    Seal oleks punane ikkagi liig olnud

Leave a comment:

• EldurKull
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kirss on palliga kasti minemas ja Kase tõmbab ta viimasena maha. Kuidas seal sai üldse kollane olla?

Seal ju oli kõrval või natukenegi eespool kaitsepartner. Õige otsus oli.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Kirss on palliga kasti minemas ja Kase tõmbab ta viimasena maha. Kuidas seal sai üldse kollane olla?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Väga jabur teooria. Miks peaks rahvusvahelise kategooria kohtunik kiiret otsustamist nõudvas olukorras tegema läbi mõtteprotsessi "Sappinen mängib Floras ja selle president on minu sugulane, seega ma päris kogu infot, mida ma nägin, peakohtunikule edasi ei anna."
    Jabur teooria? Ehk tõesti. Me kõik tahame uskuda, et maailm on ilus paik ja kõik inimesed on siirad ja head. Ja osa meist seejuures ongi. Olgu esmalt mainitud, et pole seni täheldanud, et perekond Rahulad senini oma õigust mänge teenindada kuidagi oleks kuritarvitanud, mida on hea tõdeda, aga see ei tee olukorda liiga palju ilusamaks. Nagu juba välja toodi, siis praeguse info põhjal ei ole tegemist pelgalt Flora presidendi lähikondsetega, vaid pereklubi otsustajateringi kuuluvate isikutega, kuhu on sissekirjutatud juba väga tugev huvide konflikt. Võidud või kaotused, mängijate ja treenerite arendamine, õnnestumised või ebaõnnestumised on ilus aspekt jalgpallist, aga lõppkokkuvõttes käib võitlus lisaks aule ja kuulsusele ka mammona eest. Selleks, et Eestis nii suurt klubi üleval pidada, on vaja tulla regulaarselt Eesti meistriks. Selleks, et nii suurt klubi üleval pidada on vaja regulaarselt Sappinenid "rahaks teha". Ja kui kohtunikul kasvõi kaudselt on võimalik seda protsessi soodustada, siis see lihtsalt on nii väär, et ma ei suuda mõista, kuidas siin on üldse võimalik teisiti mõelda. Argument rahvusvahelise taseme kohtunikust, kui aususe garantiist on vahva, aga elu on näidanud, et majanduslikest huvidest sõltuvalt on valele teele läinud ka oma kohtuniketeel kõrgemale jõudnud vilemehi.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas peters Vaata postitust
    Ahhaa, legendaarse "noorreporteri" tõstmine aususe etaloniks on tõeline mustkunst. Midagi sambazi ülistamise sarnast. Romario on nende kõrval ikka tõeline aumees.
    Ikka on tore näha kuidas Urmar juba hommiku vara selektiivselt valib millele ta vastab, sest tegelt tal pole ju mitte sittagi öelda.

Leave a comment:

• plain
    replied
    Väga jabur teooria. Miks peaks rahvusvahelise kategooria kohtunik kiiret otsustamist nõudvas olukorras tegema läbi mõtteprotsessi "Sappinen mängib Floras ja selle president on minu sugulane, seega ma päris kogu infot, mida ma nägin, peakohtunikule edasi ei anna."
    Sa oled vist natuke vahepeal lugemata jätnud aga probleem on ju selles, et Anni ja Tomi on ise Flora juhatuse liikmed. Sa ei pea seda Pohlakut isegi praegu kaasama siia vaid mõtteprotsess oleks selline, et "minu klubi mängija tegi vea...".Vahepeal tundub nagu inimesed meelega jätavad tähtsad punktid oma mõtetest välja, et teemat maha rahustada. Meelega olete nagu pimedad selle probleemi ees.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Väga jabur liidu kaitsmine. Nagu päriselt sinu arvates on okei, et üks klubi omanikest vilistab oma klubi mänge? Isegi liigat vilistada pole eetiline, kus tema klubi mängib. Nii täielikult mõistusevastane kuidas liidu töötajad ja ajakirjanikud ühiselt pigistavad silma kinni ilmselge korruptsiooni ees.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
    Et kas siis M. Roosna samuti?

Trollidele ei peaks selliste postituste peale küll vastama aga okei, panen kirja mõned tähelepanekud. Tegelikult ei teagi kus kohast alustada ning kindlasti jääb palju ütlemata...

P.S 2! Naljakas on näha, et taolisi teemasid käsitlevad ajakirjanduses pigem muu spordiala ajakirjanikud (a la Roosna) veidi rohkem. Et siis jalgpallist kirjutavad ei saa endale külge halba mainet ning kes teab, lüüakse äkki mõni uks rohkem kuskil sellepärast kinni.
    Ahhaa, legendaarse "noorreporteri" tõstmine aususe etaloniks on tõeline mustkunst. Midagi sambazi ülistamise sarnast. Romario on nende kõrval ikka tõeline aumees.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas trk Vaata postitust
    Aga perekondlikud sidemed klubide ja kohtunike vahel on paha teema. Esiteks paistab see kole välja, aga teiseks kas kohtunikel on üldse võimalus säilitada objektiivsus? Ma täiesti usun, et kohtunikud on ausad, aga mingites X olukordades käituvad inimesed instinktiivselt. Näiteks kui Kurega mängus oleks mõni Flora staar (Sapi, Kostja) teinud Anni Rahula nina ees punast kaarti väärt vea, siis on tal inimlikult väga keeruline seda infot edastada ja ei saa välistada, et signaal tuleb hoopis kollane. Seega ma loodan, et sellist asja ei juhtu enam mitte kunagi.

Leave a comment:

Working...
X