Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• marcello
    replied
    "Mälestatakse politseiniku kelle naine hukkus"
    Ja te virisete Aet'i kallal?
    Pärnpuu oleks võinud küsimusele "noh, Marko, kukk või kotkas?" vastata, et "ükspuha kumb, parem ikka kui kalkun!"

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas risto Vaata postitust
    viktoriiniküsimus - kes on vanema Tiisleri lemmik jalgpallur?
    Iniesta?

Leave a comment:

• risto
    replied
    viktoriiniküsimus - kes on vanema Tiisleri lemmik jalgpallur?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    ETV+ näitab vaheajal avapoolaja tipphetki, mida analüüsitakse läbi. Meil näidatakse mingit tinistamist, suvalist jalkavideot ja Mart Müüriseppa etenduse reklaami. #absurd

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Mul on mingist stuudiost sügavalt savi, aga vahel tundub, et kommentaatorid ikka väga ei jaga mängijate tausta. Hetkel Slovakkia-Venemaa mängu ajal nt räägiti Neustädterist kui puhtast keskkaitsjast, kes ootamatult pandi kaitsvaks keskpoolikuks.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ohoh. Kui Kristal ja Reim isegi "kõrvalekspertidena" matsu ei jaga, siis keda üldse kutsuda?
    Teever on üks viimase aja suurimaid täkkessepanekuid! Samuti oleks ilmselt Hurt all-day-long nendest eespool.

Paluks mitte segi ajada nende panust väikese Eesti jalgpalliajalukku, vaid räägime siinkohal siiski kommenteerimisoskusest.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kunagi juhtus selline asi, et sõitisin neist ühe poisssõbraga Viljandisse ja seal juhtus meil kerge liiklusõnnetus, kui tüüp tagurdas autoga vastu kultuurikolledži seina. Tegu oli siis selle naissaatejuhi autoga. Ma hakkasin robustselt naerma, aga noormees oli totaalpaanikas ja karjatas: "Kurat, kui sa seda kusagil ütled, siis ma tean sinu kohta ka saladusi!"

Nuvot, nüüd on persses...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Mulle meeldib (vähemalt teleekraanil) Gavronski hääl või tämber räigelt. Kui oleks minu teha, siis ta oleks kõikide ETV saadete saatejuht!
    No ma olen pigem ikka Esse leeris. Tema võiks kõigi saadete juht olla!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Mulle meeldib (vähemalt teleekraanil) Gavronski hääl või tämber räigelt. Kui oleks minu teha, siis ta oleks kõikide ETV saadete saatejuht!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Eeval on seksikam hääl. Gavronski on pigem silmale.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Anna Gavornski veel tema kõrvale ja stuudiokülalisi polekski vaja!

Leave a comment:

• Montag
    replied
    Nagu juba teemast läbi käinud, siis toogu Eeva stuudiosse ära ja siis pole kellelgi enam piisavalt tähelepanu midagi küsimuste/vastuste kvaliteedi kohta kobiseda.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Foorumlasi ofkoors!
    ooo, count kindlasti, siis Aet ütleb, et Lazio on parem, kui AS Roma, kas pole?
    Kas Totti hakkab vanaks jääma"

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ohoh. Kui Kristal ja Reim isegi "kõrvalekspertidena" matsu ei jaga, siis keda üldse kutsuda?
    Foorumlasi ofkoors!

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Paraleele tõmbaks igasuguste Kristalite ja Reimidega, kes minu silmis ei sobi absoluutselt "kõrvaleksperdiks" oma täielikult aegunud sõnavara ja arusaamisega tänapäeva jalgpallist.

Leave a comment:

Working...
X