Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustValesti määratud kaart tühistada ja eluga edasi minna.
Leave a comment:
-
Ma nägin suht selgelt, kuhupoole pall liikus. Eduri esimesena jõudmisel see sinna liikunud poleks.
Valesti määratud kaart tühistada ja eluga edasi minna.
Leave a comment:
-
Niimoodi kõrge jalaga ja korgid ees olukorda minek ongi enam-vähem kollase kerjamine kui just väga ilmselgelt esimesena pallini ei jõua - kohtunikud tihti ei saagi näha olukordi ideaalselt ja parima nurga alt. Antud olukorras on Tšeresovi esimesena pallini jõudmine selge ainult kordusi vaadates, mistõttu raske on siin kohtunikku süüdistada, isegi kui korduste järel tundub kollane pigem ebaõiglaselt antud.
Leave a comment:
-
Narva punane tundub suht lambine. Jõudis esimesena pallini ja viljandi mees pigem jäi hiljaks ja tegi vea...
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHuvitav olukord Tšeresov vs Edur. Kas ma olen ainuke, kellele tundus, et pigem tegi vea hoopis Edur, mistõttu oleks pidanud Tulevik hoopis Transi asemel vähemusse jääma? Täna küll saatuslikuks ei saanud, aga mängu muutis palju.
Leave a comment:
-
Huvitav olukord Tšeresov vs Edur. Kas ma olen ainuke, kellele tundus, et pigem tegi vea hoopis Edur, mistõttu oleks pidanud Tulevik hoopis Transi asemel vähemusse jääma? Täna küll saatuslikuks ei saanud, aga mängu muutis palju.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustVana hea, sai isegi kunagi sellel õhukesel jääl mängitud. Raske on olla erapooletu kui ise oled selle klubi fanatt.Ja tegelikult see ju publikule meeldib kui veidi üle võlli lasta, ainult liidule ei meeldi
Teadustajal on tegelikult jube suur jõud rahvamassi üle. Sellega peab oskama ümber käia.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustTeadustaja, kelleks on siinkõneleja, oli ebaprofessionaalne, on aus vastus. See "mingil põhjusel" polnud mõeldud avalikkusele, aga mikrofoni väljalülimise nupp vedas õigel hetkel alt ja "eetrisse" see läks. Täiesti tahtmatult. Olen saanud koslepi kätte selle intsidendi eest ja selle ka vaidlemata vastu võtnud.Ja tegelikult see ju publikule meeldib kui veidi üle võlli lasta, ainult liidule ei meeldi
Leave a comment:
-
Ma liiga laisk, et panna Xhakalaka andmeid võrdlusesse teiste mängudega, sest õnneks mängu tulemus sellel korral sellet ei muutunud.
Kui nüüd sekundite ja meetrite mõõtmiseks läks. Kuidas oleks nende meetritega, millest sai lisaaja kõige ohtlikum olukord. Kust läks palll auti ja kust, see mängiti välja. Videos 1:52:05. https://www.youtube.com/watch?v=yvrVe5wfSyk
Leave a comment:
-
Teadustaja, kelleks on siinkõneleja, oli ebaprofessionaalne, on aus vastus. See "mingil põhjusel" polnud mõeldud avalikkusele, aga mikrofoni väljalülimise nupp vedas õigel hetkel alt ja "eetrisse" see läks. Täiesti tahtmatult. Olen saanud koslepi kätte selle intsidendi eest ja selle ka vaidlemata vastu võtnud.
Leave a comment:
-
''Kohtunik on mängule lisanud vähemalt kuus minutit......millegi pärast''
Imestasin ka ise, et selline Eestis üldse mitte tavapärane number pandi juurde. Tahtsin siis teada saada, kas inimeste reaktsioon oli üleliigne ja teadustaja oli ebaprofessionaalne või lasid kohtunikud ennast Flora pingi poolt ära suruda lisaaja juurde nõudmisega.
Teisel poolajal tehti 6 vahetust, millest üks oli Juhkami vigastuspausi ajal ning teisel puhul oli Allik juba väljakult lahkunud. Seega sinna aega ei kulunud. Alles jääb 4 vahetust, mille pealt tuleb juurde 2 lisatud minutit.
Teisel poolajal oli 3 pausi, kus med personal tuli väljakule:
58. minutil, kui Juhkami raviks kuluks 1min10sek
69. minutil, kui Alliku võika vigastuse järel oli paus 1min40sek
88. minutil, kui Marin pani pead kokku ning vajas abi 1min30sek
Kui mu arvutusoskused on veel alles, siis peaks see olema 6 minutit ja 20 sekundit vahetuste ja vigastuspauside peale. Lisaks siia veel ka väiksemad viivitused nagu Nõmme 3 värava eest lahtilööki, mis võtsid aega 28-25-27 sekundit või Kase krambid 68min, siis ma pigem ütleks, et kohtunikud oleks pidanud sellele mängule lisama 7 minutit.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: