Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Oli mis oli, aga alternatiiv "sittadele kommentaatoritele" oli olemas paari nupuvajutuse kaugusel.
-
Seal oli mingi õiguste teema, et venekeelset kommentaari ei tohtinud peale lükata või midagi sellist.Algselt postitas Marduk Vaata postitustETV+ näitas sama pilti mis ETV2, kuid ilma kommentaarideta. Ma ei tea kas see oli alati nii, aga need korrad kui ma sinna sattusin siis oli nii.
Leave a comment:
-
ETV+ näitas sama pilti mis ETV2, kuid ilma kommentaarideta. Ma ei tea kas see oli alati nii, aga need korrad kui ma sinna sattusin siis oli nii.
Leave a comment:
-
Mina keerasin küll jah, konkreetselt vehklemise ajal kui Säärits kommenteeris. Ja vaatasingi vaikuses, ning oli selgelt parem. Ja ma ei tea mis ülemused sul on olnud, aga minu firmas on ülemus küll selline, kes hoolimata tujust ei karju ega laamenda kontoris. Ning kõrvaklappidest muusika kuulamine on ka täiesti normaalne tegevus minu töökohal.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKas päriselt ka on olemas kontingent, kes tõesti keerab (näiteks) ebasümpaatse kommentaatori korral lihtsalt hääle maha ning eelistab sporti vaadata haudvaikuses? Tööl kannate näiteks ülemuse halva tuju korral kõrvaklappe? Viimane näiteks häiriks mind palju rohkem, kui tõsimeelse ja -huvilise entusiasti väljendusviisi kokkulangemine minu maailmavaadetega...
Leave a comment:
-
Kas päriselt ka on olemas kontingent, kes tõesti keerab (näiteks) ebasümpaatse kommentaatori korral lihtsalt hääle maha ning eelistab sporti vaadata haudvaikuses? Tööl kannate näiteks ülemuse halva tuju korral kõrvaklappe? Viimane näiteks häiriks mind palju rohkem, kui tõsimeelse ja -huvilise entusiasti väljendusviisi kokkulangemine minu maailmavaadetega...
Leave a comment:
-
Kes iganes olid need, kes TV3-s kergejõustikku kommenteerisid, siis ajasid nad päris palju fakte ja detaile sassi ning puterdasid mõnuga. Muidu hääled olid meeldivad ja 250x parema tulemuse tegid ikka kui Anu Kirsavoi.
Leave a comment:
-
Enden on ju tundud hater ja Kalkun on lihtsalt kalkun.Algselt postitas RealFan Vaata postitustEnden ja Kalkun seletavad, kuidas USA mehed isetsevad ja kolm meest jooksevad tühja. Pea kõik visked olid vabadelt kohtadelt, et noh, kuna Klay, George, Anthony jne mööda viskasid, siis järelikult poisid isetsesid.
Edit: veel kiitust Alvar Tiislerile inglise keele oskuse eest, väga hea. Tavapärase insta-mute'ile hea vaheldus.
Leave a comment:
-
Enden ja Kalkun seletavad, kuidas USA mehed isetsevad ja kolm meest jooksevad tühja. Pea kõik visked olid vabadelt kohtadelt, et noh, kuna Klay, George, Anthony jne mööda viskasid, siis järelikult poisid isetsesid.
Leave a comment:
-
Väga viis. Mulle isiklikult väga meeldis. Amatööride kohta mõnus jutt, ei mingit piinliku vaikust, debiilset karjumist ega lolle küsimusi. Asjatundlikult seletati mängu lahti ka võhikutele.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustÜks golfi kommenteerinud mees on muide Eesti tippkohtunik Kristo Tohver.
Leave a comment:
-
Üks golfi kommenteerinud mees on muide Eesti tippkohtunik Kristo Tohver.Algselt postitas krissucool Vaata postitustEt kritiseerimise vahele positiivset tuua, siis kiidaks ka Osilat, kes hea nagu alati. Samuti kõiksugu kommentaatoreid kes seda põhitööna ei tee. Golfi kommenteerinud mehed olid puhas kuld. Väga hea kuulata. Samuti oli tennis väga norm ning ka purjetamine. Lõppkokkuvõttes, on meil Eestis häid kommentaatoreid ropult. Lihtsalt ETV-sse on tööle sattunud mõned halvad õunad, kes üldpilti selgelt rikuvad.
Leave a comment:
-
kõige kurvem ongi see, et inimesed tulevad nii, et ei tee seda põhitööna ja pühivad igasugu sääritsatega põrandat.Algselt postitas krissucool Vaata postitustEt kritiseerimise vahele positiivset tuua, siis kiidaks ka Osilat, kes hea nagu alati. Samuti kõiksugu kommentaatoreid kes seda põhitööna ei tee. Golfi kommenteerinud mehed olid puhas kuld. Väga hea kuulata. Samuti oli tennis väga norm ning ka purjetamine. Lõppkokkuvõttes, on meil Eestis häid kommentaatoreid ropult. Lihtsalt ETV-sse on tööle sattunud mõned halvad õunad, kes üldpilti selgelt rikuvad.
Leave a comment:
-
Et kritiseerimise vahele positiivset tuua, siis kiidaks ka Osilat, kes hea nagu alati. Samuti kõiksugu kommentaatoreid kes seda põhitööna ei tee. Golfi kommenteerinud mehed olid puhas kuld. Väga hea kuulata. Samuti oli tennis väga norm ning ka purjetamine. Lõppkokkuvõttes, on meil Eestis häid kommentaatoreid ropult. Lihtsalt ETV-sse on tööle sattunud mõned halvad õunad, kes üldpilti selgelt rikuvad.Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustSääritsa ja Kalkuni (õigustatud) laitmise kõrval tahan kiita Lembitu Kuuset. Tõsiselt meeldiv kommentaator - rahulik, alati positiivse suhtumusega, enamasti jagab teemat, laseb nö ala asjatundjast kaaskommentaatoril rääkida jne.
edit: olümpiastuudios Margit Kilumets üllatas positiivselt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: