Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Noorem Tiisler oli vähemalt laskesuusa puhul väga tasemel. Kalkun ka midagi erilist pole, aga selline okei tase, kannatab kuulata. Vanem Tiisler üritab mingeid Hispaania kommentaatoreid jäljendada, aga emotsioonid on nii fake, et see hakkab närvidele.
    Noor Tiisler oli Brasiilia MM ajal ikka puhas klass, loodame samu emotsioone nüüd ka

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Halvem, kui Kalkun või noor Tiisler?
    Noorem Tiisler oli vähemalt laskesuusa puhul väga tasemel. Kalkun ka midagi erilist pole, aga selline okei tase, kannatab kuulata. Vanem Tiisler üritab mingeid Hispaania kommentaatoreid jäljendada, aga emotsioonid on nii fake, et see hakkab närvidele.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Halvem, kui Kalkun või noor Tiisler?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Küsiks ka milles see T.Tiisleri headus seisneb ? Tüüp ratsutab juba aastaid stampväljendite ja mingi imeliku võltspaatose najal,vaadake ca 7 aastat vanu mänge üle . Ta tõusis vist hinda raadios korvpalli kommenteerides,aga minu meelest on sinna tasemele ka kõik seisma jäänudki.Lihtsalt minu arvamus,ei pretendeeri absoluutsele tõele.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Tarmo Tiisler kõige nõrgem? Wut?
    Maitse üle ei vaielda vist.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Kahju, et finaaliks kolmest kommentaatorist kõige nõrgem on pandud. Aga noh, samas seda vist niikuinii kodus ei vaata, seega elab üle.
    Tarmo Tiisler kõige nõrgem? Wut?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Kahju, et finaaliks kolmest kommentaatorist kõige nõrgem on pandud. Aga noh, samas seda vist niikuinii kodus ei vaata, seega elab üle.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Kahju, et Teever ei kommenteeri, aga see eest saab kuulata Mati Pari ja Mikk Valtnat.

Leave a comment:

• Toomperep
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Niikaua kuni Aet Süvari stuudios/kommenteerib on ei keera ma etv peale sekundikski. Lihtsalt nii võhik sellel alal - siiralt üritab ja püüab, aga kahjuks võiks selle tegevuse jätta jalgpalli inimestele.
    Õnneks Aet ühtegi mängu ei kommenteeri. Põhikommentaatorid, ka nendel päevadel kui on neli mängu, on kaks Tiislerit ja Kalkun. Olen väga rahul, ERR-is ei tea kedagi, kes oleks nendest parem. Ja stuudio ajal saab kanalit vahetada, kui on soovi.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Niikaua kuni Aet Süvari stuudios/kommenteerib on ei keera ma etv peale sekundikski. Lihtsalt nii võhik sellel alal - siiralt üritab ja püüab, aga kahjuks võiks selle tegevuse jätta jalgpalli inimestele.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Tiisler, ime muna oma Matsunga-ga. Ta nimi on Matsunaga!
    Mis seal vahet on?

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Tiisler, ime muna oma Matsunga-ga. Ta nimi on Matsunaga!

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Herr Vaata postitust
    Süvari on kommentaatorina ikka väga jube.
    Äärmiselt ebameeldiv. Loodan,et MMi ajal talle võimalust ei anta
    Kardetavasti MM-iks kogemust korjab.

Leave a comment:

• Herr
    replied
    Süvari on kommentaatorina ikka väga jube.
    Äärmiselt ebameeldiv. Loodan,et MMi ajal talle võimalust ei anta

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    ETV kommentaatorid võiksid oma jaapani keele oskuseid veidi täiendada.

Leave a comment:

Working...
X