Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• tpx
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Hiiu kunstmurule tuleb kiiremas korras pomm alla panna, see ei ole kvaliteetse jalgpalli mängimiseks mitte ühelgi meeskonnale kasulik. Vihmaga toob selle veel eriti esile.
    Olles kunstmurunduses täielik võhik, siis uurin, et mis Hiiu kattel täpsemalt viga on. Liiga kõva? Olen kuulnud, et nö. niisutussüsteemi pole, et muuta palli liikumine kiiremaks. Mis veel võiks parandamist vajada?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Hiiu kunstmurule tuleb kiiremas korras pomm alla panna, see ei ole kvaliteetse jalgpalli mängimiseks mitte ühelgi meeskonnale kasulik. Vihmaga toob selle veel eriti esile.
    Kannata, Flora varsti ju ehitab neile

Leave a comment:

• Sambaz
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Legion teenis sel hooajal Hiiult 4 punkti.

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied
    Vahelduseks ka natuke juttu platsil toimuvast.

Kaarel Usta: "Mind Kaljus oodanud väljakutsed on ju ikkagi täiesti teistsugused. Soomes mängisin ja oli lõbus, aga siin mängin ju meistritiitli nimel! Eks see pani mulle hooaja esimeses pooles ikka väikese pressi peale. Aga nüüd on kõik hästi."

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Kui me räägime liiga tasemest tervikuna, siis loomulikult, teame ju kõik, et see pole just kõrge. Ja loomulikult on inimesi, kelle jaoks on see määrav. Norras olles tahtsin kohalikku mängu vaatama minna ja küsisin kahelt norrakalt, et kus-mis ja millal on võimalik. Enne seda kui oma küsimusele vastuse sain, pidin 10-15 minutit kuulama kui sitt on Norra liiga ja et nemad seda küll ei vahi, nemad vaatavat ainult Premier League-i. Et ega me eestlased nii erilised ka pole.

Küll aga ei saa ma aru sellest, kui samasse lausesse põimitakse huvitavus ja põnevus, millel pole tasemega vähimatki ühist. Teinekord on laste hoovijalgpalli vaadata ka märksa põnevam kui seda päris jalgpalli. Tase ja põnevus ei ole sünonüümid.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    ma vist ainus, kelle jaoks Jope tekst oli pigem retooriline ning väljendanud enda ega ka teiste personaalset hoiakut. Loogikaliselt veidi vigane, aga kedagi halvustav...? foorumi võlud.
    Mareki jutt muidugi mõistlik, vist.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Jube laialt on levind väärarusaam, et oma arvamuse avaldamise eest teistsuguse arvamusega vastu vahtimist saamine on kuidagi kohutavalt ebaõiglane, või justkui oleks oma arvamuse avaldamine kuidagipidi selle arvamuse idiootseks pidamist välistav asjaolu.

Mul on siiralt kopp ees teiesugustest elukutselistest kritisööridest, kes 99% juhtudest ei anna endale aru, mis sitta nad suust välja ajavad. See on ka põhjus, miks ma foorumis pikalt vait olin, ja noh, eks nüüd olen jälle.

Jõudu tööle. Käige ikka tribüünil, seda on tore kuulda, et selles osas eksisin. Aga minge PALUN perse oma absoluutse, igikestva, kontsentreeritud, igasuunalise, kõikehõlmava (ja enamikul juhtudest alusetu või ebainformeeritud) negativismiga.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Ja kui sa juba selle teema peal oled, siis palun selgita mõne lihtlausega seda ka, kuidas Eesti klubide tribüünid täituvad (ja kas aasta, kahe või kahekümne jooksul? See on väga oluline) inimestega KOHE, kui igal viimasel kui kunstmurulapikesel on katus ja istmesoojendusega tribüünid. Või...
    Selgitas juba. Pole taset, pole piisavat kvaliteeti, pole põnev ega huvitav. Kui Sambaz väidab, et Jope on keskmisest suurem staadioni külastaja, siis tekib muidugi küsimus, et miks ta üldse käib seal kui see tema jaoks huvitav ja põnev pole. Mina sadomasohhist pole ja ei tee kunagi midagi, mis mulle midagi ei paku. Aga eks inimesed ongi erinevad.

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Seda haigem on see ila, ma väga vabandan.
    Ausalt öeldes ma ei saa aru, et millest selline ärritumine. Mida jope siis nii väga valesti ütles. Mõlemas arvamuses on oma point, seda ei saa keegi eitada. Lisaks oma arvamuse ütlemise eest ei peaks küll põlvedega selga hüppama juhul kui öeldu väga ei meeldi.

PS. Ka mina käin kohal staadionil ja ei vaata ei ilma ega ka. nõ mängu atraktiivsust ja ka mulle on rallist samuti pohlad.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Tead, Jope, miks ma Teaduste Akadeemia presidendile Tarmo Soomerele Rosby lainete kineetilise teooria teemal loenguid ei pea?

Ma ei tea neist lainetest mitte sittagi.
    Ja lõpetuseks selline pärl

Väga hea postitus, Marek.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Aus jutt jep muidu, Marek. Kuid selle vahega, et härra Jope käib väga tihedalt staadionil mänge vaatamas, ilmselt rohkem kui keskmine foorumlasest pihuneerija.
    Seda haigem on see ila, ma väga vabandan.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Aus jutt jep muidu, Marek. Kuid selle vahega, et härra Jope käib väga tihedalt staadionil mänge vaatamas, ilmselt rohkem kui keskmine foorumlasest pihuneerija.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    ☝️☝️☝️☝️☝️

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mind paneb tões ja vaimus käsi kokku lööma teatud kontingendi järjepidevus, kelle üks ja ainus mantra on "Eesti jalgpall on pask!", kes täiesti ilmselgelt Eesti klubijalgpallist grammivõrragi ei huvitu, ent kes ometi leiavad endas aina uut vaimujõudu, et järjepidevalt tulla foorumi Eesti jalgpalli alateemadesse, et siin kritiseerida, laita, mõnitada, alla lasta ja otsas trampida.

Omamoodi tunnustust väärt, muidugi.

Mulle näiteks absoluutselt ei lähe korda, grammi ka mitte, Ott Tänaku tegemised, ja ausalt öeldes ma pean rallisporti absoluutselt mõttetuks. Ta ei kõneta mind. Mul on SIIRALT savi sellest, mida Tänak teeb, mida või kus kuradi karuperses ta parasjagu võidab või ei võida, kas ta on omadega parasjagu kraavis, järves, kruusal või Zaporožetsis. Olen ikka aegajalt mõelnud, et miks ma peaksin minema kuhugi kuradi Kulbilohu kiiruskatsele metsa alla, perse märg, mätta otsas istuma? Miks ma peaksin seal õlut kaanima ja 0,7 sekundi jooksul minust mööda kihutava auto peale hingepõhjast röökima? Miks ma peaksin telekastki vaatama, kuidas inimesed autodega sõidavad? Miks... Minu arvates oleks vaja kõigepealt Viljandis Jakobsoni tänav korda teha enne, kui me saame hakata ennast rallirahvaks nimetama.

Ralli ei koti mind. See ei lähe mulle korda. Mul on autorallist, selle karussellis tiirlevaist sportlastest ja fännidest, ralliestoonjatest ja saaremaarallidest siiralt, südamepõhjast pohhui. Aga, fucking hell, ma ei leia endast, vastupidiselt ülevalpool mainitud kontingendile, vaimujõudu, et minna Delfi kommentaariumisse või Facebooki, et seal päevade, nädalate ja kuude kaupa läbi peanaha iniseda, laita, halada, irvitada, mõnitada - NB! - esinedes sealjuures tulihingelise asjatundja ja ala poolehoidjana, isetu ja heasoovlikuna, ajuti ehk isegi okaskrooni juustele sätitades.

Nii et, jah, mad respect. Vaprad vanad olete. Hambad tangis, käed rusikas, sõrmenukid valged, sitema jalgpallihomse poole. Uskumatu tahtejõud. Meresjevite vaim ei ole kuhugi kadunud, seda on liigutav tunnistada.

Mis puutub konkreetselt ülevalpool välja käidud väidetesse, siis need on täis nii raju lühinägelikkust ja piiratust, et käed, millega ma äsja sellistele tahtejõuliselt omnipotensetele härradele vaimustunult aplodeerisin, vajuvad jõuetult küljele rippu.

"Kas staadionil on pingeline ja huvitav," küsib too härra, andmata endale aru, et selle küsimuse küsimisega on ta iseenda jaoks tegelikult vastanud. Ei ole, Jope. Ei ole. Sinu jaoks ei ole. See on ka põhjus, miks sa oled tegija foorumis, mitte mõne Premium Liiga või esiliiga klubi tribüünil. Sellest küsimusest ja sellest vastusest tõukub ka üldine järeldus: sul polegi sinna asja. Sul ei ole seal huvitav. See ei huvita sind. Ergo, miks sa peaksidki sinna staadionile üldse minema? Miks mina peaksin Kulbilohu mustikametsas perset külmetama, et sajandiksekundiks möödavilksatava Sebastian Loebi auto tagaspoileri varju näha? Ei pea. Ei peagi. Mitte keegi ei pea mitte midagi.

"Õnnetuseks on see toode väga vilets ja seda keeruline müüa," ütleb Jope. "Reklaamindus, kogukonnatöö ja teleülekanded on raharaisk," sedastab ta, ja projitseerib oma mentaalse kapatsiteedi hämaramad kurvid keskmisest laiema ja elegantselt hooletu pintslilöögiga kõigile ülejäänutele.

12 kogukonnajuhti, kes praegu klubides palgal, on sellisel juhul... Väljasuremisele määratud idealistid? Lollakad? Oportunistid? Lihtsalt puugid EJL nisa küljes? Karin Pärnust on lollakas, et on suutnud Vapruse tribüünidele tuua rohkem publikut kui üheksa Premium Liiga klubi. Marek Viljandist on lollakas, et on Tuleviku publikuarvi kolme aastaga ligi kahekordseks ja stabiilselt kasvavaks keeranud. Jelena Narvast on lollakas, et toob Transi tribüünidele hulkuva koera, elus pettunud alkohooliku ja möödakõndiva tervisesportlase asemel täna keskmiselt üle kolmesaja narvalase?

Aga ole hea, Jope, ütle palun Karinile ja Marekile ja Lenale ja nende kolleegidele, et nad on lollakad. Veiko Soole, Premium Liiga arendusjuhile, kes teeb 18-tunniseid tööpäevi kuus päeva nädalas, talle võid ka seletada, et ta raiskab lihtsalt mõttetult raha ja müüb tsellofaani pakendatud sitta. Neile, kes käivad Eesti klubijalgpalli vaatamas, igal aastal 15-20% võrra suuremates hulkades, võid muidugi ka oma loengumaterjalid saata, et nemad ka aru saaks, et see on debiilne, mis nad teevad.

Ja kui sa juba selle teema peal oled, siis palun selgita mõne lihtlausega seda ka, kuidas Eesti klubide tribüünid täituvad (ja kas aasta, kahe või kahekümne jooksul? See on väga oluline) inimestega KOHE, kui igal viimasel kui kunstmurulapikesel on katus ja istmesoojendusega tribüünid. Või...

Või on tegelikult asi hoopis nii, et kui nood staadionid on ükskord valmis ja tasuta kuuma teega tembtud Jägermeister piletihinna sees, seisavad nood tühjana järgmised üksteist aastat, sest... Noh, sest kedagi ei koti eriti see, mis seal staadionitel SEES toimub? Ja kas siis pole mitte taas, loodusseadusele kohaselt, platsis järgmised Suvalised Joped ja tee-pee-iksid, kes kasvavad nagu võililled läbi asfaldi, et siis teadjal ilmel küsida: türa, kaua võib?

Tead, Jope, miks ma Teaduste Akadeemia presidendile Tarmo Soomerele Rosby lainete kineetilise teooria teemal loenguid ei pea?

Ma ei tea neist lainetest mitte sittagi.

Kui kuradi lihtne, kas pole?

Lisaksin omalt poolt muidugi juurde, et teepeeiks arvab, et A le Coqi ehitamine oli ka mõttetu raiskamine ja palju parem oleks täna mängida Tallinna Kalevi staadionil rahvuskoondise mänge. Või Kadriorus. Või Wismari staadionil. Või kuskil mujal ägedal staadionil, mis kindlasti oleks rajatud, kui ALC Arenat poleks ehitatud.

Leave a comment:

Working...
X