Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Kahju, et hooaja ühe tähtsama mängu tulemust ei otsustada sellega, kumb reaalselt väljakul parem on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitustMa ei saa loogikast aru, ründaja võitleb edukalt olukorras lõpuni ja lööb tagasipõrkunud palli sisse, aga loeb see, et ref ütles eelnevalt, et "löök on poolaja viimane puude"? Ma ei saa aru, ausalt, siin tuleks juba kõrgemalt poolt nõu küsida, mis hoiak on sellistel poolaja viimaste sekundite hetkedes, usun, et pigem ikka lastakse pärast väravavahi tõrjet edasi mängida ja kui kohe miskit ei järgne, siis vile.
Leave a comment:
-
Ma ei saa loogikast aru, ründaja võitleb edukalt olukorras lõpuni ja lööb tagasipõrkunud palli sisse, aga loeb see, et ref ütles eelnevalt, et "löök on poolaja viimane puude"? Ma ei saa aru, ausalt, siin tuleks juba kõrgemalt poolt nõu küsida, mis hoiak on sellistel poolaja viimaste sekundite hetkedes, usun, et pigem ikka lastakse pärast väravavahi tõrjet edasi mängida ja kui kohe miskit ei järgne, siis lõpuvile.
Leave a comment:
-
Hahahahahhahahaha täiesti putsis
kes ei tea siis, esimesel poolajal anti 3 lisaminutit.
47.53 mängis levadia kastis käega.
anier lõi pendla, väravavaht tõrjus, anier lõi tagasituleva palli sisse.
kohtunik vilistas PEALE väravalöömist.
kohtunik otsustas isa mängida ja ei lugenud väravat.
kui pärast sellist sitta antakse kohtunikule luba edasi vilistada, siis võite enda kohtunike jutuga kõik ** käia.
ETV2 saab tagasi kerida ja vaadata olukorda kel soovi on.
Leave a comment:
-
Tavapärasest pisut teistsugusem olukord lihtsalt aruteluks (alates 02:01:34).
Flora U21 - Welco. Olukord on täiesti viimasel sekundil. Värav, lahtilöök ja lõpuvile.
Welco mängija lööb palli klaariks. Flora viskab audi sisse vähemalt 10m valest kohast ja sellele järgneb värav. Värav, mis maksis Welcole väga olulised võidupunktid.
Ma saan aru, et kohtunikud vaatavad sellistele olukordadele - aut 5-10m siit-sealt, täitsa suva - tihtipeale läbi sõrmede. Aga läbi sõrmede vaatamiseks on oma aeg ja koht. Siin oleks ma ise oodanud alati vile, et aut õigest kohast lahti mängitataks.
Ma julgeks väita, et õigest kohast audi väljaviskele poleks väga-väga suure tõenäosusega väravat järgnenud. Laks (Welco, #3) oleks Sheinile (Flora, #21) kiire väljaviske liini kinni pannud ning Shein ei oleks saanud sedasi ümber pöörata ja palli nii vabalt sööduga keskelt läbi viia.
Leave a comment:
-
Ehh? Soomets oleks pidanud saama kollase. Ei üritanud palli mängida.
Isegi kui enne kuskil oli mingi hüpoteetiline viga, mida mina tuvastada pole suutnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKohtunik eksib Flora kasuks ja Kasper ütleb et VaHEt PoLE!1!!!1 /s
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: