"Mälestatakse politseiniku kelle naine hukkus"
Ja te virisete Aet'i kallal?
Pärnpuu oleks võinud küsimusele "noh, Marko, kukk või kotkas?" vastata, et "ükspuha kumb, parem ikka kui kalkun!"
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Iniesta?Algselt postitas risto Vaata postitustviktoriiniküsimus - kes on vanema Tiisleri lemmik jalgpallur?
Leave a comment:
-
ETV+ näitab vaheajal avapoolaja tipphetki, mida analüüsitakse läbi. Meil näidatakse mingit tinistamist, suvalist jalkavideot ja Mart Müüriseppa etenduse reklaami. #absurd
Leave a comment:
-
Mul on mingist stuudiost sügavalt savi, aga vahel tundub, et kommentaatorid ikka väga ei jaga mängijate tausta. Hetkel Slovakkia-Venemaa mängu ajal nt räägiti Neustädterist kui puhtast keskkaitsjast, kes ootamatult pandi kaitsvaks keskpoolikuks.
Leave a comment:
-
Teever on üks viimase aja suurimaid täkkessepanekuid! Samuti oleks ilmselt Hurt all-day-long nendest eespool.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustOhoh. Kui Kristal ja Reim isegi "kõrvalekspertidena" matsu ei jaga, siis keda üldse kutsuda?
Paluks mitte segi ajada nende panust väikese Eesti jalgpalliajalukku, vaid räägime siinkohal siiski kommenteerimisoskusest.
Leave a comment:
-
Kunagi juhtus selline asi, et sõitisin neist ühe poisssõbraga Viljandisse ja seal juhtus meil kerge liiklusõnnetus, kui tüüp tagurdas autoga vastu kultuurikolledži seina. Tegu oli siis selle naissaatejuhi autoga. Ma hakkasin robustselt naerma, aga noormees oli totaalpaanikas ja karjatas: "Kurat, kui sa seda kusagil ütled, siis ma tean sinu kohta ka saladusi!"
Nuvot, nüüd on persses...
Leave a comment:
-
No ma olen pigem ikka Esse leeris. Tema võiks kõigi saadete juht olla!Algselt postitas eika Vaata postitustMulle meeldib (vähemalt teleekraanil) Gavronski hääl või tämber räigelt. Kui oleks minu teha, siis ta oleks kõikide ETV saadete saatejuht!
Leave a comment:
-
Mulle meeldib (vähemalt teleekraanil) Gavronski hääl või tämber räigelt. Kui oleks minu teha, siis ta oleks kõikide ETV saadete saatejuht!
Leave a comment:
-
Nagu juba teemast läbi käinud, siis toogu Eeva stuudiosse ära ja siis pole kellelgi enam piisavalt tähelepanu midagi küsimuste/vastuste kvaliteedi kohta kobiseda.
Leave a comment:
-
ooo, count kindlasti, siis Aet ütleb, et Lazio on parem, kui AS Roma, kas pole?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustFoorumlasi ofkoors!
Kas Totti hakkab vanaks jääma"
Leave a comment:
-
Foorumlasi ofkoors!Algselt postitas Gallacher Vaata postitustOhoh. Kui Kristal ja Reim isegi "kõrvalekspertidena" matsu ei jaga, siis keda üldse kutsuda?
Leave a comment:
-
Ohoh. Kui Kristal ja Reim isegi "kõrvalekspertidena" matsu ei jaga, siis keda üldse kutsuda?Paraleele tõmbaks igasuguste Kristalite ja Reimidega, kes minu silmis ei sobi absoluutselt "kõrvaleksperdiks" oma täielikult aegunud sõnavara ja arusaamisega tänapäeva jalgpallist.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: