Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Miks ETV spordiportaalis eestikeelse kommentaariga näidatav Levadia - Paide geoblokeeringuga on? WTF?
-
Äkki nüüd paneb kiiremini VSB kanalit HD ajama? Aga, ETV oleks pildis suht okei ikkagi ju. Kommetaatorid kah ju enam vähem. Tiislerid, Kalkun ja veel..
Mis selle Barca-Liverpooliga on? Ei meenu hetkel.
Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Seal mängisid vähemalt omad ja nägi Vanuatut & co-d, keda ilmselt ei olnud keegi enne näinud ega näe ka pärast. Samas kui sellest eilsest mängust mõttetumat asja on raske ette kujutada.Algselt postitas krissucool Vaata postitustKuule mõned segased olevat isegi neid "Eesti koondise" okeaania turnee mänge vaadanud.
Inimene on üks veider olend.
Leave a comment:
-
Kuule mõned segased olevat isegi neid "Eesti koondise" okeaania turnee mänge vaadanud.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustWow, keegi isegi vaatas seda mängu?
Inimene on üks veider olend.
Leave a comment:
-
No ma eelistasin igatahes Linnar Priimägi reisisaadet ja Õnne 13. Mare Peterson on linnapeaks saanud vahepeal?!?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustWow, keegi isegi vaatas seda mängu?
Leave a comment:
-
jah, muidugi. Mulle Indermitte meeldib, kohe näha, et jagab veidi ülekeskmise vutimängu.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustWow, keegi isegi vaatas seda mängu?
Leave a comment:
-
Mulle tundus küll et polnud mingit "selget" suluseisu...Algselt postitas RealFan Vaata postitustTiisler päris norm vana.
Ronaldo teise värava ajal oli "selge suluseis". Veel parem väide oli, et Bale polegi Realis põhimeheks saanud. Hästi siis.
Leave a comment:
-
Tiisler päris norm vana.
Ronaldo teise värava ajal oli "selge suluseis". Veel parem väide oli, et Bale polegi Realis põhimeheks saanud. Hästi siis.
Leave a comment:
-
Spordiportaalis peaks ülekanne olema.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustERR siis alagruppide loosimist ei kanna?
Leave a comment:
-
Rugby League World Cup-i ka ei näidanud. Ja Islandi 4x4 Offroad mäkketõusuvõistlusi ka mitte.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMM'i playoffe ei näita?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: