320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Malfoy
    replied
    Läksin Kalju kodulehele, et vaadata meeskonna liikmeid.
    Ugge, Reginald, Kirss jne. on vist tagasi tulnud.
    Tip-top Metallica.

    Leave a comment:


  • nonoh
    replied
    Sest seda polnud ära keelatud ja ükski meeskond sellest eelist ei saanud.

    Leave a comment:


  • $$$
    replied
    Hull draama oli lahti kui kure fännid olid aia taga, aga kui samal ajal istutakse kambakesti koos pubis, siis mis vahet tegelt on? Koroona levib ju täpselt samamoodi

    Leave a comment:


  • meesmuiste
    replied
    Juhtus kuidagi nii, et täpselt samal ajal sai tehtud Soccernetiga lugu Kalju fännidest. Ju siis oli põhjust. Minu versioon ilmus nüüd ja on siin, ka 4Ks Head vaatamist!

    Leave a comment:


  • --andres--
    replied
    Kristal, Eesti Mourinho?

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Kaua Kristal Tulevikus vastu pidas?
    4 kuud ja 20 päeva vist. Samas kuidagi ebalev on see Kalju mäng suurematega tõesti. Enesekindlust nagu üldse ei oleks meestel, et võtaks kotid pihku ja hakkan nüüd tegutsema nahaalselt. Kuigi kas üldse on kedagi eesti turult võtta kui Kristal sacki? Esimese hooga ei tule nagu üldse meelde.

    Leave a comment:


  • QRkood
    replied
    Kaua Kristal Tulevikus vastu pidas?

    Leave a comment:


  • -RoMaRiO-
    replied
    Piinlik on lugeda seda Kristali ila. Võtaks kordki vastutuse millegi ees. Sulle anti kätte jaanuaris meeskond, kes suutis mängida palliga, luua võimalusi positsioonirünnakus, olla ohtlik kontrates. Mängudes, kus sa sülitasid reeglitele, millises koosseisus tuleb ametlikke mänge mängida. Hetkel ei ole tõesti ründajat, mis teeb olukorra keeruliseks, aga me ei suudaks hetkel luua isegi mitte midagi siis, kui meil ka ründaja oleks. Mängijatel puudub igasugune enesekindlus ja sära silmades, et võidelda selle klubi eest ja see on koht, kus vastutad sina, mitte mängijate individuaalsed eksimused. Ja kui standardid ka lõpuks enam väravaid ei too, siis oledki pärast kaheksandat vooru juba tiitliheitlusest kaugel. Pole mitte kunagi varem ühegi treeneri sacki nii kiirelt oodanud kui hetkel.

    Leave a comment:


  • Kasper
    replied
    Romario jutud ka siin seni tähelepanuta jäänud. Äkki pole mõni veel näinud.

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Nachinjo on tegelikult ikka väga hea. Ta on täpselt selline mängija kelle parimad omadused tulevad välja kui sul on hea tiim taga, kas Kalju on hea tiim on juba teine küsimus. Aga üldjuhul see esimene puude ja platsinägemine meenutab veits Zakat. Nachinjol on muidugi ka näha, et nooruses on tehtud korralik tehniline pagas alla - mis teadupärast on vutis tähtsaim element. Ja just see jätab meie kohalikel mängijatel soovida väga tugevalt.

    Leave a comment:


  • godzilla
    replied
    Ma pole veel aru saanud kas Nacho on hea või mitte, arusaadavalt seda meest on praegu niimodi lõhutud seal keskväljal, et jube.

    Leave a comment:


  • rallikas
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Millal Kalju viimati võõrsil kaotas?
    Premium Liigas viimane võõrsilkaotus 26. august 2017, kui kaotati Kadriorus 0:2 Levadiale.
    2019 aastal kaotati 3 mängu ja need kõik Hiiul, vastavalt Paidele, Florale ja Tammekale. 2018 tuldi ilma ühegi kaotuseta meistriks.

    Leave a comment:


  • Vask
    replied
    Millal Kalju viimati võõrsil kaotas?

    Leave a comment:


  • Silver
    replied
    Kristal on muidu muhe sell, aga nii kui kõlab avavile, siis tõmbab sellise sae käima. Ma ei kujuta ette, mis tal vererõhk on terve mängu vältel. Päris toorelt tulistab, aga kui tulemusi on ette näidata, siis palun, jätkaku. Tänane võit oli ikka päris tõsine võitlus. Sorri, aga juuni, Hiiu KUNSTMURU ja Premium liiga jalgpall ei käi väga kokku. Päris robustne värk ikka, aga paneme edasi.

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Algselt postitas -vandersell- Vaata postitust
    Võimas esitlus täna Kalju poolt! Siiski kas ma olen ainukene, kelle jaoks iga järgneva hooajaga tundub Kristal üsna ebasümpaatne treener? Selline Aavo Sarapi stiili, kes pidevalt möliseb kohtunikega ja targutab palju?
    Eks ühest küljest on teatud emotsionaalsust tore näha meie treeneritelt. Aga liigne ärplemine ja tõmblemine iga väikse asja puhul on saanud Kristalile juba kombeks ja see tekitabki ebasümpaatse mulje. Belovi puhul näiteks tundub see emotsionaalsus rohkem loomulikuna, kui Kristali puhul.

    Leave a comment:

Working...
X