Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Marduk
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Seal oli mingi õiguste teema, et venekeelset kommentaari ei tohtinud peale lükata või midagi sellist.
    Oli mis oli, aga alternatiiv "sittadele kommentaatoritele" oli olemas paari nupuvajutuse kaugusel.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    ETV+ näitas sama pilti mis ETV2, kuid ilma kommentaarideta. Ma ei tea kas see oli alati nii, aga need korrad kui ma sinna sattusin siis oli nii.
    Seal oli mingi õiguste teema, et venekeelset kommentaari ei tohtinud peale lükata või midagi sellist.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    ETV+ näitas sama pilti mis ETV2, kuid ilma kommentaarideta. Ma ei tea kas see oli alati nii, aga need korrad kui ma sinna sattusin siis oli nii.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
    Kas päriselt ka on olemas kontingent, kes tõesti keerab (näiteks) ebasümpaatse kommentaatori korral lihtsalt hääle maha ning eelistab sporti vaadata haudvaikuses? Tööl kannate näiteks ülemuse halva tuju korral kõrvaklappe? Viimane näiteks häiriks mind palju rohkem, kui tõsimeelse ja -huvilise entusiasti väljendusviisi kokkulangemine minu maailmavaadetega...
    Mina keerasin küll jah, konkreetselt vehklemise ajal kui Säärits kommenteeris. Ja vaatasingi vaikuses, ning oli selgelt parem. Ja ma ei tea mis ülemused sul on olnud, aga minu firmas on ülemus küll selline, kes hoolimata tujust ei karju ega laamenda kontoris. Ning kõrvaklappidest muusika kuulamine on ka täiesti normaalne tegevus minu töökohal.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Kas päriselt ka on olemas kontingent, kes tõesti keerab (näiteks) ebasümpaatse kommentaatori korral lihtsalt hääle maha ning eelistab sporti vaadata haudvaikuses? Tööl kannate näiteks ülemuse halva tuju korral kõrvaklappe? Viimane näiteks häiriks mind palju rohkem, kui tõsimeelse ja -huvilise entusiasti väljendusviisi kokkulangemine minu maailmavaadetega...

Leave a comment:

• El President
    replied
    noore Uba "oolallaa" hakkas ka häirima

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kes iganes olid need, kes TV3-s kergejõustikku kommenteerisid, siis ajasid nad päris palju fakte ja detaile sassi ning puterdasid mõnuga. Muidu hääled olid meeldivad ja 250x parema tulemuse tegid ikka kui Anu Kirsavoi.

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Kalkuni arvates on Suareze eesnimi ka Lionel.

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Enden ja Kalkun seletavad, kuidas USA mehed isetsevad ja kolm meest jooksevad tühja. Pea kõik visked olid vabadelt kohtadelt, et noh, kuna Klay, George, Anthony jne mööda viskasid, siis järelikult poisid isetsesid.
    Enden on ju tundud hater ja Kalkun on lihtsalt kalkun.

Edit: veel kiitust Alvar Tiislerile inglise keele oskuse eest, väga hea. Tavapärase insta-mute'ile hea vaheldus.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Enden ja Kalkun seletavad, kuidas USA mehed isetsevad ja kolm meest jooksevad tühja. Pea kõik visked olid vabadelt kohtadelt, et noh, kuna Klay, George, Anthony jne mööda viskasid, siis järelikult poisid isetsesid.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Üks golfi kommenteerinud mees on muide Eesti tippkohtunik Kristo Tohver.
    Väga viis. Mulle isiklikult väga meeldis. Amatööride kohta mõnus jutt, ei mingit piinliku vaikust, debiilset karjumist ega lolle küsimusi. Asjatundlikult seletati mängu lahti ka võhikutele.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Et kritiseerimise vahele positiivset tuua, siis kiidaks ka Osilat, kes hea nagu alati. Samuti kõiksugu kommentaatoreid kes seda põhitööna ei tee. Golfi kommenteerinud mehed olid puhas kuld. Väga hea kuulata. Samuti oli tennis väga norm ning ka purjetamine. Lõppkokkuvõttes, on meil Eestis häid kommentaatoreid ropult. Lihtsalt ETV-sse on tööle sattunud mõned halvad õunad, kes üldpilti selgelt rikuvad.
    Üks golfi kommenteerinud mees on muide Eesti tippkohtunik Kristo Tohver.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Universaalne töörist, on sitt tööriist. Ei midagi uut.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Et kritiseerimise vahele positiivset tuua, siis kiidaks ka Osilat, kes hea nagu alati. Samuti kõiksugu kommentaatoreid kes seda põhitööna ei tee. Golfi kommenteerinud mehed olid puhas kuld. Väga hea kuulata. Samuti oli tennis väga norm ning ka purjetamine. Lõppkokkuvõttes, on meil Eestis häid kommentaatoreid ropult. Lihtsalt ETV-sse on tööle sattunud mõned halvad õunad, kes üldpilti selgelt rikuvad.
    kõige kurvem ongi see, et inimesed tulevad nii, et ei tee seda põhitööna ja pühivad igasugu sääritsatega põrandat.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    Sääritsa ja Kalkuni (õigustatud) laitmise kõrval tahan kiita Lembitu Kuuset. Tõsiselt meeldiv kommentaator - rahulik, alati positiivse suhtumusega, enamasti jagab teemat, laseb nö ala asjatundjast kaaskommentaatoril rääkida jne.

edit: olümpiastuudios Margit Kilumets üllatas positiivselt.

Leave a comment:

Working...
X