Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• elx
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    See ongi üks tänapäeva jalgpalli suuremaid lollusi. Varem oli selge sott - jõudsid enne pallini, viga polnud. Sest pole ju võimalik näiteks spaaget tehes ja palli auti lüües veel sekundi murdosa jooksul veel jalga tagasi tõmmata.
    See asi lõpetati ära kui liiga palju lahtisi jalaluumurde hakkas palliplatsil olema. Minu arvates see viga pole. Väike hall ala versus mitmed vägivaldselt lõpetatud karjäärid, mina valin igal juhul esimese.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    No näita mulle reaalselt riiki või võistlust, kus sellest kinni peetakse. Kuni CL-ini välja võib seda näha.
    Usbekid jäid korra selliselt MM-st eemale...

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Sellest Infonet-Levadia pendlast, pennal-pendlaks, ma ütleks, et vale otsus, kuid mis ajast võib pendlalöögi hetkeks poole meeskonnaga kasti siseneda? Sellest korduslööki ei peaks olema?
    No näita mulle reaalselt riiki või võistlust, kus sellest kinni peetakse. Kuni CL-ini välja võib seda näha.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Sellest Infonet-Levadia pendlast, pennal-pendlaks, ma ütleks, et vale otsus, kuid mis ajast võib pendlalöögi hetkeks poole meeskonnaga kasti siseneda? Sellest korduslööki ei peaks olema?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Tänasel II liiga mängul järjekordne Eesti-Soome kohtunike projekt jätkumas?

Tallinna FC Ararat TTÜ - Türi Ganvix JK
    Väljakukohtunik: Joona Kontinen
    Abikohtunikud: Janis Magdalenoks, Elias Juvonen

Pole nagu meedias sellest väga kuulda olnd.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    "Aga ma juu mängisin palli" ei ole juba ammu enam mingi vabandus juu
    See ongi üks tänapäeva jalgpalli suuremaid lollusi. Varem oli selge sott - jõudsid enne pallini, viga polnud. Sest pole ju võimalik näiteks spaaget tehes ja palli auti lüües veel sekundi murdosa jooksul veel jalga tagasi tõmmata.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    Täitsa vale pennal jep. Ründaja nägi, et pall läinud ja jooksis gk-le meelega pihta, kuigi oleks pidanud väikse hüppe tegema aumehe kombel ja üritama siis pallini jõuda ja näsa võrku lüüa
    Vaata mängu kordusest reaalkiirusega, kas tal tõesti on aega seal mõelda, et hüppaks ise? Aegluubis tunduvad ka kõige hullemad vead nagu mitte midagi

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Väravavahil on oma alas reeglina natuke rohkem lubatud kui väljakumängijal just kontakti osas. See "viga" ei olnud robustne, ta jõudis enne pallini, mille tulemusel ka ründaja kukkus.
    Selleks on väravavahil viie kast. Konkreetne juhtum on kindel pennal!

Leave a comment:

• hipper
    replied
    Alguses tundus mullegi, et pennal ebaõiglane....kordusest, siiski jõudis ründaja ennem jala ette panna ja siis Igo võttis palli läbi mehe

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Täitsa vale pennal jep. Ründaja nägi, et pall läinud ja jooksis gk-le meelega pihta, kuigi oleks pidanud väikse hüppe tegema aumehe kombel ja üritama siis pallini jõuda ja näsa võrku lüüa

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Väravavahil on oma alas reeglina natuke rohkem lubatud kui väljakumängijal just kontakti osas. See "viga" ei olnud robustne, ta jõudis enne pallini, mille tulemusel ka ründaja kukkus. Poleks ka midagi juhtunud kui see vile vilistamata jäänud oleks. Samas on sellised olukorrad alati kohtuniku hinnata ja igal kohtunikul on oma tolerantsipiir ses suhtes.

Ma olen näinud palju hullemaid olukordi, kus sellised situatsioonid väravavahi kasuks vilistatakse. Edit: ehk siis vilistamata jäetakse.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Selles suhtes on jutt õige, et Igonen palli puutus. Samas, viga seisneb selles, et ta jäi olukorda hiljaks, libisemine (suurel kiirusel) oli tema kontrolli alt väljas ja vastase ta maha võttis. "Aga ma juu mängisin palli" ei ole juba ammu enam mingi vabandus juu

Laadisin aegluubi video lõigu ka üles:

Terve mäng ka üleval (olukord alates 16:20): http://etv.err.ee/v/spordisaated/saa...nna-fc-levadia

Leave a comment:

• pallimees
    replied
    see kui sa esimesena pallini jõuad ei anna mingit õigust vastasmängija pärast seda maha võtta. Täiesti õige pennal ja kollane.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vaatan esmakordselt etvst jalksi ja tekkis kùss, et kas ma olin tòesti ainus, kelle arvates Igonen màngis ju palli?
    Ka minus tekitas see olukord küsitavusi. Lemsalu väitis nagu oleks Igonen selgelt hiljaks jäänud, aga minu arust jõudis ta üsna selgelt enne pallini kui ründaja. No hea küll, ehk mitte nii selgelt, aga siiski enne.

Leave a comment:

• risto
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vaatan esmakordselt etvst jalksi ja tekkis kùss, et kas ma olin tòesti ainus, kelle arvates Igonen màngis ju palli?
    Ma vist esmakordselt nõustun sinuga

Leave a comment:

Working...
X