Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja xrip55 poolt
    Sapi libiseb ja anname pendla v
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Täiesti haige... iga nädal ketrad sama teksti ja jumala nahhaalselt lihtsalt jätkub see pask.

Eldurid, Xhakata ja muud EJL varipontud tulevad nagunii suruma ja kaltsupea Leemarxid tahaks üldse ära kustutada mu, aga reaalsuses on see ikka kurb.
    Algselt postitanud kasutaja krissucool poolt
    No türa küll noh. On vaja anda neid penalteid koguaeg kui ei ole täiesti kindel? Mul on tunne et iga teine penalt mis see aasta on antud on kahtlane olnud. Kas ei oleks mõistlik nendes olukordades pigem mängida lasta?

No rikub ikka mängu ära küll kui ülisuur favo veel poolpehmeid penalte ka saab.
    Sapi libiseb, täieati haige, no türa küll noh.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitanud kasutaja fcfloraforever poolt
    Soccerneti mängu Luup peale rubriigis on hea pilt olukorras, kus on näha et õigesti antud penalt. Aeglustusega kordus kinnitab seda.
    Esimese hooga vaatasin samuti, et täiesti lampi antud pennal aga vot siis. Seekord oli Külljastinenil hea silm.
    Jep kui mängust ja tagasi kerimisest vaatasin ainult keha kontakti siis tundus kahtlane, aga pärast kontakti on jalad sõlme läinud ja seal pole kahtlust - pennu on õige.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitanud kasutaja krissucool poolt
    No türa küll noh. On vaja anda neid penalteid koguaeg kui ei ole täiesti kindel? Mul on tunne et iga teine penalt mis see aasta on antud on kahtlane olnud. Kas ei oleks mõistlik nendes olukordades pigem mängida lasta?

Soccerneti mängu Luup peale rubriigis on hea pilt olukorras, kus on näha et õigesti antud penalt. Aeglustusega kordus kinnitab seda.
    Esimese hooga vaatasin samuti, et täiesti lampi antud pennal aga vot siis. Seekord oli Külljastinenil hea silm.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    Oot, kas ma saan õigesti aru, et mingi kohtunik siin veel õigustab seda Frolovi käe pennut? Nagu ehk nägi valesti, mis teha kui vari pole, aga teil on ju siin videopilt olemas?
    Ja tekib küsimus, et kui see vend kohtunik on, siis kuidas ta üldse kohtunik saab olla, kui videopildilt ka aru ei saa?

Leave a comment:

• EldurKull
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Täiesti haige... iga nädal ketrad sama teksti ja jumala nahhaalselt lihtsalt jätkub see pask.

Eldurid, Xhakata ja muud EJL varipontud tulevad nagunii suruma ja kaltsupea Leemarxid tahaks üldse ära kustutada mu, aga reaalsuses on see ikka kurb.
    Paistab, et koroona on sulle päris raske ja vaimne tervis sul päris korras pole. Sildistamine pole ka ilus

Leave a comment:

• krissucool
    replied

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Sapi libiseb ja anname pendla v

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Hyrax poolt
    ma saan aru, et kohtunikud eksivad. Seda ikka juhtub ja oleme inimlikud. Aga nagu tõesti need kodanikud siin ajavad sellist teksti kui ilusasti videopilt olemas ja näha selgelt, et vale otsus tehti, siis millest me üldse räägime?
    Mõtlen peaaegu sama. Miks osa kodanike silmaklappidega videot vaatab?

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    Oot, kas ma saan õigesti aru, et mingi kohtunik siin veel õigustab seda Frolovi käe pennut? Nagu ehk nägi valesti, mis teha kui vari pole, aga teil on ju siin videopilt olemas?
    ma saan aru, et kohtunikud eksivad. Seda ikka juhtub ja oleme inimlikud. Aga nagu tõesti need kodanikud siin ajavad sellist teksti kui ilusasti videopilt olemas ja näha selgelt, et vale otsus tehti, siis millest me üldse räägime?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LeeMarx poolt
    Ära näe vaeva, tegu on foorumi trolliga Egas ta enne lõpeta kui saab rl-is kerepeale
    Kui kõrgelt see käsk tuli nüüd?

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitanud kasutaja EldurKull poolt
    Kuule kes sa oled üldse, et teisi sõimata? Jälgi oma keelekasutust ja ära solva inimesi, kes sinuga nõus pole.

Mina sellest pildifailist näen, et eemal oleva käe pihta pall läheb(millel on tume alussärk).

PS. nägin valesti jah, kuid Frolov keerab keha ette diagonaalis palli lennule ja käsi liigub palli lennule ette. Minu jaoks on see penalti.
    Ära näe vaeva, tegu on foorumi trolliga Egas ta enne lõpeta kui saab rl-is kerepeale

Leave a comment:

• EldurKull
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nimastain poolt
    Kas penalti polnud selle kohapealt õige. Kui sa oled küljega, nagu oli Frolov, siis käsi kõhupeal olles teedki ennast suuremaks ja pole “loomulikus” asendis? Oleks käsi kõrval olnud, oleks löök ilmselt kõhu eest mööda vihisenud.
    Nasfal ütleks, et sa täielik debiilik oled! Täpselt nii nagu sa kirjeldasid oligi.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Kas penalti polnud selle kohapealt õige. Kui sa oled küljega, nagu oli Frolov, siis käsi kõhupeal olles teedki ennast suuremaks ja pole “loomulikus” asendis? Oleks käsi kõrval olnud, oleks löök ilmselt kõhu eest mööda vihisenud.

Leave a comment:

Töötlen...