Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Sügavamalt sellele teemasse ma ei lähe. Ongi nii, kui teile ei meeldi kahjuks ma ei saa mitte midagi teha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Leave a comment:
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMa mõtlen stiili all seda,et teil pole kombeks küsida selgitusi või kommentaare mängijalt või näiteks antud hetkel ka Unolt. Samamoodi ühes teises teemas panid,et loodad et Õhtuleht küsi Iralt,et miks.
Mulle meeldiks kui te oleks ikka uuriv ajakirjandus, mitte nn oma arvamuse esitleja ainult.
See Ira asi oli lihtsalt et Pecha'ga oli päris kohe tehtud ja ebatavaline käitumine eesti meedia poolt võõrmängijaga et minema ja küsima mida toimus. Lihtsalt pakkusin et äkki teeks seesama smart move Flora mängijaga peale Flora pressiteade.
Aga ma arvan et vastus siin on väga lihtne, Õhtuleht on saanud Flora meediapartner, siis nina ei toppi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustMeie still. Meie stiil ongi selline, et lõime rubriik 'moviola', kus me analüüsisime peaaugu igal nädalal mitu olukorda mis oli ebaselged või kus me lihtsalt näitasime et kohtunik tegi õigesti.
Ma võin sulle kinnitada et Uno ise või keegi muud sellist jälgis igal esmaspäeval kui ilmus, usu või mitte.
RdS on avatud mõttekoja, kui keegi tahab vastata, tee mulle on päevaselge. Välja arvatud kui on lihtsalt mingi SMS'i ahvardamised.
Kahjuks aega puudumise tõttu (ja finantside ka, miks mitte? Pole vabandus vaid karm reaalsus) seda ei toimu enam ja pigem võtame üles üks või kaks suuremad olukordad ja paneme rippuma fessaris. Ja see ei lähe kindlasti lugemata sest Tambergi olukorraga, keegi liitust seletas meile kuidas see aja venitamise olukord täpselt toimus.
Ja meie olukorraga, ongi kõik ja piisab.
Mulle meeldiks kui te oleks ikka uuriv ajakirjandus, mitte nn oma arvamuse esitleja ainult.
Leave a comment:
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMa ootaks pigem intekat Unoga. Aga see pole kunagi teie stiil ju olnd ka.
Ma võin sulle kinnitada et Uno ise või keegi muud sellist jälgis igal esmaspäeval kui ilmus, usu või mitte.
RdS on avatud mõttekoja, kui keegi tahab vastata, tee mulle on päevaselge. Välja arvatud kui on lihtsalt mingi SMS'i ahvardamised.
Kahjuks aega puudumise tõttu (ja finantside ka, miks mitte? Pole vabandus vaid karm reaalsus) seda ei toimu enam ja pigem võtame üles üks või kaks suuremad olukordad ja paneme rippuma fessaris. Ja see ei lähe kindlasti lugemata sest Tambergi olukorraga, keegi liitust seletas meile kuidas see aja venitamise olukord täpselt toimus.
Ja meie olukorraga, ongi kõik ja piisab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustTegin videolugu, vist läks sulle vaatamata...
https://www.facebook.com/rumodispo/v...type=2&theater
Leave a comment:
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustAga sa oled ju ka teada tuntud ajakirjanik. Palun tee Unoga lugu neist nn kaheldatavatest olukordadest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustJag, see minu jaoks oli puhtalt viga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas realking Vaata postitustNeid olukordi on muidugi kerge kommenteerida. Ei vaidlegi, et saab punast näidata. Nüüd võiks hakata kommenteerima olukordi, mis sarnased, aga piirdusid kollasega või jäi "märkamata".
Ehk uus rubriik soccerneti: "vastab Uno Tutk"
Leave a comment:
-
Neid olukordi on muidugi kerge kommenteerida. Ei vaidlegi, et saab punast näidata. Nüüd võiks hakata kommenteerima olukordi, mis sarnased, aga piirdusid kollasega või jäi "märkamata".
Ehk uus rubriik soccerneti: "vastab Uno Tutk"
Leave a comment:
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustEi tea, mida Tutk arvaks sellest olukorrast, mis oli hetk enne esimest punast, kus tundus nagu oleks Flora mängija vea teinud...
Leave a comment:
-
Ei tea, mida Tutk arvaks sellest olukorrast, mis oli hetk enne esimest punast, kus tundus nagu oleks Flora mängija vea teinud...
Leave a comment:
-
Uno Tutk: ''Esimesel puhul on tegemist tõsise määruste rikkumisega – et teenida punast, ei pea vastane saama vigastust või lõpetama päeva traumapunktis –, see on täpselt selline olukord, millele juhtisin kohtunike tähelepanu nii hooaja eel kui ka pärast esimest hooaja poolt, kui analüüsi tulemusel leidsime, et 20 vooru järel ja 100 mängu jooksul on fikseeritud vaid 1 tõsine rikkumine, mille eest karistatakse punase kaardiga, samas on mitmed vigastusohtlikud sissesõitmised jäänud kohtunike poolt vaid kollase kaardi tasemele.''
Lõpuks ometi, see 'ma mängisin palli' jama busted.
Loodetavasti hakkavad punased lendama ka madamalate liigades (näiteks... https://www.facebook.com/rumori.calc...message_bubble )
Leave a comment:
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNesterov viskas Tambergile palli, et audist mängu paneks. See viskas järgmisele edasi, sai kollase.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: