Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vaikiv mees
    replied
    viimase 10minutiga hakkas jaaniilma juba lubama Tallinnas

tundub jah, et need müstilised tehn. probleemid, mida mujal ei paistnud olevat,
    on tingitud äikesest Tallinnas, mis nüüd näitab vaibumise märke

Elisa taldrikusse õnneks sisse ei löönud ja vähemalt ühendus ETV stuudioga säilis

Leave a comment:

• Valzzz
    replied
    Otsefeed tuleb satilt ja viimase 10minutiga hakkas jaaniilma juba lubama Tallinnas

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Mees pearubilniku juures oli Messi fänn ja hakkas märatsema? Päris piinlik kui mängu lõpus ei suudeta 10 minutiga pilti ette saada.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    ETV, the fuuuuuuuk?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tegelikult see on tõsine mõnitamine Marek Lemsalu suunas. Siin ei pea isegi midagi üle dramatiseerima ega sääsest elevanti tegema, aga kui sellisele Eesti Jalgpalli ütleme ausalt Legendile pannakse tutvusteks, et ta on Liis Lemsalu Isa, siis on see korralik pähekusemine.
    Õnneks pole Lemsalu sinusugune lumehelbeke. Muidugi soovitaks Pohlaku nimeks panna Tomi Rahula äi.

Või Alvar "Pole Tarmo poeg" Tiisler ja Tarmo "Pole Alvari poeg" Tiisler.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tegelikult see on tõsine mõnitamine Marek Lemsalu suunas. Siin ei pea isegi midagi üle dramatiseerima ega sääsest elevanti tegema, aga kui sellisele Eesti Jalgpalli ütleme ausalt Legendile pannakse tutvusteks, et ta on Liis Lemsalu Isa, siis on see korralik pähekusemine.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Haha. Mida v*ttu
    Tohoh! Liis Lemsalu isa kutsuti ETVsse jalgpalli kommenteerima!

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Haha. Mida v*ttu

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    ETV, the fuuuuuuuk?
    Kuskohast sa minu screenshoti said :|

Leave a comment:

• zelee
    replied
    ETV, the fuuuuuuuk?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oot, mul jäi taaskord kommentaatori nimi kuulmata, aga kes see "jällegist"-mees on?

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    ma ei oska neil Voolaidudel-Pärnpuudel-Lelovidel õieti vahetki teha. juttu jagub, aga midagi huvitavat kuuleb vähe, isegi hääled samasugused.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Mingil põhjusel peab härra Voolaid vajalikuks hinnata vist iga kõnealuse mängija klassi. Paistab, et kogu analüüs põhineb ühel kindlal olukorral või siis parimal juhul käesoleval mängul. Eile said saudid pidevalt puid alla. Minu arust võiks analüüsida pigem meeskonda kui tervikut.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    See on vist see kes praegu Taani - Austraalia mängul on? See on küll esimest korda kui mul kõrvast verd hakaks tulema, jah. Kohutav jutt.
    Jep, täna eriti kohutav.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    See on vist see kes praegu Taani - Austraalia mängul on? See on küll esimest korda kui mul kõrvast verd hakaks tulema, jah. Kohutav jutt.

Leave a comment:

Working...
X