Algselt postitas Redman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Tegi nalja. Tiisler ütles, et Comani kiiruseks mõõdeti mingis mängus 32km/h. Sellepeale ütles Zelinski, et ala ideaalsetes tingimustes ja 3,2m/s taganttuulega. Kogu point oli aga selles, et eilsed tingimused olid nii rasked, et ei soosinud suurema kiiruse arendamist.
-
No ongi ju. 32 meetrit 10 sekiga jne.Algselt postitas Redman Vaata postitustMis nalja. Minu arust Zelinski ütles midagi sellist "32km/h ehk siis 3,2m/s". Ja sonis seejärel midagi taganttuulest.
Leave a comment:
-
Mis nalja. Minu arust Zelinski ütles midagi sellist "32km/h ehk siis 3,2m/s". Ja sonis seejärel midagi taganttuulest.Algselt postitas JuriM Vaata postitustNalja, sest kergejõustikus ei loeta neid rekordeid kus on lubatust suurem tuule faktor mängus
Leave a comment:
-
Nalja, sest kergejõustikus ei loeta neid rekordeid kus on lubatust suurem tuule faktor mängusAlgselt postitas StokKui Kinglsey Coman sisse tuli, siis faktimees tulistas, et talle kuulub senise turniiri kiireim spurt, 32.8 km/h. Ja siis ma hästi ei kuulnud, aga Zelinski arutas midagi teemal taganttuul ja 3.2 m/s. Kas mul jäi midagi olulist kuulmata või vastupidi, kuulsin head nalja?
Leave a comment:
-
Aga kõige veidram on see igasuguste fakti või mis iganes ilmselgete kommentaatorite poolt tehtud vigade juures, et teine kommentaator ei julge parandada, vaid tekib piinlik paus ja edasi..
Leave a comment:
-
$$$ kas teil oli mingi perekondlik kohting ?Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Kiiremad v6ivad pedokaro ka postitada
Leave a comment:
-

Kiiremad v6ivad pedokaro ka postitadaLisatud failid
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustAga milline see Lemsalu abikaasa välja näeb?
Leave a comment:
-
Mingi Eiduri fetish oli ka Tiisleril, kohe tõsine fetish. Nii jubedalt ootas teda ikka platsile, et isegi Zelinskil, kellel endalgi on nii mõnigi fetish, ei osanud kohati midagi tema sõnavõttude peale vastata.
Leave a comment:
-
Islandi kiitmine on igati mõistetav, aga see kiidulaul oli ikka liiga ambitsioonikas. Ei olnud sugugi nii, et islandlased poleks pettunud olnud või rahvas "pidutses", või et nad lahkusid sellelt mängult püstipäi. Igati imeline turniir jne, arusaadav, aga see mäng ilmselgelt ebaõnnestus ja pole vaja seda ilustada.
Suht pinda käis, kuidas kommentaatorid kulutasid 90 minutit sellele, et selgitada, kui tubli ikka island on ja kuidas 5:1 kaotusseis pole üldse hullu, sest nad on juba võitjad jne jne jne.
Iga normaalne inimene saab sellest aru ja pole vaja jahuda sellest terve mäng. Nagu Island oleks mingi hälvik, kes alati võidab, isegi kui kaotab.
Leave a comment:
-
Öelge Lemsalule (isale siis) et Gomez ja Hummels on eemal poolfinaalist.
Leave a comment:
-
Zelinski: "Saksamaa maailma ja ka euroopa meistritiitli hoidja veel kui ma ei eksi"
Leave a comment:
-
Aga milline see Lemsalu abikaasa välja näeb?Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas ma olen ainus, kes mõtleb, kuidas nii koledal mehel nii kena tütar? Või ma ei hinda mees-ilu?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: