Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rallikas poolt
    Too mulle palun sarnane juhtum välismaalt, kus peakohtunik lõpetab poolaja või mängu sellega, et reboundi sisse löömist ei loeta, 45+x või 90+x minut penalt.
    mu point oligi nende õigustajate kohta, et mida vittu te sokite, et "NOJAH AGA KUI TA ÜTLES"

keera leht tagasi ja näed mu viha... see on kõige absurdsem otsus.

selliste inimeste puhul ei loe reeglid, kui keegi oleks leva vendadest kohtunikule lõuga kütnud 3x ja siis kohtunik selle peale punast poleks andnud oleks neil ka vabandus, et ala, "aga ta ei löönud tugevalt ja kui kohtunik arvas, et pole kaarti väärt, siis pole ka ja tead üldse ükskord cantona lõi hoopis jalaga mitte käega????!!!"

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Muud öelda ei oska, siis hakkad oma pereliikmeid ja sugulasi enda kaitseks väljamõeldistega sildistades ette viskama igalpool. Nõrga inimese tunnus.
    tookord selle koha pealt kell 3 öösel juba tulid, ma ei tea kui tark uuesti. Intertoto kutsuks ärplemiseks vms. Ja veidi kraad kõrgemalt kui ma siin threadis. Aga jätka palun.

ps. vähemalt ei ole chelsea fänn.

teistele vabandused teema risustamise pärast.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Kas me lähme "ärme ärplest" vestluseni? Pigem järgmine kord.

Ja pärast jalgpallimängu on hinnang jätkuv - if it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

Kui sind väga häirib, siis ma edaspidi sõna "sibul" ei kasuta. Aga hoia meeles, et mu lemmikvanaema on baabu. Ja et chelsea fännid pigem seest siiruviirulised siiski. Ja et Repinski karjäär on ka linkedinis mega ilmselt.
    Muud öelda ei oska, siis hakkad oma pereliikmeid ja sugulasi enda kaitseks väljamõeldistega sildistades ette viskama igalpool. Nõrga inimese tunnus.

Aga teemasse ka, et tänane oli muidugi max košmaar ja reaalselt kui mängus on lisaaeg täis, aga pall on vastaste väravaall, siis lastakse alati ohtlik olukord lõpuni mängida. Mis see penalti teistmoodi on... Ma loodan, et sellist asja ei ignoreerita.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    ehk oleme jõudnud sinnamaale kus kõige loogilisem ja elementaarsem lõpplahendus on see, et "krt oleks võinud ju nii teha ja keegi ei kobiseks"
    Too mulle palun sarnane juhtum välismaalt, kus peakohtunik lõpetab poolaja või mängu sellega, et reboundi sisse löömist ei loeta, 45+x või 90+x minut penalt.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Intertoto poolt
    kui suudad oma vererõhku all hoida, siis hea meelega kuulaks küll, milles seisneb see "sibula" mentaliteet, millel pole su sõnul rahvusega mingit pistmist; mille omistad ühe vilepartii põhjal inimesele, keda sa nähtavasti ei tunne ja kelle CV viitab üldiselt, noh, arukale inimesele:

https://ee.linkedin.com/in/grigori-o...mkov-410b65184
    Kas me lähme "ärme ärplest" vestluseni? Pigem järgmine kord.

Ja pärast jalgpallimängu on hinnang jätkuv - if it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

Kui sind väga häirib, siis ma edaspidi sõna "sibul" ei kasuta. Aga hoia meeles, et mu lemmikvanaema on baabu. Ja et chelsea fännid pigem seest siiruviirulised siiski. Ja et Repinski karjäär on ka linkedinis mega ilmselt.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Mega reegel seljuhul. Võistkond 2-1 ees CL finaalis, kohtunik annab 3 üleminutit. 1. üleminutil tuleb pennal ja piisab suht suure eelise saamiseks sellest, et mingi jorss viskab selili ja ei ole nõus väljakult lahkuma, haarab säärest kinni ja vajab ravi kuniks 3 minutit täis tiksunud.
    Vaata uuesti järele! Pendla moment on 2.52 lisaajal. Ehk 8 sekundit mängida.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Puhka jalga ja ela üle siis. Või mis nüüd saab, jätkame seda vestlust 50 minutit veel? "Ärple vähem" on suht koht ärplemine küll, seega right back at ya.
    kui suudad oma vererõhku all hoida, siis hea meelega kuulaks küll, milles seisneb see "sibula" mentaliteet, millel pole su sõnul rahvusega mingit pistmist; mille omistad ühe vilepartii põhjal inimesele, keda sa nähtavasti ei tunne ja kelle CV viitab üldiselt, noh, arukale inimesele:

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rallikas poolt
    Ošomkov on ülimalt ebastabiilse vilega kohtunik. Kehaga füüsilise mängu mängimine on tema mängudes lubamatu, samal ajal võid jalgadega teistele kossi sõita enam-vähem nii kaua kui teine püsti püsib. Mängu dünaamikat mees ei jaga ning selle tõttu vilistabki kõike üks-ühele raamatu järgi. Tippkohtunikud suudavad hoida mängu liikuvana ja puhtana ning olla range seal kus olema peab. Antud olukorras oleks olnud täiesti okei, kui laseb penaltiolukorra lõpuni mängida koos reboundiga. Kõik sealt järgnev oleks poolaja lõpp ning mitte keegi ei kobiseks.
    ehk oleme jõudnud sinnamaale kus kõige loogilisem ja elementaarsem lõpplahendus on see, et "krt oleks võinud ju nii teha ja keegi ei kobiseks"

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Ošomkov on ülimalt ebastabiilse vilega kohtunik. Kehaga füüsilise mängu mängimine on tema mängudes lubamatu, samal ajal võid jalgadega teistele kossi sõita enam-vähem nii kaua kui teine püsti püsib. Mängu dünaamikat mees ei jaga ning selle tõttu vilistabki kõike üks-ühele raamatu järgi. Tippkohtunikud suudavad hoida mängu liikuvana ja puhtana ning olla range seal kus olema peab. Antud olukorras oleks olnud täiesti okei, kui laseb penaltiolukorra lõpuni mängida koos reboundiga. Kõik sealt järgnev oleks poolaja lõpp ning mitte keegi ei kobiseks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    ärple vähem. ma ei taha teemat kuhugi viia, ise tõid mingi rahvuspõhise konnotatsiooni lambist mängu.
    Puhka jalga ja ela üle siis. Või mis nüüd saab, jätkame seda vestlust 50 minutit veel? "Ärple vähem" on suht koht ärplemine küll, seega right back at ya.

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    Idee järgmiseks Levadia mänguks Reegel 12:

An indirect free kick is awarded if a goalkeeper, inside their penalty area, commits any of the following offences:

controls the ball with the hand/arm for more than six seconds before releasing it
    või juhul kui väravavaht põrgatab:

touches the ball with the hand/arm after releasing it and before it has touched another player
    I-FAP võiks siis ära muuta need reeglid mida kunagi ei kasutata ja mille kohta inimesed eeldavad, et neid kunagi ei kasutata, aga siit foorumist see idee vist nendeni ei jõua

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Jup, aga no vaata kui on sibul, siis on sibul. Siis teine teema.

Ja ära loe siit välja seda, mida sa tahad lugeda, ega vii teemat sinna kuhu sa tahad viia. On täitsa vene veri, küll väike, aga siiski ka endal voolamas. nii et puhka jalga.

Sibul olemine on mentaliteet.
    ärple vähem. ma ei taha teemat kuhugi viia, ise tõid mingi rahvuspõhise konnotatsiooni lambist mängu.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    .....
    Jup, aga no vaata kui on sibul, siis on sibul. Siis teine teema.

Ja ära loe siit välja seda, mida sa tahad lugeda, ega vii teemat sinna kuhu sa tahad viia. On täitsa vene veri, küll väike, aga siiski ka endal voolamas. nii et puhka jalga.

Sibul olemine on mentaliteet.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jaan95 poolt
    Ka Eesti reeglites on vastav punkt olemas: Poolaegade või lisaaja poolte lõpus on lubatud lisada aeg penalti
    sooritamiseks. Lubatud lisaajal loetakse penalti lõppenuks kui peale
    lööki jääb pall seisma, läheb mängust välja, palli mängib mõni
    mängija peale kaitsjate väravavahi või kohtunik peatab mängu lööja
    või lööja võistkonnakaaslase rikkumise tõttu.
    Zahovaiko eksib kui väidab, et aega poolaja lõpuni veel oli.[ATTACH=CONFIG]7228[/ATTACH]
    Mega reegel seljuhul. Võistkond 2-1 ees CL finaalis, kohtunik annab 3 üleminutit. 1. üleminutil tuleb pennal ja piisab suht suure eelise saamiseks sellest, et mingi jorss viskab selili ja ei ole nõus väljakult lahkuma, haarab säärest kinni ja vajab ravi kuniks 3 minutit täis tiksunud.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Mitmest tööpäevast siis?
    Et noh, kui õppejõudu hakata ründama, siis võiks see argumentatsioon olla natukene parem kui... ma nüüd toon võrdluse - "õppejõud on konkreetne sibul!".
    .....

Leave a comment:

Töötlen...