Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Ma ei tea, aga kui nii siis küll.Algselt postitas metssiga Vaata postitustaga kas seal mitte pole toimetaja ja diktor sama inimene, reeglina?
Leave a comment:
-
Sellise stabiilse "võta pits, kui" mängu saaks Eesti koondise mängudel ETV kommentaatorite lausest "Meie n. nurgalöök... natukene madalaks jääb."
Leave a comment:
-
aga kas seal mitte pole toimetaja ja diktor sama inimene, reeglina?
Leave a comment:
-
Ma pakun, et ta oma peast seda teksti ette ei vuristanud. Ju luges maha ja oli valesti kirjutatud. Korra hakkas kokutama ka, kui oli vaja uuesti Gambia öelda. Ju hakkas ise ka kahtlema.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks neist Tiisleritest nimetas just spordiuudistes Gaanat korduvalt Gambiaks. Hale värk.
Leave a comment:
-
Alatu laim,see polnud mina!Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustSee oli Tarmo.
Leave a comment:
-
Üks neist Tiisleritest nimetas just spordiuudistes Gaanat korduvalt Gambiaks. Hale värk.
Leave a comment:
-
Oh teid tartlasi. Teie elu on ikka raske. Soovitan luuleõhtule minna.Algselt postitas StokMa olen jätkuvalt seisukohal, et kommentaatori ülesanne ei ole karjuda ega pastakast lamedaid metafoore välja imeda. Ma ei kannata karvavõrdki kommenteerijaid.
Leave a comment:
-
Mis osas see ärapanemise ideoloogia seisneb? Ma ei ole veel isiklikult arusaanud veel sellest, et üritaks ära panna vms. Ma olen jätkuvalt seisukohal peab olema emotsionaalne ja panema vaatajat kuulama. Ma ei kannata karvavõrdki uimaseid kommenteerijaid.Algselt postitas Iceman Vaata postitustMina olen Maskiga nõus, ei istu ka väga noorem Tiisler oma ärapanemis stiiliga.
Leave a comment:
-
Mina olen Maskiga nõus, ei istu ka väga noorem Tiisler oma ärapanemis stiiliga.
Leave a comment:
-
jah mis me siin teist kallal nokime, kui Aet on meie ühine vaenlane!
Leave a comment:
-
No kui foorumlane check juba nii ütleb, siis mida on mul enam möliseda.Algselt postitas check Vaata postitustJu on siis kuskil sinu lemmikuid teravalt torganud, sest noorem Tiisler on Eesti mõistes kindlasti tasemel kommentaator.
Leave a comment:
-
Ju on siis kuskil sinu lemmikuid teravalt torganud, sest noorem Tiisler on Eesti mõistes kindlasti tasemel kommentaator.Algselt postitas Mask Vaata postitustMinule isiklikult absoluutselt ei istu noorem Tiisler ja tema ära panev kommenteerimise stiil. Isegi Kalkun on sümpaatsem.
Leave a comment:
-
Minule isiklikult absoluutselt ei istu noorem Tiisler ja tema ära panev kommenteerimise stiil. Isegi Kalkun on sümpaatsem.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: