Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    "Täna on tulnud selle juhtumi kohta täiendav informatisoon. Muuhulgas see, et mängija, kes andis esialgse proovi 23. augustil, lahkus võistkonna juurest 24. augusti hommikul, mitte 22. augusti õhtul pärast Viljandi Tuleviku mängu, nagu oli seni teada," ütles EJL-i kriisikomisjoni liige Mihkel Uiboleht Soccernet.ee-le.

Lisaks esialgsele koroonapositiivsele on tänaseks Kaljus avastatud veel seitse koroonapositiivset mängijat, kes ei täitnud hotellis viibides isolatsioonireegleid ja puutusid omavahel kokku.
    Ma loodan, et keegi võetakse vastutusele - see pole hetkel koht kus ülejala lasta ja lihtsalt ignoreerida olukorda.

Meie liiga eurokoenfisendile võib see mõjuda laastavalt.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Kui võtta kõik need pisemad ja suuremad äpardused seoses Kaljuga siis tervikpilt kokku paneb mind küsima, et kas Tehva hakkab kogu klubi juhtimisest ära väsima?
    Mis mõttes? Kogu aeg ju sama seis ehk hulk äpardusi olnud. Aga väsimus on ma usun küll peal.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Kui võtta kõik need pisemad ja suuremad äpardused seoses Kaljuga siis tervikpilt kokku paneb mind küsima, et kas Tehva hakkab kogu klubi juhtimisest ära väsima?

Leave a comment:

• godzilla
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Eile sai vaadatud Kalju eurovastase Mura liigahooaja esimest kohtumist eelmise aasta meistri Celje vastu, mille nad võõrsil 2:0 võitsid. Ja noh, olgem ausad, väga lubav see vaatamine Kalju võimaluste vaatevinklist just ei olnud. Kvaliteeti, eriti keskväljal, oli ikka metsikult. Kui siit kaugelt Eestist võib jääda küsimus, et kuidas meie suurim keskväljalootus Käit Sloveeniaski (pealegi klubis, kellel viimasel ajal just liiga hästi ei lähe) kandvat rolli ei mängi, siis eilne vaatamine andis sellele küsimusele vastuse küll. Kalju ainsaks võimaluseks jääb see mäng maksimaalselt füüsiliseks ajada.
    Seda ka tegelikult Kalju ju teeb, mängib väga füüsilist mängu v.a Natho. See mees ära nullitakse siis on ikka päris nutune

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Eile sai vaadatud Kalju eurovastase Mura liigahooaja esimest kohtumist eelmise aasta meistri Celje vastu, mille nad võõrsil 2:0 võitsid. Ja noh, olgem ausad, väga lubav see vaatamine Kalju võimaluste vaatevinklist just ei olnud. Kvaliteeti, eriti keskväljal, oli ikka metsikult. Kui siit kaugelt Eestist võib jääda küsimus, et kuidas meie suurim keskväljalootus Käit Sloveeniaski (pealegi klubis, kellel viimasel ajal just liiga hästi ei lähe) kandvat rolli ei mängi, siis eilne vaatamine andis sellele küsimusele vastuse küll. Kalju ainsaks võimaluseks jääb see mäng maksimaalselt füüsiliseks ajada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Etv+ näitab Kalju euromängu.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust

Muidugi Tehvat tahaks küll kiita, ma loodan, et kangelane võetakse ikka noortetreeneriks, parim eeskuju oma väidetavate noalugude, kakluste ja ma ei tea veel millega.

Johaidii.
    Küsiks su ja mõne teise suhtumist naisepeksu? Kas sellega peaks ka kaasnema tagasiastumine ja avalik vabandamine?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Miks Lepmets kuskil (vkontakte?) valjult vabandama peab? Kes ta on? Suvaline mupo (võib-olla) töötaja või siis töötu. Keda kotib.

Muidugi Tehvat tahaks küll kiita, ma loodan, et kangelane võetakse ikka noortetreeneriks, parim eeskuju oma väidetavate noalugude, kakluste ja ma ei tea veel millega.

Johaidii.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Irv. Kas siin pole mitte detailid ja kaasused hoopis teised härra Kerner? Et noh, hakkame võrdlema karvast tussi ja ära aetud siledat pehmet tussi?
    Lastetoa värk! Kuidas on õpetatud, nii ka käitutakse.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
    Lastetoa värk! Aga teistelt nõuad hoopis midagi muud. Ka lastetoast kaasa tulnud.
    Irv. Kas siin pole mitte detailid ja kaasused hoopis teised härra Kerner? Et noh, hakkame võrdlema karvast tussi ja ära aetud siledat pehmet tussi?

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Vaikimine kuld, rääkimine hõbe. Antud olukorra puhul peab see paika minu hinnagul.
    Lastetoa värk! Aga teistelt nõuad hoopis midagi muud. Ka lastetoast kaasa tulnud.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Kõige parem on kohe peale juhtunut vabandada. Võimalik, et peale nädalalist mõttepausi. Ehk siis Lepmetsa olukorras juuli algul. Kuid parem hilja kui mitte kunagi. Praegu on igatahes vaikus.
    Vaikimine kuld, rääkimine hõbe. Antud olukorra puhul peab see paika minu hinnagul.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Aga pane nüüd härra Kerner ennast tema olukorda. Mis sina oleksid teinud? Oletame, et sa oled nüüd Lepmets, mis oleks sinu käik?
    Kõige parem on kohe peale juhtunut vabandada. Võimalik, et peale nädalalist mõttepausi. Ehk siis Lepmetsa olukorras juuli algul. Kuid parem hilja kui mitte kunagi. Praegu on igatahes vaikus.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Oled tema vabandust kuulnud? Ta oli vait ja lootis, et asi välja ei tule.
    Aga pane nüüd härra Kerner ennast tema olukorda. Mis sina oleksid teinud? Oletame, et sa oled nüüd Lepmets, mis oleks sinu käik?

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    See esimene lause sinupoolt on nüüd täielik jama. Ma olen kunagi tõesti EJL kritiseerinud igal võimalikul viisil ja kritiseerin paljude asjade eest ka edasi, aga ma olen ka varasemalt teatud otsuseid/tegusid kiitnud seega on see sinupoolt väga meelevaldne jama ja ma ei ole kritiseerinud hetkel mingit EJL otsust seega natukene lapsik ärapanemise katse?

Purjus peaga sõitmine on kahtlemata väga null tolerantsiga tegevus ja Lepmets peakski saama riiklikult täie rauaga karistada.

Hugo Lloris, Wayne Rooney, Yaya Toure, Roberto Firmino kõik on jäänud täispeaga vahele ja saanud oma karistused riigipoolt ja edasi mänginud. Kui see oli ühekordne ja ta avalikult vabandab ning kahetseb ning sportliku printsiibi alusel mahuks koondisesse, siis ma ei näe põhjust miks ta ei võiks mängida.

Tema tegu ei saa ega ei tohigi mitte millegagi õigustada. Kuid eks lõplik otsus ju langeb ikkagi peatreenerile, et kas ta soovib meest koondisesse sõltuvalt asjaoludest.
    Oled tema vabandust kuulnud? Ta oli vait ja lootis, et asi välja ei tule.

Leave a comment:

Working...
X