Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Noorem Tiisler oli vähemalt laskesuusa puhul väga tasemel. Kalkun ka midagi erilist pole, aga selline okei tase, kannatab kuulata. Vanem Tiisler üritab mingeid Hispaania kommentaatoreid jäljendada, aga emotsioonid on nii fake, et see hakkab närvidele.
Noor Tiisler oli Brasiilia MM ajal ikka puhas klass, loodame samu emotsioone nüüd ka
Noorem Tiisler oli vähemalt laskesuusa puhul väga tasemel. Kalkun ka midagi erilist pole, aga selline okei tase, kannatab kuulata. Vanem Tiisler üritab mingeid Hispaania kommentaatoreid jäljendada, aga emotsioonid on nii fake, et see hakkab närvidele.
Küsiks ka milles see T.Tiisleri headus seisneb ? Tüüp ratsutab juba aastaid stampväljendite ja mingi imeliku võltspaatose najal,vaadake ca 7 aastat vanu mänge üle . Ta tõusis vist hinda raadios korvpalli kommenteerides,aga minu meelest on sinna tasemele ka kõik seisma jäänudki.Lihtsalt minu arvamus,ei pretendeeri absoluutsele tõele.
Niikaua kuni Aet Süvari stuudios/kommenteerib on ei keera ma etv peale sekundikski. Lihtsalt nii võhik sellel alal - siiralt üritab ja püüab, aga kahjuks võiks selle tegevuse jätta jalgpalli inimestele.
Õnneks Aet ühtegi mängu ei kommenteeri. Põhikommentaatorid, ka nendel päevadel kui on neli mängu, on kaks Tiislerit ja Kalkun. Olen väga rahul, ERR-is ei tea kedagi, kes oleks nendest parem. Ja stuudio ajal saab kanalit vahetada, kui on soovi.
Niikaua kuni Aet Süvari stuudios/kommenteerib on ei keera ma etv peale sekundikski. Lihtsalt nii võhik sellel alal - siiralt üritab ja püüab, aga kahjuks võiks selle tegevuse jätta jalgpalli inimestele.
Leave a comment: