Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Kas ma olen ainus, kes mõtleb, kuidas nii koledal mehel nii kena tütar? Või ma ei hinda mees-ilu?
Leave a comment:
-
Liis võiks püssreporteriks hakata küllAlgselt postitas krissucool Vaata postitustVähe sellest, et Liis on jube maitsev tüdruk on tema jalgpalliteadmised ilmselt vähemalt samal tasemel kui Aedal.
Leave a comment:
-
Vähe sellest, et Liis on jube maitsev tüdruk on tema jalgpalliteadmised ilmselt vähemalt samal tasemel kui Aedal.
Leave a comment:
-
Kunagi olid selles nõukaaegses paksus Miki Hiire raamatus hiired Villi ja Volli,Süvari meenutab täna ühte neist!
Leave a comment:
-
Liisi oleks terve turniir vaadanud seal.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLemsalu ju?
Leave a comment:
-
Buffoni tõrje oli top 1Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo eilne Buffoni tõrje oli raudselt TOP5-s ju.
Leave a comment:
-
Kõige hullem oli see,et nad seal kommenteerides ei tajunud,et saksa mängis sama formatsiooni nagu itaalia ja jahusid ikka 442st. Igor tajus stuudios ära.Algselt postitas Soldat Vaata postitustSaksamaa hoidis normaalaja lõpus kaitseliini poole väljaku peal ja Kalkun jahus seepeale midagi ettevaatlikust ja mitte riskeerivast mängustiilist. Sellised asjad häirivad enim. Vigu ikka juhtub, aga mängupilti võiks osata lugeda.
Leave a comment:
-
Mis teema selle Buffoniga seal on. Itaalia meedia andmeil kindlasti mängib mm-l. ETV eksperdid arvavad et mängib viimast mängu võib-olla kui Itaalia edasi ei saa.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: