Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Noorem Tiisler on selline tõusik, kellel enamasti midagi tarka v humoorikat lisada ei ole.
Leave a comment:
-
Tiba häiriv on küll, kuidas noorem Tiisler Aderile koguaeg vahele segab. Krooniline mölapidamatus on vist selle haiguse nimi või läheb lihtst nii äksi täis? Eller Jr on parem nagu ka tõesti Maarja Värv. Samas korra oli Värv ühel MK etapil koos Eveli Sauega kommenteerimas ja siis läks küll parajaks laadaks.
Leave a comment:
-
Dolli ema peidab end keldrisse ja ei vaata kunagi tulistamist ja üldse Dollile ei sobi need õhtused sõidud.Algselt postitas eika Vaata postitustIgatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
Leave a comment:
-
Maarja VärvAlgselt postitas eika Vaata postitustMa olen sellel MMil järjepidevalt laskesuuska sattunud hilinemisega vaatama ja miskipärast ütleb etv kodukas, et kõiki ülekandeid kommenteerivad Tiisler ja Ader, kuigi tegelt on hooti ka üks tsikk (kas see teema on juba Vagiinawulffides tõstatatud?). Igatahes, ma ei tea, kes see tsikk on, aga superoosom on. On loomulik, veitsa oskab nalja visata, ei maga olukordi maha ja näib ka tausta teadvat. Polegi vist nii ägedat Eesti naiskommentaatorit olnud enne. Tõsiselt. Igatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
Leave a comment:
-
Ma olen sellel MMil järjepidevalt laskesuuska sattunud hilinemisega vaatama ja miskipärast ütleb etv kodukas, et kõiki ülekandeid kommenteerivad Tiisler ja Ader, kuigi tegelt on hooti ka üks tsikk (kas see teema on juba Vagiinawulffides tõstatatud?). Igatahes, ma ei tea, kes see tsikk on, aga superoosom on. On loomulik, veitsa oskab nalja visata, ei maga olukordi maha ja näib ka tausta teadvat. Polegi vist nii ägedat Eesti naiskommentaatorit olnud enne. Tõsiselt. Igatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
Leave a comment:
-
Bravo ETV! Väga hästi õnnestunud ülekanne ning sain vinge elamuse. Ei juhtu just tihti, et teleka taga karjuma hakkan.
Leave a comment:
-
+ 1Algselt postitas Rudy Vaata postitustEnnem tänast ma ei kujutanud ette kuidas rallit teles üle kanda, aga alles nähtu järel kiidan ülekannet. Pidevalt oli action pildis ja asjalikud kommentaatorid. Hea töö.
Jäin samuti väga rahule.
Leave a comment:
-
Ennem tänast ma ei kujutanud ette kuidas rallit teles üle kanda, aga alles nähtu järel kiidan ülekannet. Pidevalt oli action pildis ja asjalikud kommentaatorid. Hea töö.
Leave a comment:
-
ERR-i omade kohta ei oska öelda aga nii mõnegi teise väljaande repoter vaatas mängu enne kui Pijpersi pressikonverentsile tuldi ning nõks varem sinna saabudes jälgiti ka läbi nutiseadme mängu.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMa olen 99% kindel, et mitte keegi ei ERRi sporditoimetusest seda mängu ei vaadanud ning uudis tehti basic-statistikast.
Leave a comment:
-
Ma olen 99% kindel, et mitte keegi ei ERRi sporditoimetusest seda mängu ei vaadanud ning uudis tehti basic-statistikast.Algselt postitas mrtnkschn Vaata postitustInimestele läheb tõesti Klavan korda, aga serveeritakse mängu üksikuid eksimusi, milleks? Seda nagu ei mainita, et Klavan päästis ühe väravasituatsiooni kui Defoe 1v1 Mignoletiga läks? Lõpetuseks, et tahaks näha rohkem ratsionaalsust väljaannete poolt, sest hetkel on Klavani käekäik päris elu24 muutunud.
Leave a comment:
-
Hea, et sa ütlesid, ju leiaks mõne teise koha ka: https://www.facebook.com/Ohtuleht/ph...422933/?type=3Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa usun, et Šmutov võib teid näiteks mõnda õhtuvahetusse proovima võtta. Noh, et kuidas spordiajakirjandus toimib, mida loetakse, mida ei loeta jne.
Leave a comment:
-
Selle peale võib kohe öelda, et ega enne millenniumi polnud meil praktiliselt mitte kellegil arvutitki kodus, rääkimata internetiühendust -> veel enam striimimisest... Viimane on ju nii üks põhjuseid kui ka lahendusi probleemile...Algselt postitas lenc Vaata postitustKui nüüd hakata rääkima kuidas 20 aastat tagasi oli muru rohelisem, siis läbi mingi must-valge udu mulle meenub, et Mart Poomi puhul näidati ETV spordiuudistes ikka täitsa videopilti. Tuleb meelde näiteks selline olukord, kus ManUnitedi vastu Poomi veast penalti tuli, mille ta aga kohe ära tõrjus jne.
JuriM-le tänud harimast...
Leave a comment:
-
Wat, ETV näitab just see aasta enamuse Laskesuusatamise MK võistlusi otsepildis, koos eklusiivse pildiga meie sportlaste esinemisest. Ja Lessing sõidab ilusti edasi, pole sugugi lõpetanud.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustNüüd pean tunnistama oma võhiklikkust, aga sellisel juhul oli ERR-il siis laskesuusatamise pilt, jah? Seal ju Lessing lõpetas ning kas peale seda keegi punktikohale on jõudnud?
Leave a comment:
-
Vaadates, kui kiivalt ja kui operatiivselt premieri materjale internetist maha korjatakse, siis ilmselt on see videoõigus ikka päris piraka hinnasildiga.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustNüüd pean tunnistama oma võhiklikkust, aga sellisel juhul oli ERR-il siis laskesuusatamise pilt, jah? Seal ju Lessing lõpetas ning kas peale seda keegi punktikohale on jõudnud?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: