ei saa aru mis see delfi siia puutub, ma ei loegi seda, rääkimata kommenteerimisest.
ja ma ikkagi ei saa üldse aru mille põhjal otsustati ERR'is just laskesuusatamist näidata? Jurim, Sul on mõni idee?
Mõeldes sellele kui palju maailmas üldse on erinevaid spordialasid. Mis seal siis oli, see oli kõige odavam ala mida sporditoimetus üldse leidis?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Delfi kommentaator oled veel?Algselt postitas chac Vaata postitusterr... kuskil on vist mingi tõsine error sisse pääsenud. Eestis on mõni maailmatasemel laskesuusataja, kellest ma midagi ei tea? Või millepärast ERR just laskesuustamiast näitab? Maailmas on ju sadu populaarsemaid spordialasid...
Leave a comment:
-
err... kuskil on vist mingi tõsine error sisse pääsenud. Eestis on mõni maailmatasemel laskesuusataja, kellest ma midagi ei tea? Või millepärast ERR just laskesuustamiast näitab? Maailmas on ju sadu populaarsemaid spordialasid...Algselt postitas rookies Vaata postitustKas ERR on laskesuusa MK etappidel ostnud spetsiaalse telepildi et Eesti sportlase laskmist näeb lasketiirus? Igatahes huvitav lahendus
Leave a comment:
-
Pall läheb Benzemast välja, kohtunik näitab selgelt väravalööki. Kalkun: "Ja tuleb nurgalöök". Näidatakse kordust. "Paistab, et nurgalöök mängiti kiirelt juba kiirelt lahti, pall on mehhiklaste käes". Ei noh, ok.
Siis jälle tulid need toredad väited James Rodriguezi ja seekord ka Isco kohta. Pigem võiks selle teema vahele jätta kui vaatajatele mingit jura ajada.
Leave a comment:
-
Aaa, see on see maailmajagude koondiste asi. My bad.Algselt postitas Martin Vaata postitustMoskva või Piiter oli vist. Üks kahest.
Leave a comment:
-
Jaapanis toimub, 14 dets Atlectio Nacional (Kolumbia) - Kashima Antlers (Jaapan) ja 15. dets Real - América (Mehhiko) .
Finaal 18ndal
Leave a comment:
-
Eem, se turniir keset talve ei toimu?Algselt postitas Martin Vaata postitustMoskva või Piiter oli vist. Üks kahest.
Leave a comment:
-
Moskva või Piiter oli vist. Üks kahest.Algselt postitas StokTahan ka jalgpallisõbraks hakata. Kus see turniir toimub ja kes Reali käest tappa saama hakkavad?
Leave a comment:
-
Usu on täitsa olemas inimesi kes jälgivad peale tippliigade ka muid liigasi ja turniire.Algselt postitas StokTahan ka jalgpallisõbraks hakata. Kus see turniir toimub ja kes Reali käest tappa saama hakkavad?
Leave a comment:
-
Just nimelt.Algselt postitas rookies Vaata postitustKas ERR on laskesuusa MK etappidel ostnud spetsiaalse telepildi et Eesti sportlase laskmist näeb lasketiirus? Igatahes huvitav lahendus
Leave a comment:
-
Kas ERR on laskesuusa MK etappidel ostnud spetsiaalse telepildi et Eesti sportlase laskmist näeb lasketiirus? Igatahes huvitav lahendus
Leave a comment:
-
Avastasin endalegi üllatuseks,et ETV on ilma jäänud ka Eesti aastasportlase galast.( näitab seda see aasta eesti meedia. st kanal2 ja postimees.) Kas see ongi etv sporditoimetuse lõpp? Peale selle kui jäädi ilma olümpiast on vist varsti oodata suurt äraminejate lainet(?) Kaljuveeri kambakas tundub hetkel eriti massiivne.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: